Nyheter MDTV Forum Om Doner

Høie refser Solvang for kritiske spørsmål om munnbind

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/hoie-refser-solvang-for-kritiske-sporsmal-om-munnbind/

Høie i strupen på NRK-Solvang: − Dette er alvorlige spørsmål, skriver avisa VG og fortsetter: Påbudet i Oslo om bruk av munnbind på kollektivtransport og innendørs på offentlige steder hvis man ikke kan holde én meters avstand, var blant temaene under kveldens «Debatten» på NRK.I et spørsmål rettet til byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier Solvang…

9 Likes

Dr Jekyll og Mr Hyde. Vi har aldri tidligere vært vitne til en personforandring på tv hos noen politikere som den Høie fremviste i går. Fra å være den milde til å bli rene Gestapo-offiseren. Om blikk kunne drept…Disse folka er helt besatt. Om ingen så det i går ser de ikke mye.

8 Likes

Politikerne er idag så indoktrinerte om sin egen ufeilbarlighet, at ingenting kan rokke ved deres standpunkt! Bedre å skalle hue i veggen enn å forvente et vettugt svar fra de fleste av dem!..:face_with_raised_eyebrow:

7 Likes

Ja, der er ikke nogen videnskabelig dokumentation for at mundbind hjælper til at inddæmme smittespredningen… Det gør kun afstand. Det ved den norske og danske regering og dets sundhedsekspertise godt, og retfærdiggør derfor mundbind alene som “en ekstra sikkerhedsforanstaltning”. Men denne påståede ekstra sikkerhedsforanstaltning, er der altså ikke nogen videnskabelig evidens for hjælper, folk får virus ind gennem de små lufthuller i mundbinds-filtret, som gør at de i det det hele taget kan trække vejret. Og hvorfor er corona-smitten eksponentielt steget på trods at folk over hele kloden har gået rundt med mundbind og lignet syge fængselsslaver og spøgelser i over et halvt år?
Mundbind er et dybt indgreb i den personlige frihed, og er et symbol på underkastelse. Egentligt uhyggeligt at fårene ukritisk accepterer dette. Så vil de kunne affinde sig med hvad som helst. Ikke engang nazisterne påtvang dets ofre dette kvælnings-instrument, som må være udtænkt i en syg hjerne.
At kirurger har mundbind på i en operationsstue for at beskytte sig selv og patienten mod smitteoverførsel er noget helt andet. Derfra og til at ekstrapolere til en samfundssituation, som nogle argumenterer, er både absurd og inkommensurabelt. Orwell´s skrækscenarium blegner. Mundbind hæmmer det frie åndedræt og er dermed et overgreb på selve livsprincippet.
Det er elementært logisk, at man ikke kan ikke få affaldsstofferne pustet ordentligt ud, da man får dem tilbagekastet ned i lungerne af mundbindet. Mundbind er ikke sundheds- men modsat sygdomsfremkaldende, ikke mindst for ældre og folk med lungelidelser.
Mundbind er uhygiejnisk og associerer til en svinestald.
Mundbind symboliserer mennesket som bundet og bastet på sjæl og krop, det kan kun være derfor, af folk generelt, ureflekteret og uden protester, og som nævnt, set i lyset af, at der hverken er videnskabelig evidens eller erfaring for at mundbind hjælper, tværtimod, accepterer at lade sig påtvinge dette kvælnings-instrument.

11 Likes

Dette er jo helt bak mål av Høie, og viser hvor vi er på vei. Akkurat nå trenger vi MER debatt og flere spørsmål rundt tiltak som regjeringen innfører uten faglig grunnlag, ikke blind lydighet.

På tide at folk våkner litt opp også. 280 døde på 6 måneder, snittalder rundt 82 år, ingen overdødelighet registrert i Normomo/Euromomo hele våren - dette leder bare til en konklusjon: hvor blir det av denne såkalte pandemien?

5 Likes

Den finnes i andre land, som ikke har gjort som Norge.(Eller hatt de samme forutsetningene)

Sykehus i Europa begynner å fylles med koronapsienter, og det er kanskje nødvendig at noen land ikke gjør noe for å stoppe antallet syke, så vi slipper en debatt om at noen begrensning var unødvendig.

1 Like

Minister Høie er utdanna i hotellfag, Osloleiar Johansen er rørleggar. Dei kan ikkje medisinfag. Kvifor er dei så dumme at dei later som?

6 Likes

Men nå er vi i slutten av oktober og smittetallet er betydelig høyere enn i sommer da FHI ikke anbefalte munnbind. Følger man logikken til FHI så må man også godta at økte smittetall gjør bruk av munnbind til et mer aktuelt og kostnadseffektivt tiltak. Snakker man som om FHI helt generelt er imot bruk av munnbind og ikke vil anbefale det uansett hvor høyt eller lavt smittetallet måtte være, ja da opptrer man rett og slett løgnaktig. Når smittetallet stiger så blir det dessuten også desto viktigere å prioritere tiltak som ikke går for mye ut over økonomien. Og bruk av maske er nettopp et slikt tiltak. Det har relativt mindre betydning sammenlignet med det å holde avstand, men det kan likevel bidra til at man en stund kan unngå å innføre andre og langt mer samfunnsmessig kostbare tiltak.

