Nyheter MDTV Forum Om Doner

Haiti reser sig mot USA-stödd president – då tiger omvärlden

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/haiti-reser-sig-mot-usa-stodd-president-da-tiger-omvarlden/

Av August Eliasson. Tiotusentals haitier protesterar mot en korrupt president som förskingrat de pengar landet fått genom oljesamarbetet med Venezuela, Petrocaribe. Men när protesterna riktas mot en USA-stödd president, då tiger det liberala etablissemanget. En korrupt president vald under tveksamma former. En hungrande befolkning och skenande inflation. Tiotusentals fattiga i massdemonstrationer på gatorna. Ett tiotal…

3 Likes

Det er rart med dette. Da den store revolusjonen kom i Frankrike i 1789, så ble det deretter også revolusjon på Haiti.

blacknap

Det ser ut som det for tiden skjer en nedgang i verdensøkonomien som rammer de mest sårbare grupper og områder først og vi får slikt som De gule vestene i Frankrike og nå også opprørstendenser på Haiti. Den store bevegelsen av migranter nordover fra Mellom-Amerika kan også være et tegn på at dårligere tider i verdensøkonomi er i anmarsj. Kanskje det er derfor Trump planlegger å bygge en mur fordi makteliten ser hvilken vei verdensøkonomien nå beveger seg?

Enda et eksempel på at vestlig presse og media ikke er noe annet enn et mikrofonstativ for Washington DC, det USA ikke vil at verden skal vite, det formidler ikke MSM til folket. Saken sier også hvordan USA styrer FN, FN ser en annen vei når USA vil det.

Jeg synes det er rart at Alex Jones ikke er mer bekymret, for det var han som første gang uttrykte bekymring over at det på et gitt tidspunkt kunne bli US-borgerne som ble holdt inne, heller enn at andre ble holdt ute.
Men det var sånn rundt 2009, så mye plast som har havna i havet siden den gang.

2 Likes