Nyheter MDTV Forum Om Doner

Innholdet i avtalen mellom Syrias regjering og SDF

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/innholdet-i-avtalen-mellom-syrias-regjering-og-sdf/

Den syriske nyhetskanalen Muraselon har fått tilgang til avtalen mellom Syrias regjering og SDF og skriver om hva den innebærer: Informerte syriske kilder bekreftet overfor Muraselon at som et resultat av gårsdagens møte (14. oktober 2019) mellom representanter for den syriske regjeringen og de syriske demokratiske styrkene (SDF), er man blitt enige om følgende vilkår:SDF…

4 Likes

NRK.no

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg møtte Tyrkias president Erdogan på fredag.

– Jeg har uttrykt dyp bekymring for den militæroperasjonen vi nå ser. Det kan føre til ytterligere opptrapping av konflikten, økt spenning og nye menneskelige lidelser. Og det er nettopp det vi nå ser at skjer, sier Jens Stoltenberg til NRK.

– Hvorfor er det da likevel greit for Nato at tyrkerne går til angrep på kurderne?

– Dette er ikke noe Nato har gitt støtte til. Nato er ikke på bakken i Nord-Syria. Tvert imot har jeg i Istanbul på fredag gitt uttrykk for dyp bekymring over militæroperasjonen. Ikke minst fordi den kan sette på spill de store fremskrittene vi har gjort i kampen mot vår felles fiende – IS, sier Stoltenberg

Det må vel være bra at vår NATO-broder Tyrkia rykker inn i Nord-Syria, slik at de endelig får slutt på ISIS og al-Qaida’s tilstedeværelse i området? …eller er det noe Jens Stoltenberg ikke forteller oss?

1 Like

US styrkene trekker seg ikke ut av Kobani, de har tatt en bro der de stopper de syriske styrkene fra å rykke inn å redde Kurderne i Kubani.
Ser ut til at USA har solgt Kobani til Erdogan.

Putin har gitt grei beskjed at noe angrep på Syriske styrker fra Tyrkia ikke vil bli tolerert under noen omstendighet.

Syrian War Report – October 15, 2019: Syrian Army Taking Control Of Key Positions In SDF-held Area

Stol ikke over en dørmåtte på SDF. Hvis andre aktører betaler dem bedre, vil de straks skifte side igen. Og et selvstændigt higende land med sådanne principløse ledere?