Nyheter MDTV Forum Om Doner

Immunitets-passet COVI-PASS skal rulles ut i 15 land

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/immunitets-passet-covi-pass-skal-rulles-ut-i-15-land/

COVI-PASS vil avgjøre om du kan få gå på restaurant, om du trenger en medisinsk test eller om det er tid for å snakke med myndighetene i en verden etter Covid. Samtykket er frivillig, men håndhevelsen vil være obligatorisk. Av Raul Diego (USA) Gjennom nettets magi er nok de fleste unge kjent med den berømte…

4 Likes

I Nederland har det blitt protestert mot hele sulamitten. Noe jeg ble meget overrasket over siden Nederlendere ser ut til å ta til seg hva enn regjeringen sier til dem som god fisk.
På enkelte bygninger som representerer myndighetene har folk festet bananer for å demonstrere at de føler harme over at landet har utviklet seg til en bananrepublikk

2 Likes

Et overnasjonalt COVID-19 pass, - styrt av WHO???
Hvordan kommuniserer de så med deg, jo på din telefon. Om du har en iPhone eller Adroid har alle fått “oppgradert” sin telefon til nå å inkludere en COVID-19 app . Du må lete litt før du finner dem, men de er der. Så neste gang du skal til syden, ha et møte i et annet land, eller Norge for den del, - ja eller bare står mer enn 5 min i en kø for å komme opp i en karusell i Paris, Tivoliparken i København eller Disneyland eller på polet…og blir eksponert av en registrert smittet, (husk Google er med i denne appen, så hva du har Twittret, eller mailet vil være plukket opp og registrert) …risikerer du å måtte følge de regler om karantene som nå følger det overnasjonale COVID-19 passet. I Italia ansettes der nå - 70 000 - smittesporere som alene får til oppgave å spore deg opp om du ikke følger tiltakene (les ordrene) du får i form av en melding på din telefon.
Hyggelig fremtid!!!NO local app2020-06-04 21_01_07-C19passport - Lakameda2020-06-04 21_01_35-C19passport - Lakameda

2 Likes

Øyriket Filippinene med 108 millioner innbyggere kan være et godt eksempel på den paniske overreaksjonen myndigheter har hatt som respons på det MSM overhypede Covid-19 viruset. Ifølge WHO døde nesten 76 000 der av influensa og lungebetennelse i 2018. Antall døde av Covid-19 viruset pr. 26.06.20 er 1244.

" According to the latest WHO data published in 2018 Influenza and Pneumonia Deaths in the Philippines reached 75,843 or 12.45% of total deaths. The age adjusted Death Rate is 126.54 per 100,000 of population ranks Philippines #18 in the world".

" Total Philippines Covid-19: Confirmed 35,455,+730, Recovered, 9,686, Deaths 1,244". pr 29.06.20.

Selv om antall døde dobles ut året til ca 2500, og antallet uten nedstengning og karantene ville blitt feks tidoblet til 25 000, vil antallet døde av influensa og lungebetennelse i 2018 likevel være over 3 ganger høyere. Og i 2018 var det intet tema i Filippinsk presse og media eller i verdenspressen forøvrig.

Selv om tallene for andre land blir annerledes, tok de vanlige sesonginfluensaene og lungebetennelse langt flere liv enn Covid-19. Her i Norge døde 1700 av sesonginfluensaen i 2017, og hittil har 249 dødd av Covid-19 (eller døde mange med Covid-19?).

Nedstengningen av verdensøkonomien som bare svake grupper, arbeiderklassen og middelklassen ble rammet av, og i liten og ingen grad bankkartellene, kapitalforvaltningsselskapene, rike og ultrarike, heller tvertimot, var og er unødvendig kan en fastslå.

En kan derfor med god grunn mistenke at en “vaksine” med en biometrisk id, er et påfunn fra global storkapital for å utnytte panikken i befolkningene til å innføre teknokrati, kontroll over individet for et liv i New World Order.

2 Likes

Det var en imponerende gruppe bedrifter dette firmaet har samarbeidet med. Blant annet cola og unilever. Som også syntes de har en rett til å blande seg inn i hva folk skal mene

1 Like

Nu må vi ut i går an folkens, å ta orkan fra Svinan. Det breinn på dass

Hel…s Google og he…s stave/retteprogram. Det sku stå" nu må vi ut igatan folkens å ta lekan fra svinan!

