Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hva er Strong Cities Network og hvorfor er Oslo med der?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/hva-er-strong-cities-network-og-hvorfor-er-oslo-med-der/

Det finnes et globalt nettverk som kalles Strong Cities Network og som omfatter minst 140 byer i 45 land. De sier om seg sjøl at de «utvikler samarbeid mellom ordførere, politiske aktører og frontlinjeteam for å takle polarisering, hat og vold i lokalsamfunn i alle større globale regioner. Nettverket katalyserer, inspirerer og mangedobler samfunnssentrerte tilnærminger…

9 Likes

Takk for at du øker bevisstheten rundt ‘Strong Cities Network’.

Som et eksempel er det verdt det å bli kjent med hva som foregår i delstat Victoria i Australia, som er en deltaker i nettverket. En smak av vår felles totalitære framtid?

10 Likes

Åpenbart en kampanje form underminere nasjonalstatene. Mulig Erna Oslo kun er en naiv brikke i dette. Men Erna Stat jobber dag og natt for å oppløse den staten hun er satt til å lede.

7 Likes

Sagt på en perfekt måte.

2 Likes

Strong Cities Network er et eksempel på de mange nettverkene som bygges for New World Orders Global Governance. Som FN, EU, WEF og andre overnasjonale organisasjoner fremstiller de seg som at det er for befolkningens trygghet og sikkerhet de etableres.

Men leser en mellom linjene er det maktstrukturer som bygges for kontroll av befolkninger på siden av nasjonale regjeringer av folkevalgte. SCN kan være ment å kunne inngå i maktstrukturer som kan overta hvis nasjonale regjeringer tilsidesettes.

SCN kan være et nettverk av styring av storbyer forberedt for FNs agenda 21 og 2030, hvor de vil samle befolkningene i metropoler verden over. Folk skal drives fra distriktene og inn til storbyer. Her i Norge ser vi det ved at landbruk og tilbud legges ned i distrikts og utkant-Norge for å få ungdom og yngre til å flytte inn til byene.

4 Likes

Ingen av de korrupte landsforræderne som kaller seg for politikere er naive brikker, de vet utmerket godt hva de er med på og hvorfor.
De forakter folket, og som følge av det forakter de selvsagt demokrati.

3 Likes

På lokalt nivå er det nok mange nyttige idioter. Ellers hadde det ikke vært nødvendig med propaganda

4 Likes

Og takk til deg Rapper for videoen. Dette trenger absolutt mer fokus. Det hadde vært interessant å vite hvordan Kristiansand rota seg inn i dette.
Kanskje de fikk det på kjøpet sammen med kunstsiloen?

3 Likes

Noen gode videor om det temaet her
https://www.bitchute.com/video/P3kdWNkFukUO/ (bare 3.5 minutter),
https://www.bitchute.com/video/9aorvYZW56ml/ (nesten 50 minutter)

3 Likes

Mulig det er endel av en helt ny infrastruktur som bygges med sikte på nye regioner.
Kanskje denne forfatteren vet noe ?

“Etter at Stortinget fattet sitt tvangsvedtak, og ordførerne i Søgne og Songdalen nektet å gi
innbyggerne svar på spørsmål han stilte dem om saksbehandlingen, bestemte han seg for å gi
ut denne boka.”

“Nye Kristiansand unnfanget ved voldtekt.” ( om udemokratisk sammenslåing )
http://arebrenne.no/kommunetvang.html

Jan Tore Sanner, ( En verden ) var kommunal- og moderniseringsminister fra 2013 til 2018.
Rådsrepresentant i "En Verden. " der han er med.
Siden er ikke oppdatert, for Thorvald Stoltenberg står som president, men han er jo død.
Her møtes høyre og venstre i ønsket om en verdenslov.


Kansje denne artikkelen også er nyttig .
http://www.sweetliberty.org/issues/regionalism/sneaking.htm
3 Likes

Netop Rapper, - “totalitaere fremtid” skriver dú med rette.

Ydermere ser man Jo I det hele, at det igen (stadig) er de gamle kolonilande, der her igen foerer sig frem paa “bedste” nazi-facon :sleepy:

Óg ja, dette startede netop mens Obama var president óg, de maader - specielt ungé mennesker - bliver “traenet” paa, de kan desvaerre kun minde om Hitler óg Hans saakaldte “elite skoler” :sleepy:

Jeg har gentagne gange henvist venner og kolleger, til at sé filmen “The wave” fra 1981, hvor en Amerikansk Historie laerer laver et forsoeg med sin klasse. The wave tager saa meget overhaand, at alle menneskene I den lille by dette foregaar I, er ved at myrde hinanden, blive skilt etc óg, vanviddet stopper foerst dá Historielaereren viser denne “organisation” hvem deres reelle “leder” er: Adolf Hitler!!

