Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hva skjedde med Pfizer og Modernas vaksiner?

I Norge sies det at vaksineringen blir kraftig forsinket fordi AstraZenecas vaksine ikke kan leveres i store antall ennå. (En av fabrikkene deres brant tilfeldigvis ned nylig.)
Men hva med Pfizer og Modernas vaksiner, som Norge skulle få større og større forsyninger av for hver eneste uke? Hvorfor hører vi ikke noe om disse lenger? Titusener av doser skulle komme hver uke?

70 % av Norges befolkning er positive til å la seg vaksinere så fort som mulig, så jeg regner med at tusenvis av mennesker i risikogruppene lar seg vaksinere hver eneste dag nå, med Pfizer og Modernas mirakuløse vaksiner?

Rart vi ikke hører noe om dette, egentlig? Hadde jo vært greit om vi fikk høre hvor utrolig bra det går med alle de vaksinerte? I helsevesenet er det vel nå mange nøkkelpersoner som er blitt vaksinert, og som sikkert kan fortelle mye om hvor fantastisk bra de føler seg, hvor friske de er, og hvor enormt mye immunitet de har fått?

6 Likes

Kanskje de satser på at en forestilling om mangel - altså at folk tror at det er for få vaksiner til alle - vil skape større etterspørsel og et større ønske hos folk om å ta vaksinen?

Jeg mener James Corbett (i Corbett report) forutså at noe sånt ville skje for flere uker siden.

7 Likes

I følge VGs koronamonitor (er vel basert på FHI tall) så vaksineres rundt 25.000 i uka ser det ut som. Vi må anta at de fleste er 70+ og mange på gamlehjem. Man «hører» nok ikke så mye fra disse folka, de lever jo i praksis utenfor samfunnet, og mange av de er skrøpelige, har mange plager fra før av. Tror også at FHI og regjering har fått streng beskjed fra sine herskere at de ikke vil tolerere fler oppslag av den typen vi så for noen uker siden med vaksinedødsfall, det fikk jo internasjonal oppmerksomhet. Er vel derfor det har blitt helt stille.

4 Likes

bilde

Sakset fra Dagsavisen idag

1 Like

Ja, vi kan forvente at narrativet om at massevaksineringen presser frem en mutasjon, vil vokse mye i tiden fremover.

Det er meningen at covid-21-mutasjonen skal komme i mars. MSM kommer til å omtale den som langt mer dødelig enn covid-19.

Mest sannsynlig vil narrativet si at mutasjonen som forårsaker covid-21, kommer fra Brasil.

1 Like

Sjekk dennebilde

Nå begynner den virkelige skremselspropagandaen om den brasilianske mutasjonen som trolig, ifølge MSM-narrativet, gir opphav til sykdommen de har tenkt å kalle covid-21:

1 Like

Tror du blander sammen endel ting her. Det var brann i en ny fabrikk som Serum Institute of India var i ferd med å bygge. De sier det ikke får konsekvenser for eksisterende produksjon, da denne var utvidelse for fremtidlig produksjon.

Serum Institute produserer altså for AZ (og mange andre), men leveransene for EU/EØS skal visstnok komme fra den belgiske fabrikken (underleverandør), som tydeligvis har problemer med å skalere produksjonen sin. De produserer også i England, men det de produserer der går eksklusivt til Storbrittania. Om de får økt produksjon omfordelt fra andre steder slik at de kan oppfylle sine forpliktelser gjenstår å se.

Det har altså konsekvenser for produksjonen, som du innrømmer.

Men samme det: Hovedpoenget med innlegget mitt var noe helt annet, nemlig tregheten i vaksinasjonen i Norge, hvor det bekreftes at det ligger mange vaksiner (fra Pfizer og Moderna?) på lager, som ikke når ut til de ivrige(?) forbrukerne som står i kø(?) for å la seg vaksinere.

Og spørsmålet mitt var altså: Hvorfor går det så tregt?

Og: Hvorfor snakkes det så lite om Pfizer og Modernas vaksiner i Norge nå for tiden?

“Det” som i brannen?

Tror egentlig den var under bygging for å produsere BCG vaksine og andre vaksiner, så den fikk vel som sådan ikke noen konsekvenser for covid vaksiner. Aner ikke når den var planlagt ferdig heller, de som brant inne var bygningsarbeidere, så den var altså under bygging.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.