Nyheter MDTV Forum Om Doner

Har Arbeiderpartiet fått banesår?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/har-arbeiderpartiet-fatt-banesar/

Av Øyvind Andresen. Arbeiderpartiet har gjort sitt dårligste kommunevalg noensinne. Betyr valgnederlaget at partiet er dømt til nederlag på sikt  – og at de nærmeste åra blir en lang lidelseshistorie? Det ser ut til at partiet ikke er i stand til å analysere krisa – eller sette ned en havarikommisjon for å komme opp av…

3 Likes

Å være i opposisjon til dagens regjering burde være en drømmeposisjon for AP. Den ene saken etter den andre kommer seilende rett i fanget på dem og nærmest bare BER om reaksjoner og motstand. Men hva skjer? Ingenting. Det er stille som i graven, og det er helt tydelig at ledelsen i AP er helt enig i det meste som skjer på borgerlig front.

Jeg vil gå så langt som å påstå at ledelsen i AP må være elegant kuppet av høyrefolk. For arbeidere som ikke godtar denne utviklingen og føler noen sager over den greinen de sitter på, er det bare en vei å gå, det er lenger til venstre. SV har blitt så stuereine at de kan ta AP sin plass, og Rødt passer for dem som ser behovet for litt mer dyptpløyende endringer.

Får si som en politiker sa en gang: “Hadde det ikke vært for det helsikes folket, kunne dette vært en flott jobb!” Neste valg blir uhyre spennende.

2 Likes

Du har helt rett der Reidar. :slight_smile:

AP er kuppet og jobben er å passe på at Høyre blir sittende med makten.

Støre er Jesuitt og utdannet på Jesuitt skolen i Frankrike Institut d’études politiques de Paris der eliten utdanner sine egne, han er også utdannet i London og USA.

Støre er Elitens mann og hans jobb er å få gjennom Elite politikk og det står høyre for.

Så lenge Støre sitter som leder av AP så vil Høyre og elite politikken deres blomstre. Alt planlagt til minste detalj.

1 Like

AP vil inn i EU som fullt medlem, og har sluttet seg til Lisboa traktaten av 2009 som sier at markedsøkonomi skal være fundament for EU. Det skulle da vært forlangt av velgerne at AP skifter navn, for navnet Arbeiderpartiet forstås som et parti som representerer arbeiderklassen eller arbeidstakerne. For AP er et borgerlig parti og representerer storkapitalens globale interesser.

Dagens AP har beholdt retorikken fra dengang AP var et arbeiderparti til og med Nordli regjeringen, men de samlede politiske beslutningene AP stemmer over kommer storkapitalen til fordel, ikke arbeidstakerne. AP blinker til venstre, men svinger til høyre.

Så har da også AP etter Nordli blitt ledet av agenter for den globale storkapitalen, slik alle store arbeiderpartier, landsorganisasjoner og fagforeninger har blitt infiltrert over hele Europa i 60-70 og 80 årene. Deres oppdrag for storkapitalen er å åpne økonomiene for privatisering, selge dem landressursene og infrastruktur, demontere velferdsstaten og implementere ny-liberal markedsøkonomi.

Etterhvert kommer skolepenger, og private helse og pensjonsforsikringer, og det blir seende ut i Norge som i alle land hvor storkapitalen har fått sin markedsøkonomi som gjeldene politikk: - et utfattig underklasse, en stor fattig arbeiderklasse, en liten lavere middelklasse som sliter, en liten komfortabel øvre middelklasse, en liten styrtrik overklasse, og en astronomisk rik elite.

Som Mark Twain sa det: “Hvis valg betydde noe, hadde Makten aldri tillatt det”. Nordmenn forstår det nok og tar de rette grep. Når det er for sent.

5 Likes

Ja, slik de fremstår nå er “Arbeiderpartiet” like misvisende om “Kristelig” i Krf. I tillegg til Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre, har vi Anniken Huitfeldt og Espen Barth Eide som alle oppfører seg som om de har en dedikert “handler” i CIA. Tillit har de i hvert fall ikke.

