Nyheter MDTV Forum Om Doner

Infernoet i Beirut

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/infernoet-i-beirut/

Foto og tekst: Tommy Bergset Soltvedt. Fotoreportasje fra Beirut etter den voldsomme eksplosjonen som la store deler av byen i ruiner. Fotograf Tommy Bergset Soltvedt var i byen og gjorde denne fotoreportasjen for steigan.no. Mar Mikhail ti minutter etter eksplosjonen: Mar Mikhail ti min etter eksplosjonen © Tommy Bergset Soltvedt Trykket var så voldsomt at…

2 Likes

Du kan se noen (aldri tidligere publiserte) videoer av demonstrasjonene under på slutten av videoen. Psst, ikke doner mer, vi har levert varer for 2.550 kroner til forsending nå.

1 Like

Det er lett å liste opp en rekke blogger som er opptatt av den israelske deltagelsen i Beirut-bombingen. En kan ta Thierry Meyssan som et eksempel (voltairenet) som har tilbrakt sitt halve liv i Midtøsten og som aldri et sekund var i tvil om hvem som organiserte massakren.
Denne type synspunkter og verdensbilde interesserer ikke Klassekampen. Jeg vil si det slik at det meste som Klassekampen har skrevet om Libanon-affæren er avledningsmanøvre. Cover up…Det er fullstendig utenkelig for Klassekampen at forretningsmann Igor Grechushkin - som man skrev mye om som nitrat-organisator -
var en helt normal etterretningsagent på oppdrag.
Idag fortsetter Klassekampen sine studier av libanon med å ringe opp til Lebanon Center for Policy Studies.(12 august 2020)
Det står lite om hvem som finansierer organisasjonen,men som partner nevnes Lebanese American University. Vel,da befinner vi også i den saudi-amerikanske blokken i libanesisk politikk som forsøker å velte ansvar og skyld på iran-allierte Hizballah. Og assosierte medspillere.
Dette er ikke noe arbeidsuhell. Det er i dette landskapet Klassekampen gjennom hele Syriakrigen har befunnet seg og flytter preferansene nå også til Libanon.
Det som kjennetegner alle politiske analyser i dagens Klassekampen er at man er livredd for å mene noe annet enn vedtatt politisk korrekt virkelighetsoppfatning. Det gjelder absolutt alle brennende samtidsproblemer.

4 Likes

Nettopp. Så effektiv er pressestøtten. Men det går lenger enn det. Document.no og Resett.no er tilsynelatende to like nettaviser. Forskjellen er at document er en åpenbar sionistblekke som forsvarer Israel i alle sammenhenger uten unntak. Det gjør de fortjent til medlemskap i presseforbundet og ikke noe press fra NTB angående kommentarfelt for deres artikler. Noe resett kan se langt etter


Solhjell er en som syntes korrupsjon er en kvalifikasjon innenfor statsapparatet
1 Like

Vil ikke en “revolusjon” i Libanon kun føre til en sekterisk borgerkrig?

Israelske F16 og taktisk miniatombomberakett i Beirut. Jødisksionistisk jævelskap av gammalt merke. Ekte vondskap. Djevelsk. Lang planlegging.
Jødisk sensur i Google, YouTube, Facebook osv !
(Klassekampen er ein parantes av ei borgerleg avis for venstreposørar som ikkje finn sanninga, avdekker ikkje dekkhistorier, men trykker dei!)

Mystiske eksplosjoner før smellet framkommet . Seismologiske data, vises i første del av denne videoen.

“The complaint cites the testimony of several citizens who reportedly heard aircraft overhead at the time of the explosion”

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.