Nyheter MDTV Forum Om Doner

"Great Reset vil føre til ei sammensmelting av vår fysiske, digitale og biologiske identitet"

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/great-reset-vil-fore-til-ei-sammensmelting-av-var-fysiske-digitale-og-biologiske-identitet/

Klaus Schwab, World Economic Forum, om sine visjoner for «Den fjerde industrielle revolusjonen». Under en tale ved Chicago Global Council on Global Affairs sa Klaus Schwab, grunnlegger av og toppsjef i World Economic Forum at «Den fjerde industrielle revolusjonen» og «The Great Reset» vil føre til ei «sammensmelting av vår fysiske, digitale og biologiske identitet».…

4 Likes

For de som har fulgt med i timen vet at dette blir like stor samfunnsomveltning som den industrielle revolusjonen, men til forskjell så resulterte den forrige revolusjonen i en mengde opprør og etablering av arbeids og interesse organisasjoner. Denne gangen vil Corona fjerne enhver motstand.

5 Likes

(Beklager, jeg må bare limne inn dette en gang til. siden jeg mener det er viktig at vi finner / opplaste en ny kopi av videoen):
Steigan og andre: Videoen som viste demonstrasjonen i Bergen – Youtube har fjernet den!: https://steigan.no/2020/11/protest-mot-covid-19-restriksjoner-bergen-21-11-2020/

Dette er grunnen til at folk trenger å flytte over til andre platformer slik som bitchute.com (eller i hvert fall ha back-up kanaler der, og få følgere oppmerksomme på dem før Youtube-kanalen blir slettet). Youtube er jo Google, og det er veldig lite rom for kritikk der. Korridøren blir stadig smalere.

Vet noen om et annet sted der videoen kan finns?

5 Likes

Det er fordi WEF, den globale storkapitalen, har sine folk blant de sentrale politikerne i alle politiske partier av betydning, og i ledelsen i EU og FN blant annet. Politikernes oppdrag for dem er å gjøre hva WEF ønsker om til praktisk politikk.

2 Likes

image

I store deler av verda ligger forholdene til rette for teknologiutvikling mot et høyere nivå; enkeltmennesker kan bare påvirke denne utviklinga i små trekk, og hverken Schwab eller World Economic Forum er drivkrafta.

Sosialdemokratiet Kongeriket Norge med parlamentarisk styresett er en av de største kapitalistene i verda, og Mao’s Kinesiske republikk er en enda større kapitalist. Steigan ser “kapitalisme” som problemet, og å bytte ut Solberg med seg sjøl som løysinga. Et håpløst perspektiv.

–Ja, det finnes natur, teknologi og arbeidskraft (“produksjonsmidler”), og noen må nødvendigvis kontrollere denne energien/aktiviteten. Men for at hver og én skal ha reell økonomisk og moralsk frihet, så må hver og én eie/kontrollere en brøkdel av denne energien/aktiviteten gjennom ei ubetinga grunninntekt. Feks. ved at halvparten av overskuddet av naturressurser, samt moms på konsum, deles likt mellom alle innbyggerne i en nasjon (etter prinsippet om menneskelig likeverd). Inntektsskatt hemmer folk i å dekke sine behov gjennom bytte av idéer, tjenester og varer, og bør av den grunn unngås.

Samfunnet beveger seg mot kunstig superintelligens - som man kan estimere vil oppstå rundt år 2040 - og dette betyr at samfunnet som vi kjenner det vil opphøre. Men det er ikke garantert at vi ikke vil “sprenge kloden” før den tid. Kaos og internasjonale interessekonflikter vil være en trussel mot vårt felles livgrunnlag fram til kunstig superintelligens kan oppstå og spre seg i solsystemet (og videre).

image

…og dette framstår for meg som den beste systemteoretiske måten å sørge for ei fredelig teknologiutvikling videre.

1 Like

p.s. For 100 milliarder produksjonsdyr er det uvesentlig at menneskeapene som vokter over de er redde for et influensavirus. Minus minken i Danmark, som får tidlig eutanasi.

1 Like

…gjennom særtilskudd som du ikke er prinsipielt imot i ditt primitive perspektiv. Du høster hva du sår - å støtte at statens utgifter generelt “fordeles” som tilskudd til diverse mindretall vil uungåelig føre til at kontantstrømmen ender opp på fatet til diverse maktkonsentrasjoner.

