Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvem sto bak terrormassakrene i Sri Lanka?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/04/hvem-sto-bak-terrormassakrene-i-sri-lanka/

Dødstallene fortsetter å stige etter terrorbombene i Sri Lanka. Mandag 22. april 2018 hadde tallene på drepte kommet over 290 og de fortsatte å stige. Tilsammen var det hele 8 terroraksjoner pluss at en sylinder stappfull av sprengstoff ble stoppet av myndighetene. Dette viser naturligvis at terroren var ekstremt koordinert og at den var designed…

Jeg holder en knapp på de som har Remphan-stjernen på flagget sitt.

“Ekspert” Erik Solheim kommer med sine meninger. Han får reise ned å fredsmegle igjen…https://www.nrk.no/urix/eksperter-tviler-pa-kjente-konfliktgrupper-i-landet-1.14522867

Vestlige myndigheter klarer å få hindret egne regimekritikere fra å samle inn penger eller propagandere på nettet, men når det gjelder ISIS og Al-Qaida, så er dette veldig vanskelig, så du har nok helt rett.

1 Like

Jeg tror han har rett. Det foregår mye der borte nå, som er fullstendig under radaren til oss i vesten. Særlig er Israel aktive i å presse land til å støtte deres planer om en ny verdensorden, med pisk og gulrot.
Bolsonaro i Brasil er et godt eksempel. Modi har også følt presset, og mange har alt gitt etter. Duerte er alt inne - de har tross alt det største Noahide-samfunnet i verden.

1 Like