Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvem sto bak terrormassakrene i Sri Lanka?


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/04/hvem-sto-bak-terrormassakrene-i-sri-lanka/

Dødstallene fortsetter å stige etter terrorbombene i Sri Lanka. Mandag 22. april 2018 hadde tallene på drepte kommet over 290 og de fortsatte å stige. Tilsammen var det hele 8 terroraksjoner pluss at en sylinder stappfull av sprengstoff ble stoppet av myndighetene. Dette viser naturligvis at terroren var ekstremt koordinert og at den var designed…


#2

Jeg holder en knapp på de som har Remphan-stjernen på flagget sitt.


#3

“Ekspert” Erik Solheim kommer med sine meninger. Han får reise ned å fredsmegle igjen…https://www.nrk.no/urix/eksperter-tviler-pa-kjente-konfliktgrupper-i-landet-1.14522867


#4

Når jeg leser

og

Så leser jeg at grupper organiserte og betalte av fremmede makter har planlagt eller planlegger terrorist aksjoner som pressmiddel for å oppnå den politikken som deres oppdragsgivere ønsker. Slike oppdragsgivere vil feks. være CIA, Pentagon, MI6 eller den norske etteretningstjenesten slik vi så i Jordan.


#5

Vestlige myndigheter klarer å få hindret egne regimekritikere fra å samle inn penger eller propagandere på nettet, men når det gjelder ISIS og Al-Qaida, så er dette veldig vanskelig, så du har nok helt rett.


#6

Jeg tror han har rett. Det foregår mye der borte nå, som er fullstendig under radaren til oss i vesten. Særlig er Israel aktive i å presse land til å støtte deres planer om en ny verdensorden, med pisk og gulrot.
Bolsonaro i Brasil er et godt eksempel. Modi har også følt presset, og mange har alt gitt etter. Duerte er alt inne - de har tross alt det største Noahide-samfunnet i verden.