Nyheter MDTV Forum Om Doner

Har Espen Nakstad en interessekonflikt?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/har-espen-nakstad-en-interessekonflikt/

Som assisterende direktør i Helsedirektoratet har Espen Nakstad stått fram som en av de fremste utøverne av koronaregimet til Erna Solberg. Han har frontet alle «strenge tiltak» og er alltid klar på at det må «strammes inn», og utrolig nok er han blitt svært populær på det. Wikipedias artikkel om Nakstad er ganske knapp. Det…

5 Likes

Erna Solberg er, som privatperson, også del av Bilderberg nettverket

Greit for meg at folk er medlem av ulike nettverk. Men det burde ekskludert fra å være embetsmann i den norske forvaltningen.

8 Likes

Nå kjøres det skrekkampanjer i alle kanaler. Antar det har noe med den snart ankommende vaksinen å gjøre.


4 Likes

Erna og Espen er strenge og truande tv-fjes med lik velstandsfedme. Lik og utruleg talestraum ut av munnen, men med ulik og kryssande kurve for testosteronproduksjon i kroppen?
Fløtepusen maler, ho flekker tenner, begge viser klør.

Erna sitt svikarflagg, det runde, fargerike med hol i, er FNs Agenda 2030.
Du ser svikarflagget (utlandets interesser over Norges) alltid på brystet til Kulturministeren og nokre andre unge ministermenn. Hemmelige elskarar og søkarar på jobben som veskebærer i FN-utlandet med skattefri inntekt?
GAVI-milliardane til Bill Gates frå Erna utan ope reknskap er ei stor skam.

5 Likes

I et samfunn som bære preg av alvorlig sykdom så er det helt normalt at folk klapper hver gang Nakstad tar friheten fra folk, at folk klapper når Smørbergregimet tar t kupp og sikrer seg mer makt enn det Hilter hadde.
I et sykt samfunn så er det helt normalt å ta på seg masker som all vitenskap sier gir mer sykdom, ikke mindre, 73% av alle som blir syke er maskebrukere eller super spredere som de faktisk er.

Det er bare en medisin som fungerer mot dødsviruset og det er å ta en ny PCR test. Han som skulle teste sesongarbeiderne tok alle testene på seg selv, 50% av dem var positive, Elon Musk tok 4 på amme dag, 50% positive. Det er bare vanlig forkjølelse sier han.

Alle vil bli positive vist de bare tester seg nok så jo mer testing jo flere positive og jo mer ekstreme Hitler tiltak.

https://www.eutimes.net/2020/11/elon-musk-makes-4-pcr-tests-in-1-day-2-came-negative-2-positive-says-pcr-tests-are-fake-virus-just-a-cold/

3 Likes

Hehe. Jeg så det ikke komme at hele befolkningen - med noen hederlige unntak - skulle trygle & be om at NWO blir sparka i gang så kjapt som overhodet mulig. Ganske så fascinerende. Og de tror faktisk fullt og helt på at de er med på “dugnad” for å skjerme gamlinger som er mer og mindre på vei mot terminalfasen. Lurer på om det blir igjen noen regissører som tar tak i denne absurde forestillingen i framtida :wink:

4 Likes

Ja, den nye mest brukte frasen vil være samme gamle “Wir haben’s nicht gewusst. Niemand hat uns was gesagt.” Toppfilm ala Schwindler’s List.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.