Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvordan forstå alle disse nyhetene om Kina

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/hvordan-forsta-alle-disse-nyhetene-om-kina/

Av Caitlin Johnstone. Kina er i nyhetene hver dag nå. I dag her i Australia later vi som vi er fornærmet fordi en kinesisk tabloidavis publiserte en beskyldning om at landet vårt er en «gigantisk kenguru som opptrer som USAs skjødehund», selv om vi alle vet at dette er helt sant og vi burde bli…

4 Likes

“for to tusen år siden bygde kineserne Den kinesiske muren for å holde barbarene ute, ikke for å innvadere dem”. Da denne muren ikke hjalp invaderte de dem og utløste folkevandringer som strekker seg fra Attila til dagens situasjon for Uigurene

2 Likes

Altså, media våre er akkurat som kommunistiske media. Det er propaganda hver dag. Et lite eksempel: Når kritikk av eldrehjem kommer på forsiden, er det “pleierne” som kritiseres, ikke dem som styrer eldrehjemmene, legene. Jeg ble så irritert på et oppslag at jeg tok kontakt med idiot-journalisten. Han avsporet kritikken til laveste nivå. Det er de som får kjeften. De som styrer beskyttes.
Jo mer man leser om “sensasjon” jo dummere blir man.

2 Likes

Veldig bra.

Det er det riktige. Vestlige storkapitalen er i trøbbel.

Derfor ‘pivot to Asia’ som startet under Obama som forsterkes med Trump. Derfor handelskrigene mot Kina, og derfor sanksjonene mot Huawei og andre kinesiske teknologiske selskaper, derfor sanksjonene mot Russland, Iran, Korea, Venezuela, Syria, Cuba. Derfor alle krigene siste 20 år.

Kinas Kommunistparti har gjort store kompromisser siste 40 år, for å få være med i verdenshandelen samt for unngå angrep fra storkapitalens regimer. Kommunistpartiet er nå i ferd med å vinne over oligarkiet i spillet markedsøkonomi. USA tvinges tilbake til proteksjonisme, altså slik de også var da Storbritannia var ledende fri-handels makt.

Hat-kampanjene mot Kina nå ligner hvordan overklassen fikk til en lignende hat-kampanje mot Sovjetunionen på 1930-tallet. Det ble til andre verdenskrig og store ødeleggelser.

Her på forumet steigan.no jobber også flere avatarer for denne Kina-hat-kampanjen, tilsynelatende hver time på døgnet og hver dag, i alle tråder. Jeg kaller dem troll.

1 Like

Det er nok sånne som deg som diskrediterer venstresiden. Hvilke store kompromisser er det du tenker på? At de la kulturrevolusjonen, det store spranget og la de tusen blomster blomstre på hylla? Du er nok kun en fetisjist som får et kikk av uniformer. Minner litt om en annen selverklært “sosialist” her på forumet, Torgeir SS Alih. Hans tolkning av internasjonal solidaritet er at folk i den tredje verden skal stenges inne uten mulighet til å erverve seg føde for at han selv skal slippe en ubegrunnet dødsangst. Og tilfeldigvis er det bra for “det grønne skiftet”

2 Likes

Tjatta er et av disse trollene. Vår tids nazist. Nyttig idiot for overklassen. Null saklighet og null forståelse. Kun personangrep.

Hm. Her du fått deg en bipolar profil Torgeir?
Ps. Hold deg unna eventyr. De er fulle av troll.

1.15 Hesblesende trolljegere på rømmen fra troll.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.