Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hykleriet har ingen grenser: Søreide bekymret for den humanitære situasjonen i Syria

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/hykleriet-har-ingen-grenser-soreide-bekymret-for-den-humanitaere-situasjonen-i-syria/

Norge har siden 2012 deltatt i de USA-styrte sanksjonene mot Syria. Norge har gitt rundt 15 milliarder kroner i støtte til terroristgruppene som gjør sitt ytterste for å ødelegge landet, og «vi» deltar også i de siste sanksjonene som USA har satt i gang, sanksjoner som vil drepe syrere i titusentall. Med dette bakteppet er…

4 Likes

På youtube ligger et foredrag av den sveitsiske historikeren Daniele Ganser (på engelsk). Min store drøm her i livet er at Ine Marie Eriksen Søreide, som er jurist, setter seg ned og ser denne her. Kanskje, men bare kanskje, den kan åpne øynene hennes for noe av den galskapen hun er med og støtter.

1 Like

Jeg er redd at for å komme i posisjoner som hennes må man være villig å ta livet av egen menneskelighet for ambisjoners skyld.

3 Likes

Den alminnelige vestlige nyhets-konsument er vant til å få nyhetene servert og ferdig fordøyd, og virker være fornøyd med det. Når de ikke er interessert i geopolitikk så vet de heller ikke at de som eier den amerikanske krigsmaskinen også eier vestlig presse og media, og stiller da heller ingen kritiske spørsmål.

De fleste nordmenn har ikke anelse om at utenriksdepartementet har gitt 15 milliarder til sosial infra-struktur for USA/NATO landenes innleide terrorister de bruker for å styrte Assads lovlige valgte regjering. Dette fordi norsk presse og media ikke har dette på førstesiden jevnlig.

Derfor kan globalisten Søreide være med på å støtte USAs krigføring og samtidig bekymre seg over lidelsene det forårsaker for Libyas folk og land uten å få spørsmål om det fra MSM, for det ukritisk nyhets-lesende norske folk kopler ikke motsetningen i det sammen når det ikke presenteres på samme siden i avisen.

Derfor går heller ikke det norske folk i taket når globalisten Solberg gir bort 500 millioner på en Beyonce konsert i New York, samtidig som Solberg regjeringen kutter 15 millioner i stønad for tannregulering for barn fra vanskeligstilte husholdninger her hjemme.

Norsk MSM med NRK gjemmer bort de forskjellige sakene i notisform i nyhetsbildet til forskjellig tid. Vestlig MSM og media har samme rollen som kongens herald i middelalderen, og kritiserer heller ikke sin herre og mester.

“Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv”. Men da må folk få presentert rett og urett på samme side. Det kan vi ikke regne med når det er den globale storkapitalen som eier og kontrollerer vestlig presse og media.

4 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.