Nyheter MDTV Forum Om Doner

Gratulerer med 8. mars!

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/gratulerer-med-8-mars-2016/

Clara Zetkin, also called Grandmother of German Communism, was an elected member of the German Reichstag i 1932. Since she was the oldest member she had the right to open the parliament. So she opened the Reichstag with a 40 minute attack on Hitler and nazism. May her spirit live on.

1 Like

Klassekamen har side opp og ned med 8. mars-stoff i dag. Må innrømme at jeg lett detter av lasset. Føler at jeg har lest det meste før. Noen som tenker det samme?

Allikevel er det på sin plass å gratulere all henner og hunner, noen hanner også, med dagen. Spesielt hunner - i alle regnbuens farger og samtlige kjente tonearter. Jeg er glad i kvinner, og de jeg har hatt opp gjennom årene har jeg nødig ville låne ut til andre menn. Jeg har da tross alt baller.

Dagens bilde er tatt på Mars, skulle bare mangle, der de i går var i gang med å forberede feiringen av 8. jord, som også er i dag, og noen mener er det er en harselas med vårt 8. mars. De stryker skrukker og rynker bort fra skinnet og klærne fra gamle døde samfunnsengasjerte kvinnfolk fra jorden, ikler seg disse, danser og spiser. Skulle ikke forundre meg om de også bruker dem på sine ekspedisjoner til jorden (er det ikke derfor så få grønne menn er blitt observert her de siste tiårene, men desto flere «spøkelser»?), men altså ikke i dag. I dag kan du være trygg på å ikke møte Rosa Luxemburg eller Margaret Thatcher på gata.
bilde

Disse grønne vesnene på mars er bare menn. Det finnes ikke grønne damer. Disse grønnskollingene formerer seg med røttene, og derfor umulige å få has på. De har overhode ingen respekt.

3 Likes

“Disse grønne vesenene på mars”
For et fossil du er. Det er kjønnsløse “roboter” / cyborgs du presenterer som “utenomjordiske” (altså noen som ikke kan formere seg)
De har ingen sjel, derfor “roboter”.
Det skulle ha vært artig å sett på kildene du har til “grønne vesenene på mars”? La meg gjette: propagandaavdeling til skepsis.com
Nå man først er for dum til å overleve corona, da blir også barna offer. Teite foreldre smitter hele familien sin

Jeg har fått beskjed om å hemmeligholde kildene av sikkerhetsgrunner.

1 Like

decontamination

De aller fleste i Norge vil korke på dette = for dum
Det tok 6 uker før FHI skjønte problemet
steigan.no skjønner enda ikke problemet. La oss si de trenger 12 uker. Da har man ikke rare oddsene i livet. Man er født med sand i munnen.

goldman banner

2 Likes

Nei!

Er det ikke kvinnene selv som bestemmer om de vil “lånes ut”?

Latterliggjøring er et av kjennetegnene på svart propaganda, og normalt utføres dette av NATO shills med en agenda! Og du trenger ikke latterliggjøre dette emnet, Kjell108 er kjempeflink til dette, og han trenger ikke din hjelp.

Men siden det er 8 mars legger jeg ved et intervju av Leslie Kean, og denne kvinnen er nok mye smartere enn deg, selv om hun mangler baller… :slight_smile:

For noe tullprat;

2 Likes

Så, så. Jeg sparker oppover. Helt til Mars!

Det finnes mistenkelige folk blant alle som har en agenda, og jeg er ikke noe unntak. Altså at jeg har en agenda.

Jeg la ved et bilde av ei grønn «dame» på mars som stryker huden og klærne til en jeg synes ligner på Margaret Thatcher. Det er min bestemte menig at dette er en han, til nød en hen. Men hva vet arme jeg. Det finnes så mye rart nå til dags.
bilde

1 Like

En batikkheks fra astroidebeltet

Fra video: -they cannot explain what these fenomen are … I am baffled myself. US certainly does not have craft that behave like that

Det er steinalder-eksperter vi snakker om her. USA har fartøyer som kan oppføre seg akkurat slik.

Bevismaterialet
us_spaceship

Skal prøve å svare deg på en skikkelig måte Kjell, selv om du ikke fortjener det.
La oss først starte med beviset ditt: Bildet du viser til er en animasjon, hentet fra et “nintendo-spill”, klikk på linken under og du finner dette og andre “bilder”!

Er du virkelig så lettlurt/dum Kjell, eller er du på jobb for å latterliggjøre? :crazy_face:

Og så kan jeg forsøke å forklare litt om ufo-fenomenet
Vi kaller det et fenomen, for vi forstår ikke hva det er, heller ikke hva det betyr, men fenomenet eksisterer, noe det finnes et overveldende bevismateriale for.

