Nyheter MDTV Forum Om Doner

Innførte strenge tiltak på Østlandet – eksperter mener grunnlaget er tynt

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/innforte-strenge-tiltak-pa-ostlandet-eksperter-mener-grunnlaget-er-tynt/

– Jeg synes de bygger på det som etter min oppfatning er ganske løse antakelser, sier en ekspert til TV 2. Kanalen skriver: Utbruddet av den engelske mutasjonen av koronaviruset i Nordre Follo kommune, som ble oppdaget i forrige uke, har ført til en massiv og omfattende nedstenging av samfunnet på Østlandet.I totalt 25 kommuner…

3 Likes

Det nye viruset ble funnet i prøver tilbake til 15/12. Nedstengningen ble gjort 22/1. Etter 38 dager er det klart at:

-Det er for sent å prøve å hindre spredning av viruset med nedstengning.
-Viruset er ikke farlig.

Myndighetene vet selvsagt dette. Det bør derfor også være klart at:

-Myndighetene ønsker å stenge ned landet og leter etterpåskudd for dette.

7 Likes

Ikke glem at det fremdeles er flyvninger mellom Storbritannia og Norge, noe som jo undergraver narrativet fullstendig! Vi må stenge ned internt etter et par tilfeller på gamlehjem, men tillater at smitte kommer inn i landet rett fra kilden kontinuerlig? Det blir ikke dummere enn dette. Til og med mainstreamerne på jobben gremmes over dette.

Jeg vil anbefale alle som sliter med sine mainstreamere om det er kollegaer eller familie å bruke dette paradokset for alt det er verdt, det er «stuerent», helt logisk, viser stupiditet i tiltakene og gjør at noen andre kanskje våkner opp og begynner å tenke selv. Se på det som en gavepakke fra Erna og co.

4 Likes

To nittiåringer dauer. Full nedstengning for over 700 000 mennesker og snakk om portforbud.
Tretti vaksinerte dauer. Ikke noe å se her.

7 Likes

Jeg er enig i at det logisk ikke henger på greip.

Samtidig mener jeg at det faktisk ikke henger på greip å prøve å hindre virus i å spre seg med lover og køller. Alt jeg har sett av undersøkelser viser at virusene sprer seg uavhengig av politikk. Det henger nok bl.a. sammen med at man smitter i husholdninger og at aerosoler kan bevege seg ikke bare 2 m men mye lenger. Det er nok slik at enten har man motstandskraft og da blir man ikke syk eller så ha man ikke motstandskraft og da får man alt mulig.

Så konsekvensen av dette er at jeg ikke bruker energi på å argumentere for å “tette hull” (= flere inngrep) for å gjøre politikken konsisten, men for å avslutte den da den kun gjør skade.

Typisk ellers at media hiver seg på for å stanse også flygninger til utlandet. De er forferdelige.

3 Likes

Tvert i mot har BLM vist oss at de rette holdningene beskytter mot smitte.

Unknown-13

Jeg syntes alle tiltak utover håndvask og litt forsiktig oppførsel (ikke gå på jobb når du er syk) er bare tull, men du når ikke frem til mainstreamere på den måten.

Angrip det de tror på, latterliggjør regjeringens tiltak og fremhev paradoksene i det de tror på, så skal du nok se at vi skeptikere for får noen konvertitter.

4 Likes

Nettopp. Humor er den beste angstfordriver. Og latterliggjøring av maktens gravalvorlige mine har alltid vært populært hos almuen. Og hatet og fryktet hos herskere.

4 Likes

Litt mer BLM

On NBC’s “Today” show, Vice President Joe Biden went way beyond the official line and advised avoiding confined spaces, such as planes. That in turn set off klaxons at the White House. What? Bring air travel to a halt? Subways, too?

Og så gjør de fremdeles ikke noe med problemet, enn å innføre obligatorisk testing på grensa.

Det beste for ta vekk tillit er å påpeke hykleri og indre motsetninger, da det viser at motparten egentlig ikke mener hva de sier.

At opposisjonen ikke har overkjørt regjeringen her, viser forøvrig at også de mener at det viktigste er å ha åpne grenser, selv om det skulle bety at Norge blir stengt ned på ny.

