Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hvem drepte barna i Dhouma?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/hvem-drepte-barna-i-dhouma/

Det er hevet over enhver tvil, det var ikke noe «kjemisk angrep» i Dhouma i april 2018. Ingen, selv ikke haukene i USA kan holde liv i denne løgnen. Det var ikke noe «kjemisk angrep» i Dhouma. Hvem drepte så dette barnet og skjendet henne og dusinvis av andre ved å bruke dem som rekvisita…

9 Likes

Kari du er fantastisk! All respekt til deg for arbeidet du gjør!

3 Likes

Det jeg lurer på er hvor jævlig dum man må være for å tro at Syriske myndigheter gir beskjed til soldatene sine om at nå må de slutte å bekjempe terrorister og heller gasse egne barn ?

Like dum som at noen trodde Putin la til Amerikanske FB venner og ba dem stemme Trump ?

Et sunt og normalt sinn ville kanskje spørre seg hvorfor aldri noen terrorister blir drept i disse påståtte gassangrepene, bare barn ?

Folk som svelger billig CIA propaganda som smågodt har ikke lært mye av historien.
Tusen takk til Kari som kler psykopatene og krigshaukene samt propaganda papegøyene deres nakne :slight_smile:

5 Likes

På det tidspunktet var Syria omringet av krigshissere som USA/NATO land som bare ventet på den minste lille unnskyldning. At Assad da skulle gasse sine egne faller helt på sin urimelighet. Når attpåtil teatergruppen White Helmets som er grunnlagt og finansiert av USA og Storbritannia er på stedet er det mer enn opplagt at det var en falsk flagg operasjon.

Men 95% av den vestlige befolkningen leser ikke alternativpressen, har ingen anelse og støtter USA (det militær-industrielle komplekset) i god tro etter å ha lest deres vestlige MSM som også NRK tilhører, og som trofast gjengir det amerikanske utenriksdepartementets versjon.

4 Likes