Dette fenomenet er periodisk i kontakt med militære styrker. Kontaktperiodene kan vare fra noen timer og opptil flere måneder, og da gjerne med daglig kontakt. Dette fenomenet er oftest i kontakt med militære enheter som besitter atomvåpen, men konvensjonelle avdelinger har også kontakt med disse objektene. De metalliske objektene registreres på radar, på forskjellige optiske instrumenter, på våpensystemer, men også visuelt av personell på bakken, ombord i skip, og av mannskap ombord i fly. Det militære synet på disse hendelsene har tradisjonelt vært teknisk/materielt, men det kan se ut som om dette har endret seg den siste tiden.

Men det er ikke bare militære enheter som har kontakt med fenomenet, det finnes godt dokumenterte tilfeller der sivile har hatt kontakt, polititjenestemenn blir da involvert og observerer de samme objektene som de sivile.

I de sivile tilfellene har det også vært endel paranormale opplevelser i tilknytning til observasjon av disse objektene, men paranormale opplevelser har også blitt rapportert fra militært bakkepersonell. Noen av disse paranormale hendelsene er så bisarre/ekstreme at man må sette spørsmålstegn med vår forståelse av universet, rommet og tiden.

Av en eller annen årsak er “all informasjon” om dette fenomenet hemmeligholdt, og myndighetene gjør hva de kan for å skjule dette for befolkningen, og slik har det vært i over 70 år. Det er selvfølgelig mange teorier om hvorfor myndighetene skjuler dette, men myndighetene kan være redde for at folk skal få panikk, de vil forsøke å utnytte fenomenet for militær overlegenhet eller så er politikerne/penge-eliten er redde for å miste den politiske kontrollen over befolkninga.

I sitt forsøk på å skjule dette for allmennheten bruker myndighetene en rekke metoder. De infiltrerer ufo-organisasjoner og derfra spres falsk informasjon som er så latterlig og utenkelig, at ethvert normalt menneske vil tro at “ufo-tilhengerne” må være spik spenna gærne. Myndighetene får vitenskapsfolk til å stå fram og forklare fenomenene som løgn, konspirasjonsteorier, hallusinasjoner, sumpgass, Venus, meteorer, atmosfæriske fenomener og kulelyn, eller de forteller oss at avstandene i universet er så store at ingen vesener fra andre planeter kan nå fram til jorden. Hjernevaskingskampanjens daglige små drypp har vært så effektiv at det er ingen “normale mennesker” som tenker tanken engang. At tidligere regjeringsansatte, vitenskapsfolk, astronomer, militære tjenestemenn, ledere, mannskap, piloter og astronauter står fram har ingen betydning, befolkningen kan rett og slett ikke tro dette, så effektiv har 70 år med hjernevasking vært.

Og merk deg dette, Kjell
I dag er det ingen (selv ikke USA) som vet hva disse fenomenene er, hvor de kommer fra, og hva dette betyr for vår forståelse av virkeligheten. De som påstår det motsatte, som enkelte gjør, lyver så de blir grønn i trynet. :nauseated_face:

Det ser ut som du har rett her at face value.


Hvor er dette bilder fra?


Hva er dette ifølge dine kilder? En UFO på 5 km -> plass til 1 mill

I dag er det ingen (selv ikke USA) som vet hva disse fenomenene er, hvor de kommer fra, og hva dette betyr for vår forståelse av virkeligheten. De som påstår det motsatte, som enkelte gjør, lyver så de blir grønn i trynet.

Richard C. Hoagland har vel skrevet 10 bøker om emnet. Vi har vår egen forfatter Dr. Rauni Leena Luukanen Kilde med 10+ bøker
Charles Hall har skrevet flere bøker.
Du kan selvfølgelig si at det kjenner ikke du til.

William Tompkins har en hel karriere bak seg i secret space program
William Tompkins: Selected by Extraterrestrials


Filmopptak fra Operation Highjump 1946
Admiral skrev en hel dagbok om hva han opplevde.
Idag er de interessante områdene på Antarktis forbudt områder. Et av de forbudte områdene ligger rett ved selve Sydpols-punktet.
Ikke engang amerikanske flyvere får lov til å overfly de områdene. De som gjør det blir truet til å aldri fortelle hva de har sett.

Har du EN kilde om US secret space program?

Det kommer fra Kjell. Det er alt man behøver å vite

Jeg finner ikke noen bekreftelse på at en spill fra 2004 innholder det fotoet jeg publiserte,

ace_5
Grafikk fra Ace Combat 5

Kan du oppgi hvor jeg finner det spillet?

