Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hva er Erling Folkvords agenda i Syria?


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/05/hva-er-erling-folkvords-agenda-i-syria/

Av Eva Thomassen. Hva kan være bakgrunnen for at en nordmann er sendebud for en annen nordmann hvor begge befinner seg ulovlig i Syria? Den ene nordmannen sitter i varetekt hos kurdere nord i Syria. Hun er terrorist. Den andre nordmannen er i samme områder og er i kontakt med dem som holder terroristen i…


#2

Forstår Folkvord mfl at det må en storkrig til for å få opprettet Kurdistan?
Kurdistan består av områder både i Tyrkia, Iran, Syria og Irak, disse fire land ønsker ikke Kurdistan. Kurderne kan håpe på å få støtte fra USA, Saudi Arabia og Israel og kanskje også fra NATO, men dette kan være en ren taktisk og midlertidig støtte som kun fremmer disse tre lands egne interesser.


#3

FN ber om mer penger til 5,5 millioner “internt fordrevne” i Syria. Har bare fått inn 20% av pengene. FN advarer om at hele hjelpeoperasjonen i landet er i ferd med å bryte sammen. Hvor i Syria er dette? Norske NGOer reklamerer også med uskyldige barn på tv for å få inn penger. Hva er det som skjer? Assad har gitt tilbud om amnesti til terroristene og deres familer såvidt jeg vet. Det skal vel kriges ennå mere nå da?


#4

Bra, Eva. Kör hårt! Har hatt respekt for Folkvord, men han tryner skikkelig her.


#5

Jeg tror at Folkvord har vært en slags muldvarp på venstresiden i Norsk politikk i årtier. En gjennomkorrupt kjeltring med høy moraliserende sigarføring på andres liv og helse. Men det er nå bare hva jeg synes.