Det var greit for denne profilen at man delte det hun skrev :

Det er bare et munnbind
Det er bare to uker
Det er bare til antallet går ned
Det er bare å sprite seg iblant
Dette går snart over

Det er bare én meter
Det er bare noen få kohorter
Det er bare annenhvert sete
Det er bare noen få butikker
Dette klarer vi

Det er bare til vi har flatet kurven ut
Det er bare for å hjelpe sykepleierne i sin jobb
Det er bare for å ikke skremme de andre
Det er bare teater, opera og konserter
Dere kan fremdeles omgås utenom

Det er bare til vi får vaksinen
Det er bare noen få bivirkninger
Det er bare et enkelt armbånd
Det er bare for å vise at du er trygg å omgås
Det er viktig at vi kan stole på hverandre

Det er bare en app
Det er bare for å vise hvem du har vært hos
Det er bare å holde seg hjemme
Det er bare tøysekopper som protesterer
Dem er ingenting å bry seg om

Det er bare en liten innlogging
Det er bare for å beskytte deg mot hat
Det er bare noen få personer
Det er bare å lytte til fornuften
Du vil ikke merke at de er borte

Det er bare en liten databrikke
Det er bare for å samle statistikk
Det er bare for å betale for småting
Det er bare for å unngå dramatikk
Det vet du jo allerede

Det er bare så, du kan få utbetalt din lønn
Det er bare så, du kan få lov til å reise langt
Det er bare så, du kan få fortsette å være grønn
Det er bare så, du kan få gjøre som forlangt
Du må vise nytt pass

Det er bare sånn, du kan få førerkort nå
Det er bare sånn, du kan få stemme nå
Det er bare sånn, du kan få innsyn nå
Det er bare sånn, du kan få leve nå
Du har ikke noe valg

Det er bare enkelte småting som ennå er ugjort
Det er bare enkelte inngrep som nå står igjen
Det er bare enkeltes motstand som må føres bort
Det er bare enkeltes klager vi nå må tvinge hen
Da vil alt bli bra

Det er jo bare et bilde av en utgammel mann
Det er jo bare et skuespill ingen kan skjønne
Det er jo bare en skrøpelig bygning helt uten navn
Det er jo bare et symbol vi alle må fordømme
Du må jo vise hensyn

selv om alt ligger i aske

Husk kjære lille venn : det er jo bare ei maske

Galicyla, Document kommentator.

2 Likes

“For some time now, naturalized American citizens who grew up in the Soviet bloc have been saying that they’re seeing in this country the rise of something that reminds them of what they left behind.”

Historien lærer oss at for mye konsentrasjon av makt som ikke trenger å stå til ansvar, alltid er galt. Vi lever nå i et nytt kapittel av den historien.

https://www.document.no/2020/11/24/mens-verden-lar-seg-distrahere-pagar-en-stille-totalitaer-revolusjon/

Responsen viser at de er opptatt av det samme.
En skriver :

“Så utrolig godt skrevet! Det er til å få gåsehud av. Når vi leser hva World Economic Forum og Agenda 2030 har i vente for oss med: The Great Reset, så kan man miste nattesøvnen av mindre. Erna fremstår sammen m eliten som en maktgal diktator og vi ligger så dårlig an fremover. Det må et mirakel til om vi skal få beholde våre frie liv fra nå av.”

2 Likes

Den andre bølgen rakk tilfeldigvis å dabbe av akkurat i tide til Black Friday og julehandelen, som i år slår alle rekorder.

Det viktigste for “eliten” – Great Reset eller ei – er at handelsrekordene blir slått også neste år, og året etter det, etc. Så denne eliten, inklusive Klaus Schwab, er avhengig av at folk flest har nok kjøpekraft til å være gode forbrukere. Klaus & Co. kan gjemme seg bak slagord om “grønn teknologi” og “bærekraftig utvikling” så mye de vil, men til syvende og sist kommer de ikke til å gjøre noe som kan skade Amazons bunnlinje.

De kommer imidlertid til å bruke restriksjonene for å ta knekken på alle små konkurrenter Amazon og resten av gigantselskapene har. Målet er en strømlinjeformet verden hvor all handel er dominert av noen få enorme aktører.

Den tredje og eventuelt fjerde bølgen kommer til å være over før Black Friday neste år, slik at nye handelsrekorder kan settes da også. I den “grønne og bærekraftige” utviklingens navn. Mer dramatisk blir ikke “The Great Reset”.

1 Like

Mange Nordmenn er grønne av misunnelse på de som satt i konsentrasjonsleirer og krever at de får oppleve det samme!

gdjsjtjdgjdjsj

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.