Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvor mange norske journalister får støtte fra Bill Gates?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/hvor-mange-norske-journalister-far-stotte-fra-bill-gates/

Norsk medier kan få støtte til journalistikk knyttet til bistandsspørsmål og FNs tusenårsmål, skrev magasinet Journalisten i februar 2014. Gledesstrålende kunne de meddele at: Norske journalister kan søke penger fra et milliondfond finansiert av Bill Gates. Det skjer i konkurranse med journalister fra Danmark, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Spania, Sverige og Storbritannia. Den var deres…

6 Likes

Jeg husker The European Journalism Centre fra krigen i Syria, der de støttet en gruppe som het the Syrian Journalists Association, som var de første til å spre filmopptak fra et visst ‘gassangrep’ i Ghoutra:

In 2018, the Syrian Journalists Association (a murky group with unclear organization and funding) created a WhatsApp group to spread atrocity propaganda from East Ghouta. The WhatsApp Members include journalists and activists from Ghouta, and journalists from CNN, BBC, Al Jazeera, Reuters, France 24 and Der Spiegel. It is responsible for spreading propaganda videos from Syria: "On April 7, 2018, international journalists received photos and videos of a chemical weapons attack via our WhatsApp group.”

3 Likes

En del journalister, slik som den journalisten i VG som fabrikerte saker mot Giske. Er også registrerte med eget firma i tillegg til sin ansettelse. Det er jo et like godt sted å begynne å lete som noe annet tenker jeg.

2 Likes

I USA hadde de samlet inn 500 000 underskrifter som krevde at Kill Bill øyeblikkelig blir fengslet pga forbrytelser mot menneskeheten og planlegging av globalt folkemord.

Steigan sin likemann James Corbett har laget denne dokumentaren om Kill Bill.
For meg så ser det ut til at Satan har kommet til jorden forkledd som et menneske i Kill Bill.

Bill Gates and the Population Control Grid

En fin låt om monsteret fra helvete :slight_smile:

3 Likes

Selv om Gates ikke har medisinsk bakgrunn får han stor oppmerksomhet i presse og media med sine uttalelser om vaksiner og Covid-19. Mens hundrevis av eksperter på pandemier og virus som kritiserer lockdown-politikken kommer ikke til i MSM, og får bare uttale seg i alternativ pressen.

Ingen journalister i norsk MSM og NRK har kritisert Gates vaksineprogrammer i India og Afrika som har gitt mange barn alvorlige bivirkninger. Da vil de vel også være ganske ukritisk til vaksiner med biometrisk ID fra farmasøytiske multinasjonale selskaper som han har eierinteresser i, og som gjør at mange her i Norge vil ta vaksinen uten motforestillinger, enda biometrisk ID ikke er testet ut og vil høyst sannsynlig bli oppgradert til en chip.

95% av befolkningene informeres kun av en hovedstrøms-presse som er eiet av global storkapital, og når journalistene i MSM individuelt kan motta penger fra Gates som vil gjøre at de vil ukritisk propagandere for hans vaksineprogrammer, vil folk akseptere biometrisk ID og chip-implantat i god tro for de fleste av dem. Det blir ikke mye motstand mot New World Orders teknokratiske totalitære tyranni, MSM vil selge det til folk på en måte som gjør at de vil ønske seg det.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.