Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvor ble det av «Russiagate»?


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/11/hvor-ble-det-av-russiagate/

Etter at Hillary Clinton tapte presidentvalget i 2016 mot Donald Trump ble plutselig den svære saka i USA det som er kalt «Russiagate». Påstanden var at det var den onde Valdimir Putin og hans russiske «nettroll» som på underfundig vis hadde sørget for at Trump vant og Clinton tapte. Dette ble hevdet i en fellesuttalelse…


#2

Nemlig! Nok en “inside job” betyr det :slight_smile:


#3

Det er fortsatt snakk om det. Jeg så noe om det på CNNs hjemmeside tidligere i dag.

Nå når Republikanerne straks gjør et nytt brakvalg og beholder både Huset og Senatet, kommer det igjen til å bli veldig mye snakk om russisk innblanding, russisk hacking og russiske trollfabrikker.

Det er viktig å huske på at alt sammen er teater. Hensikten med det hele er at både Demokratene og MSM (“etablissementet”) skal undergrave sin egen troverdighet, slik at det eneste troverdige er sionisten Trump, som fortsetter å fylle kabinettet sitt med Skull & Bones-milliardærer med bakgrunn fra Goldman Sachs og det militærindustrielle komplekset.

Absurde konspirasjonsteorier om russisk innblanding er en effektiv måte å undergrave ens egen troverdighet, og det er derfor MSM/Demokratene har fått beskjed om å lansere slike spinnville teorier.


#4

Og hvor ble det av meldingene på BBC og Euronews på morrakvisten sist fredag: Om at russisk etterretning og en mafiabande hadde påvirka Brexit-utfallet? (2-3% overvekt)
Klassekampen skreiv jo en liten artikkel om saken. Som gikk i trykken og kunne leses dagen etter.
Men utover fredagen hørte vi ikke et pip fra BBC eller Euronews.

Trodde at nå - NÅ hadde de begrunnelsen for omvalg. Som selvfølgelig ville endt i Remain.


#5

Påstanden var at det var den onde Valdimir Putin og hans russiske «nettroll» som på underfundig vis hadde sørget for at Trump vant og Clinton tapte. Dette ble hevdet i en fellesuttalelse fra Department Of Homeland Security og National Intelligence on Election Security i oktober 2016, en uttalelse som for øvrig var innholdsløs når det gjelder bevis.

Der skulle det vel stått Voldemort ?


#6

Nei da, Putin er visst skummel nok. Det er sikkert fordi han er et intelligent menneske og ikke av den sorten vi holder oss med.