2 Likes

Kovid-hypen har freemason-fingeravtrykk over alt. Absolutt over alt. Man må nesten ha sveisebriller king size for ikke å se det…

KP n

1 Like

Apropos oppgradeing av Android, min gmle kjøter av en mob il e roota te nå så fancy som Android 6… før d 5.1 originalt. Trur d va ei stund sia d blei rulla ut nåkka oppgradering te den. Har ikke tenkt på nåkka nyere på ei stund sjøl heller… heldigvis?? Men viss de mektige fruan/ herran vil så sitt vel aille i fettfatet(som man sir i nord) men dæ hiv æ mainnskiten dær den høre hjæmme. E dæm nu forresten så fri kalle de r j…a mureran ? Ka dæm trur e væl en ting. Ellers må æ si, STÅ PÅ PÅL. D E mest bare løgn å få eillers!

1 Like

Jeg har sluttet å bry meg om det. Når programmet sier at det er det ordet jeg mener eller insisterer på å korrigere stavelse ignorerer jeg som regel det og bare fortsetter. Folk her er oppegående nok til å skjønne poenget.

stemme nåkka at folk e oppegåande her. D E bra æ som høre holdt kjeft og tast for lence

Sa ik han Marcel Proudhon nå sånt som at Frihet uten Likhet e brutanni, og likhet uten Frihet e tyranni. Trur d stæmme sånn nånluiine

1 Like

Det må jo være artig å kunne skrive et språk ingen forstår

Så du skjønne
Ikke nåkka da. Så skjønt for dæ

Kommunikasjon er en overdreven greie. Viktigst er det å markere seg selv

Vet ikke ka som va træffanes. Burde vel sikkert slådd d opp for å få d nøyaktig og politisk korrekt. Taste fra el med en gml. Mobil. Har dårlig med tilgjengelig datamengde igjen… dessuten e æ et knarkhau…

1 Like

Å forresten. Kor godt har dåkker skjult dåkker. Dåkker vet ka øvelsan i sivil beredskap med navnan Totex 90 og nåkka va? Dæa øvde dem på å internere folk med nåkka i hauet… Så nu trur æ vi ikke har særlig Ainna å gjøre enn å komme oss ut i gatan å ta fra dæm lekan… men da må vi være mange nok. Friheta om vi har den/nån går nok ut på dato snart

Jeg vil ikke ha Bill Gates eller Microsoft involvert i noe som har med virus eller sikkerhet å gjøre. Mengden med virus i omløp for Windows er et godt argument for at mange av oss som ikke vil ha noe med Microsoft å gjøre. Men bare ett av argumentene.

Det er likevel potensielt mange fordeler for befolkningen med datateknologi for å bekjempe sykdom.

Datateknologi generelt har også store muligheter til å misbrukes. De som kontrollerer teknologien vil også få økt makt.

I et samfunn slik som det norske er det avgjort og utenfor debatt at teknologi-makten skal eies og kontrolleres av oligarkiet, av overklassen, av borgerskapet. Borgerskapets diktatur har sterk støtte i Norge. Ser ut som fleste/mange her på forumet også støtter borgerskapets diktatur, merkelig nok.

Lignende kontrollerer dette diktaturet telefonene våre, våre søk, hvordan innhold prioriteres eller gjemmes vekk. Diktaturet har kontroll på hva ungene våres gjør på skolen, hvem de kjenner, og hva de sier. Til stor del hvem vi alle kjenner og hva vi alle sier.

Bill gates er ikke ‘filantrop’ han er agent for borgerskapets diktatur. Slik Elon Musk også er en lignende agent med ambisjoner å kontrollere/integrere alle mennesker med datateknologi.

Folkelig kontroll over teknologien er eneste alternativet til borgerskapets kontroll over teknologien. Eneste mulighet til å utfordre borgerskapets diktatur ligger i at folket samler seg i et kommunistisk kamp-parti.

1 Like

Enda en protest mot Corona idiotiet i Nederland. Denne er en flower power aksjon.

Den eneste medisinen mot denne galskapen er nasjonalisme, det nytter ikke å demonstrere mot enkeltsaker. En massiv folkebevegelse for nasjonal samling og nasjonal selvstendighet er det som skal til.
Globalisme er en sykdom nasjonalisme er medisinen!