Det første bildet du viste til var en animasjon fra et “nintendo-spill”. :crazy_face:
Det andre bildet du viser til er fra actionkomedien Iron Sky.:crazy_face:

Så nevner du navnene på amerikanerne William Tompkins, Charles Hall og Richard C. Hoagland. Disse amerikanske mennene er kjent for sine sinnssyke fantasier, og kommer blant annet påstander om at nazistene fant Noahs ark, og at det har vært 15 syndefloder på vår jord. De påstår også at reptilians hjalp Tyskland under andre verdenskrig, men de glemmer at reptilians fra draco ble født på 90-tallet, av david icke. :face_with_hand_over_mouth:

Alle disse sinnssyke oppdiktede historiene kommer kun fra et land, USA.
Er ikke det litt merkelig Kjell?
:thinking:

Det er også mange myter angående Antarktis, de påstår f.eks at det finnes eldgamle byggverk nede i isen, og disse byggverkene har vært der i ca 50 millioner år, og det må de ha vært, for is-kappen ble dannet for 50 millioner år siden.

Men is-kappen som ligger over Antarktis er 3000 meter tykk og isen er i bevegelse hele tiden.Tror du virkelig at noen byggverk ville overlevd en istykkelse på 3000 meter i 50 millioner år, når store fjell ble knust og fjorder formet av en langt mindre is-kappe her i Norge?

Angående admiral Byrd så var han en polfarer som i 1926 prøvde å fly over nordpolen.
I 1928 startet Byrd sin første ekspedisjon til Antarktis, og han hadde søkt råd hos Roald Amundsen. At admiral Byrd benyttet anledningen til å ta flere turer til Antarktis når han fikk kommandoen over en flåte i den amerikanske marinen er vel ikke rart.

Makan til tullprat, du kan jo dra på “pakketur” til sydpolen, din fjøsnisse :grin:

1 Like

Teksten i forumposten sier ikke noe mere om fotoet enn (han sier ingenting om fotoet da. Det er du som tror han sier noe)

“Perhaps Namco’s game tagline, “Nothing Else Comes Close” is the best summary for this edition…at this point in time. Let’s hope the folks at Namco keep pushing things along.”

Flyene i Ace Combat 5 har null likhetstegn med antigravitasjonsfartøy. Det gjelder også Ace Combat 7 10 år senere.

Ace_combat_5

Har du noen kilde på det?

Jeg postet et bilde fra nazi-tegn på Månen.
Hvordan bortforklarer du det?

Admiral Byrd ble intervuet av Chilensk / Argentinsk radio da han kom tilbake fra Sydpolen. Da gjorde han en oppsiktsvekkende uttalelse. Så fikk han munnkurv da han kom til USA.
Hva sa Admiral Byrd i intervju?

Hva skjedde med Admiral Byrd senere?

Jarle Andhøy er i retten fordi han anket boten han fikk av Norsk Polarinstitutt for ulovlig seiling i Antarktis i 2012, da han reiste dit for å lete etter spor fra forliset i 2011.

Som vi skjønner, man må ha tillatelse. Altså, å seile lang kysten godtas ikke. Noen områder er forbudt. Man må oppgi hvor man har tenkt å dra og få det godkjent. Flyvere må forholde seg til “no-fly zone”.
Der er ikke slik utenfor Argentina, selv om farvannene er like farlige.
Flyvere forteller at de må fly lange omveier pga. av “no-fly zone”.

Alle vet da vel hvor farlig det er å snakke for de som jobber på Sydpolen i militær sammenhegn

NSA Warns Navy Flight Engineer: STOP TALKING About Missing Scientists

Brian, 59, who alleges to be a former retired US Navy petty officer first class flight engineer in a squadron called Antarctic Development Squadron Six, claimed to have been part of a crew that flew through a “no fly zone” above Antarctica, and saw UFOs, aliens, and a giant entrance hole to an alien base.

for years, people have claimed that Antartica is the most guarded place on Earth for good reasons

According to the author of the publication, a huge flying saucer appeared from under the melted ice. It was allegedly discovered by participants in a special expedition about which no information has been disclosed.

The picture is quite clear and experts have not yet found signs of any fraud on it. Since the ship was frozen into ice and only now, during global warming, “emerged” to the surface, it is not difficult to understand that it arrived many years ago.

Jeg nekter å tro at det finnes dumme mennesker. Jeg så du skrev noe i en annen tråd der du nevnte Setermoen, er det den avdelinga du arbeider på, eller har dere flyttet?

Du fikk et straight legit spørsmål. Hvordan kan det ha seg at bygningen på Månen har form som et hakekors? Tilfeldigheter?

Fotoet brukes av alle mulige, også Iron Sky.
Fotoet dokumenterer at nazistene bygde en base på Månen. Den er fortsatt i bruk.