Nyheter MDTV Forum Om Doner

Helsevirkelighet eller sensasjonsmakeri?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/helsevirkelighet-eller-sensasjonsmakeri/

Mediene fôrer oss med koronanytt morgen, middag og kveld, men fôret begynner å bli ganske tørt. Det forhindrer ikke regjeringa Solberg med å opprettholde sin uansvarlige stengingspolitikk. Vi får meldinger om nye smittetilfeller, men faktum er at det ligger nesten ingen pasienter på sjukehus, og det har knapt dødd noen av viruset i løpet av…

8 Likes

Men fortsatt tror majoriteten av folket at denne narrativen handler om omsorg for de gamle og svake. Man må bare la seg imponere av hva nwo-folket har fått til. Eneste “pandemien” man kan se spor av er kognitiv dissonans :wink:

3 Likes

Med kognitiv dissonans sikter du kanskje til oss som ikke greier å rive oss løs fra våre innbarka ideer/illusjoner om frihet og menneskeverd og derfor nekter å akseptere myndighetenes fortelling om den nye normalen?

3 Likes

Nei. Det er ikke det jeg sikter til. Stå på! :slight_smile:

3 Likes

Det er balsam for sjelen å lese Steigan etter å ha skummet gjennom side på side med skremselspropaganda i absolutt alle andre medier.

4 Likes

Det lover ikke godt når folk er så undertrykket at de trenger terapi fra Steigan for å lindre smerten.
Hva med å stå opp for meningene sine, gå ut i virkeligheten og slåss for det man tror på?
Ærlig strid krever moralsk mot og det er vel helst det som mangler. Frihet har dårlige kår der feighet rår.

4 Likes

Det vi har et er livreddende lykkevirus. :slight_smile:

Antall døde i Norge har gått ned med 40%, vi må 40 år tilbake for å finne lavere dødsfall i Norge.

Begravelsebyråer trenger statstøtte for å unngå konkurser.

Blir du testet positivt så blir du talt om og om igjen, en person med Covid vil utløse minst en økning på 10 personer.

Det begynner å bli stadig mer klart for folk flest at unntakstilstand ikke har noe med virus å gjøre, men er en global takover fra milliardærklubben.

Vi ser at enorme kornlagre sprenges i luften, avlinger settes fyr på, man lager enorme kunstige gresshoppesvermer som spiser alt i sin vei, gårder og slakterier slakes ned og/eller budskap får virus smitte så alt må slakes ned. At økonomien ikke tåler bølge 2 vet vi allerede.

Så de planlegger et global holocust.

Det artige er at eliten som har bedt folk ikke hamstre har selv hamstret som gale i 5 mnd nå viser dokumenter, de vet hva som kommer, det vet ikke folk flest.

3 Likes

Anbefaling om hijab/halvniqab/finlandshette/støvmaske/bankranbekledning …detter inn fra myndighetene i 25 C i midten av august 2020. Manusforfattere av komedie kan bare be om å få utskrift tilsendt.
Det tragiske er den ytterligere nnskrenkningen av frihet som fortsetter med anbefalingen. Kan vi få oppleve det surrealistiske at at politi i tillegg til hijabpoliti oppsøker folk og ber dem om å ta på seg ansiktbekledning? Vi har jo allerede sett politi stoppe fester med flere enn 20 personer.

3 Likes

Mange trodde 9/11 var og skulle bli den største hoaxen i dette århundret, men Covid-19 pandemien overgår 9/11 med god margin.

Inntrykket blir at panikken og forfjamselsen i befolkningene må opprettholdes til de tar den kommende vaksinen uten motforestillinger, befolkningene skal ønske seg vaksinen som Big Pharma vil tjene mange hundre milliarder på, også på prosentandelen som får bivirkninger som må behandles med dyre medisiner livet ut.

De fleste som får smitten får ikke engang symptomer, noen får “rusk i halsen” eller så milde symptomer at de ignorerer det. Men makthaverne og deres propagandaapparat MSM fremstiller smittede som syke. De fremstiller det som folk faller til høyre og venstre og i øst og vest, av et virus som ikke er farligere enn et mildt sesonginfluensavirus for de som ikke er i høy alder. Frykten skal opprettholdes, for et folk i frykt er lett å styre.

6 Likes

Foreløpig har jeg nok med å sloss for retten til ikke å tro og med det følger kampen mot alle som tror på noe. som gjør dem moralsk overlegne.

5 Likes

…men retten til ikke å tro, den tror du på, hvis jeg tolker deg rett?

3 Likes

Gjennomsnitt for et vanlig sesonginfluensavirus her er ca 1000 personer pr år. Hadde folk lest FHIs rapporter så burde det gå opp for dem at MSM generelt og NRK spesielt som når de fleste, bedriver ikke journalistikk, MSM og NRK er et rent propagandaapparat for den globale storkapitalen som våre makthavere er underlagt.