1 Like

Tro meg, jeg har prøvd, under det hele året. Sendte en lang mail til mine nærmeste, og til noen aktivister, den besto av medisinske tidskrifter, artikler og videoer som viser at covid-narrativet er historiens største feilinformasjonskampanje. Bare for få den totalt ignorert.

Hver gang jeg forsøker å forklare vil de ikke høre på meg. Nå er jeg helt utslitt

1 Like

Det går ikke å få folk til å lese noe du vil de skal lese. Hva du må gjøre er å bygge på de tingene som de allerede vet, og om de ikke allerede har mistet tilliten til media og myndigheter, så er det denne tilliten som må plukkes vekk først.

1 Like

Liker innlegget ditt, men bare en generell kommentar om sykehjem. Det bor ca 40000 på sykehjem med snitt levetid på to år, og årlig dør ca 30000 av dem. Høy utskifting altså, men det betyr at det dør ca 570 hver uke på sykehjem.
Jeg er ikke for verken «tiltakene» eller vaksinen, men statistisk kan man egentlig ikke klandre vaksinen. Det er så klart meningsløst å vaksinere folk som har en fot i graven, mange av dem demente uten noe særlig livskvalitet, men det viser bare hvor politisert hele greia er.
«Dødstallene fra covid faller, hurra! Vi har gjort det rette! Stem på oss! (Men lockdown for dere andre til 2024)»

Det er noe galt med å bruke mer energi på fortiden enn framtiden

1 Like

Et par pleietrengende eldre i høy alder på et sykehjem i Langhus fikk påvist det muterte viruset, men det er ellers ikke påvist i Ås kommune. Og dermed må hele kommunen og mange andre stenge nesten alt. Dette er ikke en kunnskapsbasert avgjørelse, men politisk. Panikktilstanden i befolkningen skal opprettholdes.

Fakta om koronautbruddet i Norge fra FHI pr. 22 Januar:

  • 544 koronadødsfall er meldt til Folkehelseinstituttet (FHI). Aldersgruppen med flest dødsfall er personer som er 80-89 år gamle, og 53 prosent av alle døde er menn. FHI presiserer at det ikke alltid er mulig å vite om pasienten har dødd av eller med covid-19.

    1. desember 2020 ble første koronavaksine satt i Norge. Til nå har 71.971 personer mottatt første dose, og 1.873 har mottatt dose to.
  • 60.410 personer har siden februar fått påvist smitte av koronaviruset i Norge, viser Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS) fredag. 3.240.001 tester var fram til torsdag utført i landet.

  • Gjennomsnittsalderen til dem som har fått påvist smitte, var torsdag 37 år. Det er 32.083 menn som har fått påvist smitte, og 28.327 kvinner.

  • Smittetallet, eller R-tallet, sier hvor mange en smittet person smitter videre. Siden 4. januar har det gjennomsnittlige R-tallet vært på 0,7, ifølge FHI.

  • 131 koronapasienter var fredag innlagt på sykehus. Det er seks flere enn dagen før.

  • Pasientene fordeler seg slik på helseregionene: Helse Midt-Norge 7, Helse nord 4, Helse Sør-Øst 105 og Helse vest 15.

  • 21 pasienter fikk på fredag behandling i respirator. Det er to færre enn dagen før.

  • I alt 458 pasienter hadde fram til torsdag vært innlagt på intensivenhet.

(Kilder: Helsedirektoratet, FHI).

Og dette med et innbyggertall på 5,3 millioner. Med dette sier FHI selv at tallene ikke er dårligere enn for de fleste tidligere sesonginfluensaer. Men det er vanskelig for folk i en tilstand av panikk å tolke tallene. De foretrekker å tro på regimet og regimets MSM, og avviser all kritikk som konspirasjons-teorier, for myndighetene sitter på den siste og beste informasjonen så klart.

3 Likes

Før i tia skulle man forsøke å dempe panikk og uro. Nå er det operation fear 24/7 i alle kanaler. Nå er det feks omvisning på et krematorie i Tyskland på dassrevyen.

2 Likes

bilde

Jeg gleder meg til neste valg. Har en mistanke om at Fører Erna kommer til å få minst 110 prosent av stemmene.