Nyheter MDTV Forum Om Doner

Harald Stanghelle dolker Julian Assange i ryggen


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/05/harald-stanghelle-dolker-julian-assange-i-ryggen/

«Helten som ble demokratiets fiende» er tittelen på Harald Stanghelles artikkel om Julian Assange 15. mai 2019. I stikktittelen heter det: «Julian Assange er varslerhelten som gikk russernes ærend for at Donald Trump skulle bli USAs president.» Den gamle Aftenposten-redaktøren og presseveteranen faller dermed Julian Assange i ryggen på det aller mest kritiske tidspunktet. Og…


#2

Stanghelle må jo være en av de beste journalistene man kan kjøpe.


#3

Ja Det må virkelig være praktisk å ha hue så langt opp i endetarmssystemet (msm) at man kan leve i sin egen metangassboble og ikke måtte forholde seg til virkeligheten…


#4

Aftenposten må vel ha lært noe av de tabbene som Aftenposten gjorde før WW2 når det gjaldt å stå opp mot Nazi-Tyskland og Adolf Hitler?

I dagens leder i Aftenposten advares det bla mot John Bolton og hans innflytelse i det hvite hus. Med Hillary Clinton (slakteren fra Libya) i det hvite hus ville man ha fått en president i USA som ville ha vært på lik linje med John Bolton når det gjelder slikt som utenrikspolitikk og krigføring i andre land.

Det høres ut som Stanghelle bør slutte i Aftenposten og heller verve seg til fremmedlegionen eller noe slikt.


#5

Obamaadministrationen var redo att begära Julian Assange utlämnad, om han klev ut från Ecuadors ambassad och omedelbart blev arresterad av Londonpolisen. Stanghelle förutsätter, utan bevis, att ryska hackers var de som kom över alla dessa e-poster från DNC. Nu har Trumpadministrationen satt igång “en utredning av utredarna”, förhoppningsvis får vi svar på om läckorna till Wikileaks var gjort av interna medarbetare i Demokraternas valkampanj. Demokraterna tror att förhör med JA vill öppna möjligheten att fortsätta spåret med Rysslands innblandning i presidentvalet 2016.

"Some Democratic politicians have been salivating at the possibility of prosecuting him. Hillary Clinton said
Assange needs to “answer for what he has done”. Charles Schumer said he hoped Assange “will soon be held to account for his meddling in our elections on behalf of Putin and the Russian government”. Dianne Feinstein has been calling for Assange to be brought here and prosecuted [since 2010].
The West Virginia Democratic senator Joe Manchin went even further, with the truly disturbing comment

“now [Assange is] our property and we can get the facts and truth from him."

Om JA avslöjar Wikileaks varslare, slår det tillbaka mot Demokraterna och Obamaadministrationen. Det finns misstankar att e-mail läckorna från Demokraternas valorganisation till Wikileaks utfördes av “insiders”, då faller korthuset. Ett “sealed indictment” fanns troligen redan 2011.


#6

Holy shit, hva de presstituerte får seg til å gulpe opp. Robert Steel uttrykte nylig at vi har mistet en generasjon eller to (her er vi vel over i den tredje) når det gjelder evne til logisk tenkning og rasjonell atferd, grunnet langvarig og hardnakket hjernevask. Det er nærmest oppstått en parallell virkelighet.


#7

Jeg er tilbøyelig til å gi alle lett-marxistene som overflommet det forvokste skoleverket, som hovedsyndere. de kunne all manipuleringen, men deres livssyn var hedonistisk.

Adam Curtis - Century of self er et must.


#8

Da sannheten om Hillary kom ut, snudde amerikanerne seg bort fra henne. Demokratiet og sannheten kan ikke leve uten hverandre. Harald Stanghelles karriere ble bygget på Fake News om Arne Treholt-saken, og han vrir og vrenger på alt, slik at det passer inn i hans skrudde verdensbilde. Jeg har sett mange ganger at Stanghelle ikke ønsket at sannheten skulle frem. En redaktør fra helvete, som heldigvis har fått sparken.


#9

Ja. Etter denne bommerten så står Aftenposten på den siden de tror er sterkest, uten hensyn til rett og galt. USA mot Assange, er da ikke et spesielt vanskelig valg. Spesielt med Assange i fengsel, og USA og vestlige myndigheter står fritt til å konstruere drittpakker han ikke kan forsvare seg mot.


#10

’‘Djupt demokratisk alvor!’’ . . . . . .

  • Kva i allverda skulle eit ‘‘demokrati’’ som Noreg gjort om me ikkje hadde ‘vaktbikkjer’ som denne litle karen frå ein trång vestlandsk fjortarm til å passa på for oss? . . . . .