Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hverken idiot eller homofob


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/06/hverken-idiot-eller-homofob/

«De som nekter å anerkjenne Pride-paraden og homofili, er idioter uansett.«, sier TV 2-programleder, tidligere VGTV programleder Morten Hegseth Riiber, Var det noen som sa noe om «totalitær ideologi», eller «propaganda»? Alle som ikke anerkjenner PRIDE-paraden er altså «idioter». Skulle vi brukt den foretrukne retorikken «du jour» kunne vi kalt Hegseth Riibers uttalelse for «hatprat».…


#2

Å være “Gay”, er ikke noe å være “Pride” av.
Seksuelle avvikere sliter med

  • Selvmord
  • Depresjoner
  • Pillemisbruk
  • Seksuelt misbruk av barn
  • HIV/AIDS
  • Religiøse motforestillinger

Samfunnets systematiske feiring av Sodomi er respektløst, overfor en gruppe som er i behov av empati og hjelp.
Angrep på dem som påpeker det opplagte i dette, med påstander om Homofobi, blir direkte tåpelig.


#3

Jeg lengter tilbake til min ungdom, da “skrulle”, var et selv-ironisk begrep. Nå har jeg sambygdinger som skjemmer seg ut i stedet.


#4

Selv om vi har kommet veldig langt vedrørende aksept av homofili og transseksuelle, er det nok fremdeles en kjensgjerning at mange fremdeles sliter med aksept for sin legning.

Det burde en naturligvis være en selvfølge at man aksepterer alle mennesker som likeverdige uavhengig av legning, etnisitet, kjønn, et cetera, men vi er nok ikke helt der ennå.

Pride er et viktig virkemiddel for å legitimere homofili og transseksualitet. Jeg tror det er viktig at progressive heterofile støtter opp under dette.


#5


#6

Jeg husker de oppkutta armene til ei venninne av meg, det var et evig pes hver gang hun ble beruset - og det ble hun gjerne. Å skaffe sjåfør edru nok, til å kjøre henne på legevakta.
En dag kom hun og fortalte meg at hun hadde funnet ut at hun var lesbisk. Hun trengte verken alkohol eller legevakt etter det. Slik har verden gått fremover - bare at nå er skrullene ved roret.


#7

Dette synes jeg var tåpelig. Jeg er enig i mye. Det er ikke bra at kjente personer som ikke vil gå i paraden henges ut offentlig, men det å koble den til pedofili osv. blir for drøyt. Man kan kritisere det kommersielle aspektet, at det er en uting å gå i SM-kostymer midt i byen (enig), men jeg tror dette handler om A, at det dessverre er en tendens for mange på den alternative venstresiden å være mot alt som er populært, B, dine fordommer. Du er feminist. Jeg har ikke sansen for feminisme. Men du får være feminist om du vil. Og man kan jo si det samme som du: Kvinners rettigheter er beskyttet av loven, så da er det vel bare å ti stille om kvinnekamp? Homokamp er ikke lenger en del av motkulturen (om noe sånt finnes i dag), men synes det er skremmende å hele tiden trekke fram noen få transmenn som sitter i kvinnefengsler f eks og sette dem i bås med Pride. Ikke undervurder at Pride er viktig for mange. Det er en fare for at mange blir mot det de fleste andre er for. Venter spent på et innlegg om at Djengis Khan egentlig var en bra fyr.


#8

Åpne skap skaper dessverre ikke alltid lykkelige mennesker.


#9

Nei, det er det bare en som kan! Og jeg tror kanskje det heller var en flukt fra en over-seksualisert situasjon, enn noe annet. Slik jeg mistenker at det er for mange, nå.


#10

Poenget var vel at det er urimelig å kreve at folk må gå i tog, for å bli godkjent som fullverdig menneske - enten det er for det ene eller andre.
Personlig har jeg fått mer enn nok av hele greia. Jeg har aldri hatt problemer med hva andre folk gjør hjemme, men jeg har problemer med at de vifter greia si i full offentlighet. Det er en blindvei, på alle måter.


#11

Pride handler om å vise fingeren til den borgerlige moralen som en gang avviste dem. Nå er homofili akseptert hos både arbeidere og borgerskap, så om man skal fortsette linja med å vise samfunnsmoralen fingeren, så har de selv koblet seg til pedofili.

Eller så er det ikke til å stikke under en stol at homofile er pedofile i større grad, da de må gå til det prepubertale for å finne de juvenile trekkene vanlige menn finner hos voksne kvinner.


#12

Djengis Khan egentlig var en bra fyr ??

