Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvorfor hører vi ikke mer om skandalen Jeffrey Epstein?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/hvorfor-horer-vi-ikke-mer-om-skandalen-jeffrey-epstein/

En del svært rike og svært mektige mennesker pustet lettet ut da det ble meldt at den pedofilidømte Jeffrey Epstein har begått «et tilsynelatende selvmord» 10. august 2019 mens han lå på selvmordsovervåking i fengselet. Epstein: Et svært beleilig selvmord Vi spådde da at en god del rike og mektige mennesker – og deres dyre…

3 Likes

Hadde Epstein kunne knyttes til KGB eller kinesisk etterretning, ville nok mye ha vært anderledes. Men siden alle spor leder til Tel Aviv, så er det vel få som har friheten å snakke om det. Vi må huske på at de også sitter på våre personlige data.

Men det finnes en hær av YT-kanaler som ikke vil la dette slippe.
Shaun Attwood gjør en god jobb. Siden han som brite har sonet mange år i amerikanske høy-sikkerhetsfengsler, har han et perspektiv og et kontaktfelt som utvider horisonten. At han satt der fordi han gjorde store penger under dot-com boblen og endet opp med å bruke dem på direkte import av extacy til Arizona, gir en ekstra dimensjon. Som intervjuer er han et naturtalent.
Her snakker han med en tidligere politimann, som sitter på 600 av Epsteins vidoer fra forrige sak.

3 Likes

Ikke bare flott kommentar men for en fantastisk link! Mange takk! Skal etter dette se etter mer fra Shaun Attwood.
Har du sett denne? https://www.youtube.com/watch?v=OhN7yqZNG4g
Marita Nilsen

Hvorfor hører vi ikke mer om denne enorme bankskandalen som ledelsen i de fleste storbankene i Europa har vært med på?
Denne saken ble kjent i Oktober i fjor, og etter det har det vært helt stille i MSM. Det er grunn til å tro at det er av samme grunn som at det er stille i MSM etter Epstein saken. Bankkartellene, den globale storkapitalen som eier MSM står bak og dikterer hva MSM skal ha på førstesidene.

Vanlige folk skal ikke vite at bank og finansverdenen er mer eller mindre kriminelle, og at hele pengesystemet med fiat-penger er svindel og drevet av opprettelse av gjeld.
.

1 Like

Meget god og sikkert korrekt observering. Hvorfor blir ikke korrupsjon avslørt? Min antagelse er at de som er ærlig har blitt skremt av hva som blir gjort mot Assange og andre som blir anklaget for spionasje og anti etablering aktivitet.
Marita Nilsen

1 Like

Det som ikke blir nevnt i linken din, er det viktigste - hvem som sto bak, og hvorfor.

Ja, helt enig. Saken er bare den at jeg tror mordet på Epstein var nettopp for å begrave sannheten om det.
Marita Nilsen

Absolutt.
Denne var nær dørstokken:

Her er litt mer

Nytt fra Hollywood: anbefales!