Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvem kontrollerer det globale vaksinemarkedet?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/hvem-kontrollerer-det-globale-vaksinemarkedet/

Det globale vaksinemarkedet utgjør bare en liten del av den sektoren vi kaller farmasøytisk industri, men til gjengjeld vokser vaksinemarkedet svært raskt og er svært profitabelt, og det er i høy grad monopolisert. I 2000 var den globale omsetninga på vaksinemarkedet bare 5 milliarder dollar. I 2019 var omsetninga 12 ganger så stor, nemlig 59,2…

2 Likes

I USA har farmakia - som det heter i skriften, skaffet seg juridisk immunitet mot erstatnings-søksmål i vaksine-saker.

2 Likes

Juridisk immunitet har de vel i de fleste vestlige land om jeg husker rett? Det er staten som betaler erstatning i Norge, og ikke produsenten, om noen får senskader av vaksinen.

1 Like

Ja, det skulle ikke forundre meg. De vet godt at de trenger det.

Bivirkninger av vaksiner, også alvorlige, er ikke ukjent, et godt eksempel er Gates vaksineprogrammer. Svineinfluensa-vaksinen ga også mange bivirkninger de må ha medisiner for, og det for resten av livet. Medisiner også fra vaksineprodusentens eget sortiment.

Tvangsvaksineres for eksempel en milliard mennesker og ti prosent får bivirkninger som krever medisinering, får Big Pharma 100 millioner kunder. Den samme industrien som fremstiller vaksinen har medisinene for bivirkningene som pasienten attpåtil må betale for, også med redusert livskvalitet.

Legemiddelindustrien er ikke transparent, hva en medisin egentlig koster å fremstille er det vanskelig å finne ut av, siden de gjemmer seg bak patentrettigheter og konkurranselover. Big Pharma omsetter årlig for billioner, og dikterer selv regelverk er det gode grunner til å tro, nå som de også har fått juridisk immunitet mot erstatnings-søksmål. Det i seg selv skulle være bevis på et totalt korrupt politisk system.

Det er ikke hvis men når at politikerne vil bestemme at befolkningene på alle kontinenter skal tvangsvaksineres med vaksiner for influensaen, og det fra en så kriminelt belastet profittdrevet industri som Big Pharma, og som har som målsetting at friske mennesker skal bruke deres produkter.

"Allerede for 30 år siden uttalte tidligere øverste sjef i Legemiddelgiganten Merck, Henry Gadsden, at hans fremste mål var å selge medisiner til friske mennesker. Uttalelsen ble publisert i bladet Fortune.

“Før solgte man medisiner mot sykdommer. Nå selger man sykdommer som passer til medisinene. Dette meddelte forhenværende sjefsredaktør i The New England Journal of Medicine, Marcia Angell”.

4 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.