Nyheter MDTV Forum Om Doner

Hemmelig FN-direktiv om å blokkere hjelp til Syria

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/08/hemmelig-fn-direktiv-om-a-blokkere-hjelp-til-syria/

Av Eva Thomassen. Til alle anstendige mennesker FN sendte ut et «hemmelig direktiv» i fjor til landene som deltar i krigen mot Syria om å IKKE være med på gjenoppbygging før «Assad- was gone» eller på fint: At en overgangsregjering var på plass. Russland utenriksminister Lavrov som er en sindig diplomat, røper denne råttenskapet som…

1 Like

Det kan jo være at norske myndigheter forstår at det er mye mer sannsynlig at terroren kommer om vi ikke fortsetter å støtte USA (og Israel).
Det har jo vært lede-stjernen - gjør som vi sier, ellers…

1 Like

På tide å skrive om Georg W. Bush sin tale fra «Either you are with us or You are with the terrorists» til «Either You are with us or You Get the terrorists» samme mann kunne gjerne saksøkt sine to etterkommende presidenter for nærgående samarbeid med Al-Qaida og deres like, noe man visst nok skulle brenne evig for etter 9/11!! Land of the «Brave» and home of the Paranoia

Nok et eksempel på Vestens tragiske moralske forfall og skrupuløse holdning til mennesker i nød dekket bak en hyklersk verbal garnityr av humanisme, demokrati og menneskeretter.

1 Like

Det er en relevant kritik af FN´s såkaldte neutrale rolle, som Eva Thomasen påpeger, og som enhver journalist, der tager sin profession seriøst burde påpege - men som selvfølgelig aldrig nævnes i de USA-Nato styrede medier.
Men man kan næppe bebrejde de imperialistisk styrede medier´s journalister for deres overfladiske og mildt sagt biased, eller rent ud sagt ensidige rapportering om Syrien.
Såvel de ´frie´ privat- som ´stats-kontrollerede´ er, som ethvert reflekterende væsen vel forlængst har opdaget, udenrigspolitisk styrede. Så hvis ikke de skriver, som deres arbejdsgivere, og de tråde, de har til imperialismen, ønsker, er det ud af vagten. Og farvel til karrieren!
Tilsvarende med politikere.Hvis ikke de agerer som pro-Nato/USA støtter, ville de forlængst være udskilt via eksplicitte og subtile mekanismer. - Og kan ikke nå til tops i det politiske beslutningshierarki. Farvel til den politiske karriere.
Det samme med samfundsforskningen. Under det keynesianske paradigme var den - med undtagelse af den mildt sagt ikke objektive - ikke engang ´på den ene og på den anden side´ men ideologi-styrede anti-sovjetiske Koldkrigsforskning - relativt kritisk.
Under neoliberalismen, desillusioneres alle samfundsforskningsillusioner om dens objektive målsætninger. Som under den Kolde Krig indgår de som autoritative forskere propagandister på neoliberalismen´s/imperialismen´s side. Det kan enhver forvisse sig om, hvis de nærlæser den generelle ´politologiske´ forskning om eks-Jugoslavien, Libyen og pt. Syrien.

  • Og dens videreformidling til opinionen.
    Hvis det ikke har stået klart før, burde det stå lysende klart nu: Samfundsforskning er, som al anden forskning, afhængig af tildeling af midler fra neoliberale regeringer. Det ved enhver samfundsforsker! Og så meget for den fri forskning!
2 Likes
  • An understatement - if there ever was one . . . . . . . .
1 Like

♪♫… and the hooome of depraved!

1 Like

Da kan vi konkludere med at den norske regjeringen og Stortinget vet om at USA har planer om å fortsette krigen i Syria. Det er grunnen til at de ikke vil bygge opp noe. Fake kjemisk angrep er i emning med White helmets fra UK, hører vi andre steder. Og i Sverige prøver regjeringspartiene desperat en annen fake propagandaaksjon for å knytte SD til en mulig skyting mot en buss. Hvor dypt kan man synke?

Jeg kan ikke dy meg for å sitere nrkfakemedias txttv om sanksjonene som Iran, med støtte fra EU, ønsker å å få prøvd i FN domstolen. Her er djupstatens tvangsnyhet fra Washigton til det norske folk:

-Iran misbruker FN-domstolen
USAs utenriksminister Mike Pompeo sier USA vil forsvare seg med nebb og klør mot Irans forsøk på å få fjernet de nye (dødelige) sanksjonene gjennom FNs øverste domstol. -Rettsmøtene som Iran står bak nå er misbruk av domstolen, sier pompeo."

Du snakker om så til de grader å snu ting på hodet. Det norske folket trekekr bare på skuldrene og spiser videre uten å skjønne noen ting.

1 Like

Der tror jeg dessverre du kan være inne på noe vesentlig. Neppe det det snakkes mest om i korridorene, men den forståelsen må jo nødvendigvis ligge i bunnen hos alle med litt fartstid og erfaring med pleie av alliansen, i det minste. Hvis de da ikke bare tar over hele butikken når de evt. finner det for godt, uten å behøve å kjøre hele bombeshowet. Vi vet jo at Gladio-systemet fremdeles er up & running også i Norge, det må vel regnes som en fortropp i den sammenheng.

2 Likes

Da nrk kom til oss på sekstitallet satt en nabo å så på prøvebildet i en uke. :slight_smile:

2 Likes

Antagelig mindre skadelig for hodet enn etter at de begynte å sende programmer! :slightly_smiling_face:

Men vi husker jo at det fra f.eks. KrF ble advart mot denne nye fjernsynsteknologien da den kom, og mindre rama ble det knapt da det skulle oppgraderes til farger. Man burde kanskje tatt dem mer på ordet den gangen? Einar Førde polemiserte drepende mot denne skepsisen, såpass vittig at NRK ofte kjører hans forestilling i reprise som underholdning, og vi fikk nå TV her på berget likevel. Førde må kunne regnes som en av de verste koko-li-munkene av den grenen i Ap som i sin tid tusket til seg partiet fra Nordli & Co og gjorde det til det det er - og det det ikke er i dag. Tilfeldig? Neppe. :expressionless:

tell-lie-vision%20II

2 Likes