Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Hvem lot Dr. Strangelove skrive The Nuclear Posture Review?

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/hvem-lot-dr-strangelove-skrive-the-nuclear-posture-review/

Amerikanske PeaceAction reagerer skarpt på den siste Nuclear Posture Review fra USAs forsvarsdepartement. Som vi har vist inneholder dette dokumentet en helt ny atomdoktrine fra USA, en doktrine som øker faren for bruk av kjernefysiske våpen betraktelig. PeaceAction skriver: “Who in their right mind thinks it’s a good idea to make nuclear weapons ‘more usable’?…

1 Like

En del av galskapen i USA er at makteliten i USA tror at USA med et innbyggertall på kun ca 300.000 millioner mennesker skal klare å dominere en hel verden hvor det fremover kan komme til å bo kanskje 9 milliarder mennesker. Hva er det man røyker i USA? Har også neo-con og DeepState blitt hektet på opiat epidemien som nå raser i USA. Hele befolkningen ser snart ut til å være på steroider. Pax Americana kan utarte til å bli en verdensomspennende kirkegårdsfred.

2 Likes

Men ingen reaksjoner eller debatt her hjemme om hva som skal forhåndslagres i trøndelag etc? Når atomvåpen blir vanlig bestykning sammen med konvensjonelle burde man i det minste tenke selv.

1 Like