Nyheter MDTV Forum Om Doner

Grunnleggeren av White Helmets stjal penger av kassa

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/grunnleggeren-av-white-helmets-stjal-penger-av-kassa/

Vestlige regjeringer har som kjent åpnet kontoene sine for White Helmets og øst penger over dem. Men grunnleggeren av denne falske redningsorganisasjonen stjal av kassa, og brukte penger til å øke lønna si og betale sitt eget bryllup. Dette går fram av en nederlandsk rapport som er publisert i avisa de Volkskrant. Artikkelen har tittelen…

4 Likes

nyhederne beskrev episoden i starten som et selvmord, man påstod han havde faldet ned af balkonen sent om natten i sit hus i Istanbul, fordi man fandt hans lig på asfalten under hans balkon. Allerede dengang viste man der hva noget som ikke stemte. Engelsk statsborger i midten af 30 alderen tilknyttet MI6 og White Helmets. Lidt poetisk retfærdighed når lakajerne for USA imperialismen som skal forsvare deres interreser bliver dræbt fordi de selv er for grådig.

1 Like

Jeg kommer ikke over hvordan NRK forsøkte å promotere White Helemts til Nobels Fredspris. Et enormt PR-apparat forsøkte å få gitt dem Nobels Fredspris i 2017, og NRK viste en særdeles profesjonelt laget og tåredryppende dokumentarfilm flere ganger i passe tid før Nobel-prisen ble besluttet. Det kan i ettertid se ut som at Nobelkomiteen gjennomskuet NRK.

Så vidt jeg vet har NRK eller norske politikere ennå ikke gått ut og erkjent at White Helemts er en terrorgruppe, designet for å bidra til å velte et regime i strid med gjeldende rett. Hvor mye penger Norge har gitt til denne terrorgruppen vet jeg ikke, men det ligger i sakens natur at slike kjeltringer gjerne forsyner seg av lasset privat.

2 Likes

Nytt ord: NRK = Norsk rikskrigskasting

1 Like

Norsk Riskremsatsing
https://www.nrk.no/sok/?q=riskrem

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.