Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hillary Clinton skal lage film om sine kurdiske heltinner

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/hillary-clinton-skal-lage-film-om-sine-kurdiske-heltinner/

Hillary og Chelsea Clinton har opprettet filmselskapet Hidden Light Productions som skal lage en TV-serie om kvinnelige kurdiske soldater i Syria. Selskapet har kjøpt rettighetene til boka “The Daughters of Kobani» skrevet av Gayle Tzemach Lemmon. Her er selskapets nettsider på Instagram og i kommentarfeltet ser man at ikke alle er like begeistret for idéen.…

247D039E00000578-0-image-a-6_1421171697202

1 Like

En av de helt store skandalene på “venstresida” i Norge er jo at de har latt Erling Folkvord være talsperson i Kurderspørsmålet. Hans syn har knapt motstand i Klassekampen.
Etter at USA/nato skjønte at ideen om å gjøre Irak til en vasallstat og hovedbase i Midtøstene var mislykket,fant de fram til plan 2. Den gikk ut på å ombygge Kurdistan til den store NATO-BASEN og på de kurdiske bloggene kan du lese om ukentlige besøk av Nato-generaler. Og begeistringen har vært enorm blant de kurdiske politikerne.
Kurdistan som en Nato-base muliggjør at USA kan bruke Kurderne i det sørøstlige Syria som bakkestyrker mot den syriske hæren samt og plyndre syrisk olje. Det er klart at fra Hillarys perspektiv er den kvinnelige kurdiske militsene noe av det fineste USAs og Natos imperialister kan vise fram. Så langt har også Klassekampen delt denne oppfatningen.

Nå må det sies at Folkvords engasjemang for kurderne er eldre enn dette og knytter seg mest til PKK som revolusjonært parti i Tyrkia

Det handler nok også om Iran, men aller mest handler det om å kunne nekte Kina olje i tilfelle en konflikt, ved at de oljeproduserende landene er amerikanske marionetter.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.