Som I filmen fra1981, dá er der Jo netop ingen der lytter nú heller… :sleepy::sleepy:??

Skal vi lige saa langt úd - eller endnu laengere - for at stoppe “Covid19 eksperimentet” - den vaerste Forbrydelse mod menneskeheden nogensinde :sleepy:!!??

Vil óg kan menneskeheden nogensinde laere??

2 Likes

Kristiansand, Trondheim, Stavanger og Bergen er med i et lignende nettverk som heter Nordic Smart Cities Network. https://nscn.eu/Kristiansand
Om Nordic Smart Cities Network har noe å gjøre med andre Smart Cities Network er vanskelig å si. F.eks.:
https://www.smartcitiesnetwork.net/
Eller:
https://scgn.smartdubai.ae/

2 Likes

Velkommen til the New World Order

Nordic Smart Cities er en direkte kopi av European Smart City. Enda et steg mot full EU medlemskap og til slutt verdensregjeringen hvor land ikke lenger er suverene men kolonier til eliten som ønsker å styre alt fra A til Å. Alle som stolt har eller fortsatt har på seg Sustainable pins er del av dette, inkludert Håkon og Mette Marit.
https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=IrbYtlgG&id=4BAE137D4E9391FF24EF3700BB9A302C9B1E275F&thid=OIP.IrbYtlgGl5TcmxkCnGOOTwAAAA&mediaurl=https%3A%2F%2Fcifal-flanders.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F01%2FSDG-Pin.png&exph=333&expw=384&q=sustainability+pin&simid=608012054791458569&ck=E77B759EFA37AAD6475F4978D467D29C&selectedIndex=0&FORM=IRPRST&ajaxhist=0

Om du går inn på denne linken og holder musa over målene så viser de i litt mer detalje hva de snakker om.Mål 17 er veldig interessant. Særlig om man er flink til å lese between the lines.
https://sdgs.un.org/goals

2 Likes

Du trenger ikke å lese så mye mellom linjene heller. Du verden alt man ikke vet.

“Sustainable Development Goal 17, which reads “Strengthen the means of implementation and revitalize the Global Partnership for Sustainable Development”, recognizes multi-stakeholder partnerships as important vehicles for mobilizing and sharing knowledge, expertise, technologies and financial resources to support the achievement of the sustainable development goals in all countries, particularly developing countries. Goal 17 further seek to encourage and promote effective public, public-private and civil society partnerships, building on the experience and resourcing strategies of partnerships.”

2 Likes

Når jeg sier at Nazistene vant krigen ser folk på meg som jeg er gal og kaller meg konspirasjonsteoretiker. Inntil de ser etter hva som skjer, når det begynte og hvem som står bak.
Folk klarer ikke å forstå omfanget.
Forskjellen mellom meg og de som ser på meg som en galning er at jeg følger nøye med hva maktene gjør istedenfor å bry meg om kjendiser, såper eller filmer. Jeg er familiens særing og egentlig betrakter jeg tittelen som en anerkjennelse som jeg takker min avdøde bestefar for. :grin:
Om folk ville ta ansvaret sitt alvorlig, som er å følge med, så ville ikke dette kunne skje. Folk bør følge USA kongressen, EU parlamentet, Storbritannia sin politikk (inkludert den Skotske for Nicola Stureon er også med på galskapen) https://firstminister.gov.scot/bill-gates-hears-about-scotlands-global-health-work/
Ta en titt på Gates Arizona Smart City. Forresten finnes det en Smart City allerede i Slovenia. Det er en forsøksby som skal brukes til å overtale oss til å tenke at det er en fantastisk ide og kalles, selvsagt, Bitcoin City.
https://www.youtube.com/watch?v=-7vkseks3jQ
her kan du lese om den.
https://eligma.com/bitcoin-city

3 Likes

Dette ser ut som en grei oversikt over prinsippet bak bynettverkene.
Det hadde vært interessant å finne ut om medlemskapene i de enkelte byene er behandlet som saker i kommunestyrene eller om det er en byråkratgreie.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.