Tja … det var Djengis som stanset den islamske invasjonen av Europa så uten han så ville vi alle vært muslimske ekstremister eller døde nå så får du selv avgjøre om det er bra eller ikke :wink:


#13

Alle som har barn de bryr seg om burde sjekke ut denne informative siden

https://www.comprehensivesexualityeducation.org/

Comprehensive Sexuality Education (CSE) is one of the greatest assaults on the health and innocence of children. This is because unlike traditional sex education, comprehensive sexuality education is highly explicit and promotes promiscuity and high-risk sexual behaviors to children as healthy and normal. CSE programs have an almost obsessive focus on teaching children how to obtain sexual pleasure in various ways. Yet, ironically, comprehensive sexuality education programs are anything but comprehensive as they fail to teach children about all of the emotional, psychological and physical health risks of promiscuous sexual activity. The ultimate goal of CSE is to change the sexual and gender norms of society, which is why CSE could be more accurately called “abortion, promiscuity, and LGBT rights education.” CSE is a “rights-based” approach to sex education and promotes sexual rights to children at the expense of their sexual health. Click here to see numerous examples of many of the harmful components of CSE programs directly from various CSE program manuals.

Comprehensive Sexuality Education (CSE) goes far beyond sex ed, and is a dangerous assault on the health and innocence of children…” (American College of Pediatricians)


#14

Jeg kan for øvrig anbefale denne interessante artikkelen: https://www.counterpunch.org/2019/06/21/why-im-skipping-stonewall-50/


#15

Så det blir for drøyt, tenker du…?!


#16

Var Jesus en idiot og homofob?
I følge Hegseth Riiber, kan det nesten virke slik.


#17

Kristne som beklager seg over homofile, er nesten like høyt elsket av Globohomo, som nasjonalister som ikler seg unformer, marsjerer i gatene og sloss med antifa. De utgjør ingen trussel, men fungerer perfekt som busemann for å vise hvor håpløse motstanderen er.


#18

Du må ikke undervurdere Jesus.
Hadde han vært på Facebook eller Twitter, tviler jeg på at noen andre ville hatt flere “Følgere”, “Reetweets” eller “Likes” enn han.
Sånn sett blir så vel du som jeg som Pingler å regne.:sunglasses:


#19

En av de første setningene begynte med «had enjoyed homosexual experiences since age nine» jaha? Jeg ble låst inne på et rom i alder av 4 år av en kvinnelig eldre adoptiv «søster» som utførte seksuelle handlinger på seg selv og meg… var det en bra ting mener du? Tror du at jeg hadde begynt å utforske min seksualitet som 4 åring uten denne påvirkningen? Min personlige mening om seksualitet er at det er noe man naturlig begynner å interessere seg for i starten av puberteten.noe kroppen gjør deg oppmerksom på med forandringer og hormoner og lyster. Hvorfor skal barn fra 0-4 år læres opp i anal og oralsex f eks? Det var en gjeng adelige og Politikere i england pp 70 tallet som argumenterte for dette, de kalte seg pedophiles information exchange.


De mente at fordi en 3-4 åring kunne føle seksuell vellyst hvis man bare «tukla»med dem så var det helt ok. De mente også at den ENESTE grunnen til at barn tok skade av å bli seksuelt aktive var på grunn av at de ble stigmatisert…
Små Barn har ikke seksualitet med mindre de preges eller læres opp i det. Hvorfor skulle man lære barn å ha sex? Er sex plutselig blitt en menneskerett? Hva er viktigst ? Barnas helse og velvære eller voksne individers rett til seksuell kontakt?

Jeg forstår det slik at det er mange som mener at det ikke finnes rett og galt, at det bare er menneskelagde konstruksjoner ?
Mener dere da å si at det ikke er behov for retningslinjer og lovverk?
Hvem er best egnet til å avgjøre hvor grensa skal gå? På hvilket grunnlag skal autoriteten komme fra? Skal alle mennesker på jorda stemme over hvorvidt et forhold mellom et lite barn og en voksen person er akseptabelt?
Når homoseksualitet ble avkriminalisert var det mange som var skeptiske , for hva det neste skulle bli? Mange argumenterte med at homofili var helt adskilt fra andre «filier» fordi det var to voksne mennesker som var glad i hverandre. De erkjente med det at det var to likeverdige parter og at homofili ikke kunne brukes for å legitimere pedofili, det var den gang. Nå idag virker det som om det er helt glemt.


#20

Kansje det? eller så hadde han nok antageligvis blitt «bannet» fra alle sosiale media for «hatprat»
:wink: