Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hva gjør ukrainske nazister i Hong Kong?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/hva-gjor-ukrainske-nazister-i-hong-kong/

Ledende nazister fra Ukraina har deltatt i gatedemonstrasjonene i Hong Kong. Dette går fram blant annet av deres egne meldinger på sosiale medier. En av nazistene, Serhii Filimonov, skrev at «Hong Kong tok i mot oss som slektninger.» Nazistene fra Ukraina kom rett fra et kurs i gatekamper for regimeskifte i Kiev, et såkalt «akademi…

3 Likes

Hva er en “virkelig nazist” i forhold til en ikke virkelig nazist?

2 Likes

En “virkelig nazist” er rett og slett et menneske som er nazist.
En “ikke virkelig nazist” er de som er glad i landet og arbeidsplassen sin, og som har meninger den såkalte venstresiden ikke liker.

Hmm… Altså at en «virkelig nazist» ikke kan være glad i landet sitt og arbeidsplassen sin?

At en «virkelig nazist» rett og slett er et menneske som er nazist kan det imidlertid være noe i… men det gir jo ingen definisjon på hva en nazist er.

2 Likes

Jeg søkte litt på nettet. En nazist er en som tror på nazisme. Ikke at jeg ble noe klokere av den grunn. Det ser ut til å mer eller mindre kun blir brukt som et epitet https://no.wikipedia.org/wiki/Epitet. Altså en form for primitiv nedsettende skjellsord om de menneskene en ikke liker. Det gjør det vanskelig å forstå skillet mellom de som er av den typen som en “virkelig” ikke liker og de som er den… andre typen.

Hvis noen har en god definisjon på forskjellen mellom en “virkelig” nazist og en “uvirkelig” nazist. Så hadde jeg satt pris på å bli opplyst :thinking:

2 Likes

Hvis du er glad i landet ditt så gjør du det som er godt for landet og dets innbyggere, og er du for et nazistisk diktatur så kan du ikke være mye glad i landet ditt.

Nazist = Landsforræder + pluss mye annet rart.

I mitt hode er en nazist en som likte eller liker Hitler, politikken hans og kulten, med dertil hørende hakekors og andre symboler. En nazist er rett og slett en som mener at Hitlers politikk i utgangspunktet var riktig og bra. Altså er nazisme en germanske variant av fascisme. Det er vel det nærmeste vi kommer en definisjon.

Jeg tror kanskje heller artikkelforfatteren heller burde bruke begrepet «fascisme», slik Putin gjør.

Ja, da er vi uenige. Jeg tror nok nazistene i Tyskland, både elitene og massene som støttet dem, var glade i landet sitt. Begeistringen var stor! At din og min begeistring er noe mindre forandrer ikke den saken :slight_smile: .

Det kan det fort bli.

5 Likes

Avsporing av tema. Du likte ikke meldingen. Sock puppets bør fjernes fra steigan.no

Det spørs om de ikke først og fremst er det, som i min ungdom ble kalt yrkes-demonstranter.

4 Likes

Jeg tror at svaret ligger er å finne i fortiden og ordet blir brukt feilaktig.
Historisk sett er Nazisme Nasjonalsosialisme. Versaille Traktaten dømte Tyskland til å betale en urealistisk sum i krigsreparasjon da de ble gjort syndebukk for VK. Tyskerne døde som fluer av sult. Det er her fellen åpnet seg for nasjonalsosialismen. Ifølge trakten var det ikke tillatt for Tyskland å drive med storindustri. Dette ga England tilbake forspranget de mistet da Tyskland overtok dem under den industrielle revolusjonen. Tyskere følte seg ydmyket og hjelpeløse. Så kom altså denne karen som var god til å snakke for seg, Hitler. Det er mye som kan sies om han men dette skal han ha. Han ga folk tilbake håpet. Det er som når et land synker til bunns under sanksjoner og istedenfor å gi opp mobiliserer. Det er nettopp det han gjorde. Han fortalte folk at Tyskland var på egenhånd og fikk stå på egenhånd. Ingen import og ingen eksport (offisielt siden det var nok av import som ble betalt i form av naturresurser. Altså handel uten penger.)
Han mente til helvete med traktaten og fikk folk i jobb. Transit ble utbygget og industriene fikk fart på seg. Det var verdens største nasjonale sosialistiske prosjekt. Men der stopper alt det positive og alt det negative begynte og startskuddet for det igjen var Ha’avara avtalen som ble underskrevet mellom Hitler og sionistene et halvt år etter at sionistene på sett og vis erklærte krig mot Tyskland.
Kortfattet, nazister er nasjonalsosialister men på grunn av alt som fulgte har ordet en negativ ladning. Ordet som burde blitt brukt istedenfor nazister er fascister siden nazismen i enden beveget seg mot fascisme.

3 Likes

Det forteller noe viktig at å sende jøder til Palestina hadde høyere prioritet for nazistene enn arbeidsledighet.

I remember it like it was yesterday - Holocaust survivor, 75 years later
video 6.30 -
Holocaust vitnet forteller en annen historie enn hva vi lærer

Dagens desidert dummeste, og du burde skamme deg for å skrive på dette barnehagenivåe siden du ikke er så dum i virkeligheten.

Også du ville ha innrømmet de mest uhyrlige ting om vi bare torturerte deg nok først.

Edit. Jeg glemte at du hadde en lyvende onkel som hadde sett gassinger. Han burde vært et kjent internasjonalt vitne, da det de få som hevder at de har sett gassinger og som forteller om edruelig om hva som skjedde. (dvs ingen masturberingsmaskiner, holocaustere eller elektriske gulv som åpener og lukker seg etter å ha elektrifister jødene til støv. I treblinka ble kvinnelige jøder visstnok brukt som brensel,)

1 Like

I remember it like it was yesterday - Holocaust survivor, 75 years later
video 6.30 -
Dette er om Auschwitz også. Henia Bryer hadde hørt om “gassing”. Hun så aldri noe til det selv. Det må ha vært veldig hemmelig når ikke engang en Auschwitz fange så noe. Som førstehånds vitne blir det:
-Så du noen bli gasset?
-Nei
Holocaust er basert på slike historier … folk som ikke har sett noe. Ifølge Stalin ble “4.2 mill” “gasset” i Auschwitz … men Henia Bryer oppdaget ingen.
Her trenger vi løgndetektor på Stalin.
Norske sosialdemokrater og studenter blir full av junk historie. Man kan ikke la barn høre på dem. Vi må beskytte barna våre mot dem

Er par underholdende vitner:

1 Like

Per 1945 var status at de allierte hadde bombet millioner av tyskere, og var årsak til epidemier av tyfus i arbeidsleirene. De hadde et prekært behov for å finne en syndebukk for sine forbrytelser. Stalin stilte opp med å bygge et gasskammer i Auschwitz ETTER krigen.
Det var de allierte (inkluder Stalin) som oppfant Holocaust, ikke jødene.

Who cares. Det står millioner av isbjørnbarn å gråter på et isflak og ber deg betale miljøavgiftene dine før det er for sent

Når du sender barna dine på skole vil de komme tilbake som idioter, logisk, og fortelle at rasisme må stoppes før det skjer igjen. “Anti-rasisme” er blitt en religion.
Nazistene løy så det ljomet om utryddelses-leirer. De til og med diktet opp en leir som ikke eksisterte. Så skulle Israel dømme “Ivan den grusomme”. Den tiltalte skjønte ikke hva de snakket om. Han hadde aldri vært i den leieren. Han jobbet i en annen leir.

Holocaust var for jødene som johannes åpenbaring er for amerikanerne, en endetidshistorie om når jødene kan få vende hjem til det lovede landet, så vi finner seks millioner døde jøder historier gang på gang etter at zionismen ble oppfunnet inntil 2vk.

Vi som autistiske nok til å bli forbannet når noen forteller usannheter, og det er heller ikke slik at lyving er offerløst, da det lager konfliker innad i familier hvor de som tror på løgnene fort tror sannhetsfortelleren er den som lyver.

Nazistene jobbet iherdig for at jødene skulle emigrere til Palestina som settlere. Reisen ble finansiert med tyske skattepenger. Adolf Eichmann ledet arbeidet. Dette skjedde før VK2. Så ble transitten hindret av krigen. Etter krigen overtok Stalin der nazistene slapp.
Det var i Nurnberg at nazistene ble framstilt som å ha “gasset 6 millioner”, uten noe vitnemål fra jøder.