Nyheter MDTV Forum Om Doner

Influensa i USA: 10.000 dødsfall

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/influensa-i-usa-10-000-dodsfall/

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA har nær 19 millioner amerikanere blitt smittet med influensa så langt denne sesongen, og 180.000 er lagt inn på sykehus på grunn av sykdommen. 10.000 mennesker har allerede mistet livet på grunn av influensaviruset så langt, deriblant 68 barn. Årets sesong 2019-2020 skal være på…

2 Likes

Dette blir som å sammenlikne epler og pærer.

Måten amerikanerne beregner sine influensadøde, er stikk motsatt av den praksis som har vært rådende i Kina.
I USA vil alle som får komplikasjoner som følge av viruset bli klassifisert som ofre, i Kina har de ikke brukt å gjøre det. Der bruker de den direkte dødsårsaken.
Uansett så mener resten av Asia at det er grunn til bekymring, og de har erfaring fra før.
Det ser i hvertfall ut til at kineserne tar dette veldig alvorlig.

1 Like

Dødsårsak er egentlig ganske komplisert, da en terminal kreftpasient godt kan dø av influensa, og det er heller egentlig ikke riktig, da både influensa og kreftpasienter som regel dør av en eller annen organsvikt. En kreftpasient jeg jobbet for, døde av hjertesvikt, da cellegiften hadde gitt lungeproblemer som førte til at hjertet stoppet. .

1 Like

Man må multiplisere de kinesiske tallene med 10.
Uansett blir corona-viruset verre en spanske-syken (20 mill døde)
Corona-viruset har mutert 14 ganger allerede ifølge ( frekvens-ekspert)

Da var det “friendly fire”. Men han ville ikke fått cellegift om han ikke hadde kreft, forhåpentligvis.

Hvis du har sett noen undersøkelse som viser at kjemoterapi kurerer kreft er jeg interessert.
Her vil de fleste sauer gå i spinn.

“Vitenskap”

Statistikk for lungekreft USA

1930
Forbruk 15.000 tonn tobakk
Lungekreft rate 5 per 100.000
Lungekreft per 1000 tonn tobakk 0.3

1950
Forbruk 35.000 tonn tobakk
Lungekreft rate 21 per 100.000
Død per 1000 tonn tobakk 0.6

1970
Forbruk 40.000 tonn tobakk
Lungekreft rate 65 per 100.000
Lungekreft per 1000 tonn tobakk 1.6

1990
Forbruk 28.000 tonn tobakk
Lungekreft rate 90 per 100.000
Lungekreft per 1000 tonn tobakk 3.2

2010
Forbruk 15.000 tonn tobakk
Lungekreft rate 60 per 100.000
Lungekreft per 1000 tonn tobakk 4.0

Vi skal liksom tro at 15.000 tonn tobakk fører til 5 døde per 100.000 i 1930,
og at 15.000 tonn tobakk fører til 60 døde per 100.000 i 2010
??

Han hadde hatt kreft i mange år, og var fast bestemt på å ikke gi opp behandlingen, selv om det var liten sannsynlighet for helbredelse. Jeg tror han var døende, da han var helt blå de siste dagene. Når organene begynner å gi opp, blir man gudskjelov helt idiot, så jeg tror ikke han forsto det selv.

Det er nok gjemt en del asbest- eller løsemiddel-skadde ved å skylde på selvpåført tobakk-skade, så næringslivet slapp å betale erstatning.

Etter 30 år med røykeforbud skal en forvente at lungekreft blir historie. Lungekreft viser litt nedgang, hvilken bekrefter at å røyke ikke er sunt. Men nedgangen monner ikke. Det er noe annet som skaper lungekreft.
3% får lungekreft. Nå er det vel 2% / 2.5%. I sum flere som får kreft - 20% ca.

Jo eldre man blir, jo dårligere fungerer alt i kroppen, så ting som ikke er farlig for de yngre, kan godt være farlig for de eldre. Fedme øker også risiko for de fleste krefttyper, om jeg husker riktig.

1 Like

Ja riktig.
Kreft er systemisk. Dersom immunforsvaret fungerer bekjempes kreft … hvor som helst i kroppen.
Å ikke røyke forbedrer ikke immunforsvaret. Å spise kaker forverrer immunforsvaret
røykeslutt -> kaker
I 1930 hadde folk formodentlig et bra immunforsvar. Det er blitt erstattes med “pilleforsvar”
Idag blir kafeer et sted å spise kaker.

Problemet med kreft er sammensatt, men absolutt en villet politikk fra de som styrer over oss. Feil kostholdsråd, giftig mat og toksiner er mye av forklaringen. Vi bombarderes med gift. Til og med grønnsakene vi spiser har nervegift i seg. Da er det ikke rart at vi blir syke! Og skulle du bli kreftsyk. Ikke ta cellegift eller stråling og ikke legg deg under kniven. Bruk Cannabis. Ikke bruk bare CBD. Det er en bkindgate i forhold til kreft. Bruk fullspekter Cannabis. Selvsagt bør du også se på livstilen din og legge om kostholdet sånn at det ikke skjer igjen. They want you dead white man.