Det skulle være vanskelig å opprettholde en unntakstilstand med slike tall. Men enkelt her i Norge, for de fleste, spesielt eldre, stoler på NRK, så hvis NRK ikke tar det opp, så er det nok riktig. For dem er NRK og nyheter ensbetydende. De får nyhetene servert ferdig fordøyd i Dagsrevyen etter middagen, og mette og trette på kvelden skal de kun underholdes med sport, serier og film. En del vet ikke at vi har et folkehelseinstitutt en gang.

Skal en styre verden må en styre pengene og fortellingen folk blir fortalt. Det er altså de som eier bankene som eier vestlig presse og media som styrer, og bankene eier også kapitalforvaltnings-selskapene som eier legemiddelgigantene.

En skal ikke lese mye geopolitikk før en forstår det er en elite som styrer verden med sine politikere og MSM. Men forsøk å si det til en vanlig nyhetsleser med riksaviser og NRK som eneste nyhetskilde, så blir man kalt konspiratør før en har fullført første setningen. At NRK er statseid gir NRK troverdighet som nøytral nyhetsformidler, det er derfor den globale storkapitalen har hatt sine folk i nyhets-redaksjonen der fra tidlig av.

6 Likes

IMG_20200814_151056
Etter denne bemerkningen fra Steigan har FHI hivd seg i rundt og funnet cov19 som eneste dødsårsak til fire andre dødsfall - da etter “manuell” gjennomgang av “gamle” rapporter, som sannsynligvis hadde landet på andre relevante omstendigheter.

Folk dør jo stort sett ikke så mye av influensa om sommeren heller. Hypotesene er vel både at virus blir mindre smittsomme i varmen og - ikke minst - at det er færre med unormalt lave D-vitaminer om sommeren. Flere studier har vist en sammenheng mellom unormalt lave nivåer av vitamin D og risiko for å dø av Covid-19 (lett tilgjengelig om noen googler det).

Jeg har forresten merket meg at Storbritannia oppfordrer folk til å ta tilskudd av D-vitamin, spesielt hvis de holder seg mye innendørs.

5 Likes

Har ikke Steigan fått med seg at fagbevegelsen er fullstendig kontrollert av korrupt avskum? Av nyliberalistiske globalisthorer?
Har ikke Steigan fått med seg at etter det store klassesviket i 1935, så har det bare gått nedover med fagbevegelsen?
Den gjengse holdning i fagbevegelsen er at streik er gammeldags, og at det gode samarbeid mellom arbeidsgiver og arbeidstaker er veien å gå.
Når LO lederen sto sammen med sin gode venninne på scenen til NHO sitt årsmøte i 2016, var det et klart tegn på at en æra var over.
Når havnearbeiderne ble knust uten at LO løftet en finger, var det også et tegn på det samme.

5 Likes

Her var det mange merkelige og ubekreftede påstander, men hva forteller tallene oss om de nordiske landene?

I Norge har 261 personer mistet livet pga korona.
I Finland har 333 personer mistet livet pga korona.
I Danmark har 621 personer mistet livet pga korona.
I Sverige har 5783 personer mistet livet pga korona.

Sverige har jo gjort det flertallet i denne tråden ønsker, og dødstallene ligger skyhøyt over de andre nordiske landene. Hva kommer dette av, mon tro?

Kilde: https://www.worldometers.info/coronavirus/

1 Like

Kanskje andre faktorer enn å være et nordisk land spiller inn på registrerte dødsfall med korona?
Antall utenlandssmittede? Smittevern på gamlehjem? Strategi om masseimmunitet eller ikke?

Danmark og Norge har hatt ganske like tiltak men 261 er vel ikke det samme som 621 selv om man justerer for en befolkning på 400 000 flere i Danmark?

3 Likes

Husker ikke om det var her eller et annet sted noen postet denne om elendig behandling av Covid-syke på svenske gamlehjem:
“”De näst intill avlivar de gamla”
Geriatrikprofessorns hårda kritik mot svenska äldreboenden”: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GGk664/de-nast-intill-avlivar-de-gamla

2 Likes

Det finnes ikke belegg for å si at “261 personer har mistet livet pga korona” her til lands. FHI betegner årsaken som “covid-19 assosierte dødsfall”. Big difference. Det har ikke dødd så få folk i første halvdel av året på 20 år, som det har gjort i 2020. Det er jaggu pandemien sin, det. Men for all del, hvis målet er å avskaffe døden, så er det bare å gønne på med hysteriet! :wink:

Døde

SSB skriver at “særlig tallene for nyeste uker er for lave” jf. totalen uke 24. Men sjekker vi ut statistikken pr uke 30 er kurven i fritt fall, og begravelsesbyråer får “koronastøtte”.

Døde 2

6 Likes

https://yourlogicalfallacyis.com/strawman

«Balsam for sjelen» betyr noe helt annet enn «jeg trenger hjelp», og jeg forstår ikke helt hvorfor du følte behov for å prøve å vri det til det siste. Jeg kan sikkert tipse deg om noen norskkurs om du vil? Uansett, jeg jobber hardt hver dag for å informere og påvirke, men jeg setter også av tid til å rose andre som gjør det samme, som Pål Steigan.

4 Likes