Nyheter MDTV Forum Om Doner

Gule vester i Frankrike – 39 helger på rad

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/gule-vester-i-frankrike-39-helger-pa-rad/

Til tross for nærmest total medieblackout og ekstrem politivold har de gule vestenes bevegelse bare fortsatt og fortsatt i Frankrike. 10. august 2019 var det den 39. lørdagen på rad at #giletsjaunes, de gule vestene, demonstrerte i gatene. Når du ikke har hørt om det, kommer det ganske enkelt av at de store mediene for…

3 Likes

Ære være disse opprørerne! Men kjenner de til de to søylene vi må bygge en ny sivilisasjon på?

Alexanders A Pattern Language er en av de to søylene vi må bygge en ny sivilisasjon på, den andre søyla er Det biologiske mennesket av Terje Bongard. Først må man få innført lommedemokratiet, så kan vi ta fatt på å bygge et nytt mønstersamfunn gjennom alexandrinske mønstre. Men dette blir litt av en jobb!

Venezia må være vår inspirasjon, da man intet sted som her finner en slik rikdom av alexandrinske mønstre og designteknologi. Selvsagt, i framtida skal Skreia ikke stå noe tilbake for Venezia, dette betyr naturligvis av Fossenfeltet må jevnes med jorda, så får vi ta utgangspunkt i de ytterst få fragmentene som er tilbake av våre forfedres herlige urbane landsby ved Kværnumsstrykene. Skal man få bukt med flytrafikken, må man gjøre det like attraktivt å være hjemme, som å reise til Venezia!

Vi har nå kommet til veis ende med vårt sivilisasjonsprosjekt, hele Mjøslandet er dødt, alle våre urbane sentra har blitt meningsløse, og selv Olterudelva som kaster seg så vilt ned fra Totenåsen når man beskuer et av verdens mektigste kulturlandskap fra Neshøgda, har tapt sin kultur og mistet himmelengene sine. Så alt er kjørt til bunns, vi har ingenting tilbake, alle spor av urban og rural kultur er utslettet.

Dette fordi vi bygde vår sivilisasjon på de to søylene kapitalisme og modernisme. De hadde ingen bærekraft. Derfor har vår sivilisasjon nå kollapset.

En enda sak är säker
och det är livets gång;
att allting vänder åter
att allting börjar om
Och fastän våra röster
ska mattas och förstummas
ska nya röster sjunga
ska nya röster sjunga

När vi har blivit gamla
och vårt hår har blivit grått
när livet börjar mörkna
och dagarna har gått
när våra kroppar kroknar
och våra steg blir tunga
ska nya röster sjunga
ska nya röster sjunga

Sångerna om frihet
om rättvisa och fred
Sångerna om folket
som aldrig kan slås ner
Sångerna om kärlek
som aldrig kan förstummas
ska nya röster sjunga
ska nya röster sjunga