3 Likes

Vi lever i ny-talens tid, vet du.

1 Like

APs største fiende er sannheten. Partiet er et gigantisk korthus av løgn, på løgn, på løgn. Det gjennomsyrer absolutt alt de driver med. Og selve fundamentet er løgnen om at partiet er av og for arbeiderklassen. AP er et instrument for å kontrollere arbeiderklassen, ikke for å kjempe for dens interesser. Hverken Brundtland, Stoltenberg eller Støre er av arbeiderklasse, og de har neimen ikke gjort noe for den heller.

3 Likes

Barth Eide var direktør i World Economic Forum, storkapitalens offisielle organisasjon med over tusen av de største mega-multinasjonale selskapene blant medlemmene. Han ble deretter invitert inn i APs ledelse av Støre, og det uten opprør i APs lokal og fylkeslag. Det skulle si lett om hva AP har blitt til etter Nordli regjeringen.

2 Likes

Det er noe som heter å juge så du tror det selv - dette kan være et slikt tilfelle. Det er vel grunn til å tro at de har hatt så mye innflytelse fra fremmed etterretning, at ingenting de står for er dere eget.

2 Likes

Elegant, fordi det er noe som har foregått nesten umerkelig - for de som ikke følger politikkn veldig nøye - i flere år. Og da er det vel mer evolusjon enn kupp. I dag er det Rødt som er det nye Arbeiderpartiet. Til stor irritasjon for noen ihuga gamle AKPere

1 Like

Hvordan kan det rime, når TorgeirSalih trives godt i partiet?

Den nye fanesaken til Barth Eide er kampen mot “sinte hvite menn”

2 Likes

Jeg følger ikke med på norsk politikk, men du tuller nå?

Les kronikken på Ytring, Nrk. “En farlig tid” 6/9.

Det gidder jeg ikke.

Både incels og “sinte hvite menn” er taperne i det moderne samfunnet, irrelevant av om du mener det er fortjent eller ikke. Poenget er at de fleste arbeideklasse-familier har noen av både incels og “sinte hvite menn”, og de kjenner nok av den personlige historien deres og problemene de har å stri med, til å se på skjebenen deres med sympati.

Venstre-aktivister kjører fremdeles strategien med å få folk til å skamme seg så de slutter å klage, og dermed blir både incels og “sint hvit mann” brukt i debatt for å få motstanderen til å skamme seg, uten at de forstår antallet vanlige folk de fornærmer, når man inkluderer familie og venner av “incels og sinte hvite menn”

1 Like

Rødt står fram som et litt primitivt parti, de stempler, setter merkelapper og demoniserer mennesker med andre meninger. Slik enkel og primitiv retorikk passer TorgeirSalih veldig godt, og det samme kan vel sies om Hedda.

2 Likes

Klarer ikke lese kronikken som annet enn politisk tomprat, da dette kommer fra samme opposisjonspolitiker som bedrev lobbyisme FOR borgerlig regjeringspolitikk vedrørende acer: “Ikke hør på de som påstår de kan ordne opp i problemene, stol heller på oss som har bevist at vi ikke kan.” Men det kommer i det minste tydelig frem av teksten hvilken samfunnsbølge som skal bære den fremtidige politikken hans frem. Tror også Kaarbo er nære sannheten vedrørende mulig arbeidsgiver.

Da bør han gå å se seg i speilet.

Ikke noe vits i be Runeulv lese, det gidder han ikke. Han kunne komme til å få noen innsikter, og det vil han ikke risiskere.

Og har du lest om de apatiske asylbarna i Sverige ennå?

Jeg er ikke redd for å lese ting sosialister har skrevet, men du er redd for å lese hva andre kristne har skrevet, så det er forståelig hvorfor du må presentere det slik.