1 Like

Første problem er at de ikke vet hva kreft som sykdom er, og de som vet det risikerer å bli puttet inn i en celle for spionasje. 10.000 troll har som jobb å beskrive slike folk som svindlere, og vi har lover mot å helbrede kreft

Ja for Big Food som fremstiller ferdigmaten som utgjør 90% av mat i den vestlige verden, har ikke bare tilsetninger i maten som gjør folk syke, ferdigmaten har generelt for mye salt, sukker og feil fett til fordel for Big Pharma som fremstiller medisiner for bla høyt blodstykk og diabetes, og BlackRock eier både Big Food og Big Pharma.

En oversett industri som gjør at mange intetanende inntar giftige stoffer, er kosmetikk og kroppspleie produkt industrien. De fleste kremer, lotions, lipbalm, deodoranter, shampoo og kosmetikk etc inneholder kjemikalier som er klassifisert som farlige. Dette er kvinner storforbrukere av først og fremst, men også i produkter for menn er det også uten unntak kjemikalier som er farlige, som i barberskum, after-shave, deodoranter og såper for hår og hud.

Det er tilogmed dioksiner i tamponger og bind, som kvinner tror er testet. Mange blir altså syke, fra irritasjoner til alvorlig sykdom uten en anelse om at det er kroppleie-produkter som tilfører kroppen giftene. Hvorfor er det ikke innført forbud, for de giftige kjemikaliene har ingen funksjon for produktet, den eneste forskjellen mellom et produkt fra “Big Beauty” og økologiske fremstilte kroppspleie-produkter er kjemikaliene, og de økologiske kroppspleie-produktene er ofte like gode.

Det er ikke innført forbud, fordi den enorme industrien “Big Beauty” (mitt navn) omsetter nesten like mye som Big Pharma, legemiddelindustrien, og det for mange hundre milliarder dollar hver år. For kvinner spesielt bruker mye av dette hver dag uansett økonomi. Og en industri som omsetter så mye har sine folk i tilsyn og blant politikere akkurat som Big Pharma.

Hvem profitterer på at millioner blir syke av kroppspleie-produkter og kosmetikk? Big Pharma, og hvem eier Big Pharma og “Big Beauty”? Det er selvfølgelig BlackRock og de andre kapitalforvaltnings-selskapene som er de største eierne.

1 Like

Det er et problem at så mange i Norge følger Helsedirektoratets kostveiledning. Alle sykehus og eldrehjem følger dem.

Produkter som er helsefarlige kan folk la være å kjøpe, men pasienter på sykehus og eldrehjem kan ikke la være a spise det som tilbys dem.

Økologiske poteter / gulrøtter / ris / mel / helkorn / spagetti er alt sammen noe man bør holde seg unna. Inntak av salt er så lavt at folk blir syke av det også. Tradisjonelt ikke-raffinert salt (grovsalt i butikken) er full av mineraler. Uten salt vil kroppen stoppe opp. Finsalt er junk salt.
vegetarkost -> mangelsykdommer

Helsedirektoratets kostveiledning -> diabetes / overvekt / hjertekarsykdommer + demens

overvekt -> depresjoner for kvinner spesielt

Trening - som blir anbefalt av leger og helsestudio -> bortkastede penger.

Hvordan inntak av fett minsker risiko for hjertekar-sykdommer. Helsedirektoratet vil fortelle at det er omvendt.

Altså man kan spise peanøtter av verste sort - full av salt, men man kan ikke spise økologisk mel / havre
Man kan spise egg og bacon hver dag, men man kan ikke spise yogurt eller bananer hver dag.
“Energidrinker” bør man holde seg unna.
Engelsk frokost er en god frokost, men mengden av brød bør være minmal. Man kan alltids la det ligge igjen. Kontinental frokost er mere suspekt.

Mayo Clinic Proceedings found that very few adult celiac patients – around 25 percent – were underweight. In fact, the average celiac patient was actually found to be overweight.

What they did discover, however, was that many of these patients were deficient in micronutrients, including Vitamins D and B12, as well as zinc, copper, iron and folate.

Detter er nytt for oss, at cøliaki er en mangelsykdom

Wikipedia (legestanden)
Dersom man har fått diagnosen cøliaki er det viktig å holde en glutenfri diett. Den glutenfrie kosten inneholder verken hvete, rug, bygg, havre eller spelt. Det finnes spesialhavre cøliakere kan spise, men ikke alle tåler vanlig havre.

Siden vegetarkost er et opplegg for mangelsyksommer -> lite kjøtt / lite egg -> cøliaki ?

EAT-dietten er et opplegg for å gjøre mangelsykdommer epidemisk i Norge

Med mindre man spiser kosttilskudd, regn med å bli syk uten kjøtt / fisk / egg i kosten
Masse frukt og grønt stopper ikke mangelsykdommer …hva de fleste vil tro. Flere mineraler i frukt/grønt blir ikke tatt opp av kroppen selv om de er tilstede i frukt/grønt