Nyheter MDTV Forum Om Doner

Google sendte alle epostene til journalist Kristinn Hrafnsson til FBI


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/08/google-sendte-alle-epostene-til-journalist-kristinn-hrafnsson-til-fbi/

Den prisløna islandske journalisten Kristinn Hrafnsson fortel at alle e-postane hans og alt han hadde i google-universet vart sendt til FBI, etter at FBI hadde bede Google om det. Dette skriver Snorre Sandemose på Radikal Portal. Sandemose skriver videre: «– Eg fekk melding frå Google om at dei hadde gjeve all informasjonen dei hadde om…


#2

Mange journalister i vestlig presse og media er ikke fast ansatt med helse og pensjonsforsikringer, pressen og medias eiere foretrekker at journalister er på kontrakter, og det korttids-kontrakter. Høyst sannsynlig på grunn av at det sikrer at journalisten skriver det som eierne av presse og media, den globale storkapitalen NWO, vil at de skal skrive.

Som foreksempel at krigen mot Libya var en frigjøringskrig, og ikke for å straffe Gaddafi for å oppgi petrodollaren, etablere egen sentralbank med egen valuta med dekning i realverdier. At den offisielle forklaringen på 9/11 er den riktige, alle andre er konspirasjonsteorier.

For mange journalisters del, får de nyheter fra de globale nyhetsbyråene, omskriver de med egen ord, og presenterer artikkelen som leses av avisleseren som avisens egen artikkel med avisens egen utsendte journalist som vitne til hendelsen. Gjør de ikke dette, blir kontrakten ikke fornyet, som er en penere måte å si det på enn ha fått sparken.

Selv modige meritterte journalister som Kristinn Hrafnsson som er prisbelønt tre ganger blir straffet når de setter seg opp mot eiernes vilje, den globale storkapitalen. Slikt blir lagt merke til av yngre journalister som vil etablere seg i media. Da er det ikke rart at det er Det Hvite Hus, Pentagon, CIA og det militær-industrielle komplekset som bestemmer hva det meste den vestlige befolkningen skal lese og deretter tro og mene om geopolitikk.

.


#3

Lagrede linker på min datamaskin i hopetall er også forsvunnet etter en tvungen oppdatering.


#4

Dont you worry Baluba. Microsoft & co tilbyr sky-“tjenster” slik at de kan passe på dine data…


#5

Ja, ja - han er nå garantert minst en leser…


#6

Eneste positive man kan si om denne saken er at verken han eller Eva Thomassen har blitt utsatt for en “ulykke” slik som Michael Hastings:

Han hadde skrevet boken “The operators” om hans reiser med general Stanley McCrystal under Afghanistan-krigen hvor både han og krigen kom fram i dårlig lys. Da brakte det løs…