Nyheter MDTV Forum Om Doner

Historisk: USAs BNP falt med 32,9 prosent i andre kvartal

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/historisk-usas-bnp-falt-med-329-prosent-i-andre-kvartal/

Tall fra US Bureau of Economic Analysis som ble offentliggjort 30. juli 2020 viser at USAs faktiske bruttonasjonalprodukt falt med 32,9 prosent i andre kvartal i år. Det er det verste falle i USAs økonomi i historien. Faktisk BNP er bruttonasjonalprodukt justert for prisendringer og er dermed et mål på den virkelige økonomiske aktiviteten. I…

3 Likes

For globalisters del spiller det ingen rolle hvor det er økonomisk vekst eller fall i verden. Kapital-forvaltningsselskapene eneste ansvar er maksimal avkastning på pengene de forvalter for sine kunder, de har ikke lokalt samfunnsansvar. Med utflaggingen av titusener av selskaper har en stor del av USAs økonomi blitt flyttet til Kina, og med det er USA på vei ut av den første verden og er på vei inn den tredje verden.

Avdollariseringen tar et kraftig steg fremover når Russland og Kina snart forlater SWIFT betalings-systemet, og flere land vil ikke lenger handle i dollar eller petrodollar. Hvis dollaren faller som verdens reservevaluta, hva skjer med oljefondet, kan det sies at oljefondet er bundet til dollarmasten og vil gå ned med dollaren?

Vi har sett at bankkartellene, kapitalforvaltnings-selskapene, selskapskapitalen i det største selskapene har blitt styrket,og de ultrarike faktisk har blitt mye rikere av korona-krisen. Men hva skjer med disse hvis dollaren blir verdiløs? Hva som blir igjen av oljefondet blir det avhengig av hvilke selskaper de har investert i som blir stående og om oljefondet har blitt investert i dem?

BlackRock har investert mange tusen milliarder i selskaper i Kina som har blitt flagget ut fra USA og Vesten forøvrig. Hvis disse blir stående etter dollaren, og oljefondet har blitt investert i dem, kan det bli dette som blir igjen av oljefondet etter at USA som imperium faller med dollaren?

3 Likes

32.9% et fall uten sidestykke i USAs historie

Mike Maloney og Shiff med flere har reklamert for gull og sagt at dagens monetere system vil skiftes ut til noe annet i flere år som mange andre. Gjenmensomt er at de nå sier at det ikke finnes noen utvei ur dette. Mike sier også at Kina er et korthus som USA og den kjøper jeg. Russland er sikkert ikke bedre. Men man kommer langt med seldelpressen som alltid så vem vet. Men om dette forsetter så må det bli indre uroligheter i land rundt om.

Mike er super kapitalist men han har kunnskapen og bra pejling på det som skjer nå. Rett ned i grøfta…

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.