Nyheter MDTV Forum Om Doner

Houthiene angriper mål i Riyadh. Saudi-styrkene lider nye nederlag i Jemen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/houthiene-angriper-mal-i-riyadh-saudi-styrkene-lider-nye-nederlag-i-jemen/

Sent 10. september 2020 kom den saudiske hovedstaden i Riyadh under et rakett- og droneangrep fra Ansar Allah-bevegelsen (bedre kjent som Houthi-geriljaen). Det er Southfront som melder dette.De jemenitiske rakett- og luftstyrkene, lojale mot Houthi-regjeringen, kunngjorde at de traff et “mål med stor verdi” i Riyadh med en Zulfiqar-ballistisk rakett og tre Samad-3-selvmordsdroner. «Angrepene er…

3 Likes

«Norge har nå fått sete i FNs sikkerhetsråd.
Norge fikk ikke denne plassen fordi vi sto opp mot USAs verdenshegemoni. Så at vi skal bruke denne til å motsette oss den virker noe i overkant naivt.

2 Likes

Norge har ikke fått noe som helst, Diktatoren Erna i Solbergregimet kjøpte denne plassen med folkets penger, penger som folket trodde skulle gå til syke, barn, eldre osv.

Agendaen er å omgjøre FNs sikkerhetstråd til et diktatur med å fjerne veto reglen så de kan bombe frie nasjoner i kjent Hitler stil uten at Kina eller Russland kan legge ned veto.

1 Like

Hun mener nå dettte.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.