For ikke å glemme at minsket oksygeninntak gjør folk dummere og veien til underkastelse kortere.

A-Turkish-lady-wearing-the-yashmak-or-veil

image-9

7 Likes

Diktaturet Norge og Diktatoren Erna har nå satt inn tiltak i 9 mnd mot den kommende pandemien,… det alle lurer på er når denne pandemien skal komme til Norge eller resten av verden ?

Her i kommunen har vi hatt 2 som kanskje var litt forkjøla på 10 mnd, mao 2 falsk positive.

Så er det noe som vet? Når i all verden kommer denne pandemien til Norge ?
Står det i de hemmelige korona kommisjon dokumentene som diktatoren Erna har hemmeligholdt frem til oldebarna hennes er døde av alderdom ?

5 Likes

Jeg tror det er så enkelt at de som protesterer høyest aldri har brukt masker for å beskytte seg. Det var vanskelig å få håndverkere til å bruke støvmasker i begynnelsen, og mange døde nok unøvendig tidlig pga trasset sitt. En rørleggeronkel av meg fortalte at han holdt munnen lukket når han hentet asbest, men at de fleste ikke brydde seg, selv om de egentlig visste det var farlig. Det var først når asbest ble forbudt, at flertallet begynte å beskytte seg.

1 Like

Har du noen gang forsøkt å jobbe fysisk med maske?

1 Like

Man får jo inntrykk at du burde ta en pause fra det når du stiller slike spørsmål

Hvorfor bare ikke si at du aldri har gjort det?

Ikke mere maske på deg! Jeg har faktisk utdannelse som tømrer. Noe ikke du har.

Men du er jo en sur gammel gubbe, og de gamle gubbene jeg har snakket med brukte ikke gang maske når de rev stubbloft fra rommet under.

Og enda så stoler du på 100% diktatorene ?

Diktaturet Norge var fult klar over asbest var livsfarlig og ville føre til kreft og død.
I over 50 år så ble alle fare rapporter hemmeligholdt av diktaturet Norge for som de sa så var det ikke noe alternativ til asbest og dermed så kunne man ta livet av flere hundre tusen Nordmenn med god samvittighet.

Hva tror du står i korona kommisjon rapporten som er så farlig for folk å vite at den måtte hemmeligholdes i 100 år i første omgang ?
At det ikke finnes noe virus, men en global plan om global takeover så dermed så må man skjule fakta til psykopatene bak er daue så de ikke kan stille for riksrett og skytes ?

I går var jeg på Svinesund og Nordbysenteret og fylte bilen opp til taket med mat, drikke og andre ting en trenger, det var som en spøkelsesby, hadde hele super senteret og Svinesund for meg selv, helt fantastisk herlig, da jeg dro så så jeg 2 svenske biler, eller så var jeg helt alene bortsett fra de som jobber i butikkene, det som også var fint at siden ingen shopper lenger unntatt mg så var alt av varer sett ned med opp til 99%, omtrent alt var nesten gratis. :smiley:

Da jeg for over til Norge igjen så sto det en del purk og stoppet alle, men koselige folk som bare informerte om karantene regler og ikke noe mer, de gagg ikke sjekke alt jeg hadde smuglet engang…

Så du jobber for Solberg -regimet sa jeg til dem da de stoppet meg … … han svarte ikke på det, men det skal kan skje være hemmelig i 100 år det også . ?

I morgen skal jeg over igjen og ha hele Sverige for meg selv og fylle opp en enda større bil med nesten gratis varer. :smiley:hipokoåpkpæopå

7 Likes

Heller det enn å være en kaklekjærring.

At flertallet ikke visste noe sikkert, og at avgjørelsene ble foretatt i blinde eller basert på løse rykter og hva andre gjorde.

Og der har vi et godt eksempel på hvorfor det var så vanskelig å få de som var vokst opp uten verneutstyr til å begynne å bruke det. Det var bare kjærringer som brukte maske, hansker og hørselvern.

I den grad det finnes noen slik sammenheng så kan det virke som det står dårlig til med oksygenopptaket ditt helt uavhengig av om du bruker maske eller ei. Som om du har så langt fremskreden KOLS at hjernen får for lite oksygen. Og det er klart, står det så dårlig til da bør man kanskje unngå å bruke maske. Men har man så lite å gå på da har man nok uansett ikke lenge igjen å leve og det kan vel være litt “hipp som happ” hva man velger å gjøre.

1 Like