Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvem vant den første nominasjonsdebatten til Demokratene i USA?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/06/hvem-vant-den-forste-nominasjonsdebatten-til-demokratene-i-usa/

Det er hele 20 kandidater som kjemper om å bli nominert til presidentkandidat for Det demokratiske partiet. 26. juni 2019 var de første 10 ute i TV-debatt mot hverandre. På forhånd hadde det i hovedstrømsmediene vært snakket om folk som Elizabeth Warren (70), Beto O’Rourke (46) og Julian Castro (44). Men det ble en annen…

1 Like

Det spiller ingen rolle, USA er ikke styrt fra det hvite huset.

4 Likes

Presidentvalget kommer til å bli en skikkelig thriller! Tulsi vil utvilsomt utgjøre en stor forskjell for USA dersom hun blir valgt. Til alle som har mistet tilliten til samfunnet, så vil jeg bare si at man ikke kan svartmale alt. Da mister vi håpet og kamplysten. Demokratiet er ned for telling som følge av at eliten kontrollerer massene med jernhånd gjennom korrupte MSM og monstrøse internettaktører. Det er imidlertid tydelig at dette kan snu ganske så fort. Heia Tulsi!

2 Likes

Litt som med fotball-VM? Ikke la deg underholde til døde.
Men det er jo litt gøy å se skarvle-klassen twittre seg nakne.

1 Like

Hvis en kandidat til presidentvervet i USA ikke vil ha kriger eller høye militære spenninger verden over, vil det for de som eier krigsvåpen-industrien si at kandidaten ikke vil at de skal få hundrevis av milliarder av dollar i profitt på kriger og opprustning. Da kan kandidaten hvis hun/han blir president fort ende opp som JFK på en eller annen måte.

Synes denne oppsummeringen er glitrende :slight_smile:

https://caitlinjohnstone.com/2019/06/27/first-democratic-debate-summarized/

1 Like