Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvem er de skyldige?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/hvem-er-de-skyldige/

NRK om syrere i Norge som kan ha begått krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten. Av Eva Thomassen. NRK skriver at det kan skjule seg personer som har begått krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten blant de syriske asylsøkerne i Norge. Noen av disse kan ha vært en del av det «brutale regimet» til president Bashar Al…

4 Likes

Norge ble en vasallstat under USA etter annen verdenskrig. Marshallhjelpen var nok ikke en gave. Så nå har vi fått en politikerkaste av krigsforbryterre og løgnhalser. Men tiden der vi får betalt for jobben er over. Nå kommer regningen. Ikke bare i Syria. Nå også for den mislykkede fargerevolusjonen i Hong Kong. Erna kan nok vise fingern til Dalai Lama, men nå må norske politikere bøye hodet. Noen norskprodusert laksepolitikk ovenfor Kina er skrinlagt

https://qz.com/272630/hands-up-dont-shoot-comes-to-hong-kongs-pro-democracy-protest-movement/

3 Likes

Mens vi er inne på temaet grupper med uklart opphav, her er siste redningsaksjon fra White Helmets, som har utvidet til å bli redningsdykkere. (finn 1 feil på bildet!)
white helmets scuba

2 Likes

Tja. Kan det være at man ikke trenger ekstra oksygen for å dykke i et 2 m dypt basseng?

1 Like

Her ble det en feil link. Rettet nå

Fin undersøgende journalistik af Eva Thomassen. Objektivt set, skulle hun, med sin kritisk, borende journalistik, have journalist-prisen i stedet for de sædvanlige repræsentanter fra det korrupte journalist-slæng. Gad vide hvilke kriterier den ligeså korrupte journalist-jury lægger for dagen?
Og jo, der er konsistens og sammenhæng i foretagendet. (Norske) politikere, journalister og NGO´er kan ikke være uvidende om, hvad der reelt foregår i Syrien og som Thomassen dybdeborende skitserer. Egentlig nogle moralsk sølle stakler.

4 Likes

Ingen pris. Kun uthengt til spott og spe på faktisk.no og facebook. Man får håpe det kommer bedre tider så hennnes arbeid i en mørk tid får den heder det fortjener

2 Likes

Jeg finner i alle fall 2.
Seriøst, dykker utstyr i et basseng?
Hvor mange timer siden dro de gutten ut av bassenget siden alle er tørr? Eller skiftet de klær etter at de dro gutten ut for ikke å pådra seg forkjølelse?

1 Like

Det finnes garantert Syrere i Norge som har begått krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten, men de kjempet for opposisjonen.
Sverige har tidligere anslått at rundt 150 slike jihadist terrorister går løs i det svenske samfunnet. Det er god grunn til å anta at vi flere titalls slike gående løs i Norge også.
Danmark har vedtatt at situasjonen i de regjeringskontrollerte områdene av Syria er så stabil at det vil være trygt å sende flyktningene hjem.
Dette er noe Norge også bør innse, for så å sende flyktningene hjem.

2 Likes

Lurer litt på IQ nivået til de som har arrangert dette stykket med propaganda.

2 Likes

Ja, de relativt få rationelt tænkende mennesker, der findes, ved godt hvem der egentlig skulle hædres.

Herbert Pundik, tidligere chefredaktør i Politiken, refererede for ca. ½ år siden til en holdningsundersøgelse blandt flygtninge i en flygtningelejr i Jordan i 2017.
Heri fremgik det, at langt de fleste støttede oppositionen, dvs.islamisterne/ terroristerne.
Om man dermed generelt tilsvarende kan udlede at syrere, der er flygtet til det Europa (der bekæmper deres land), støtter terroristerne, ved jeg ikke, men det er da tankevækkende.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.