Nyheter MDTV Forum Om Doner

Goldman Sachs: – Dollarens status er i fare

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/goldman-sachs-dollarens-status-er-i-fare/

Den internasjonale finansbanken Goldman Sachs varsler at den har «alvorlige bekymringer» for dollarens ststus som global reservevaluta samtidig som USA sliter med raskt økende gjeld og stor politisk og sosial usikkerhet. Dette skriver avisa The Times. Artikkelen finne også her utenfor brannmur. Dollarens svakheter viser seg i den raskt økende gullprisen. For å takle krisa…

4 Likes

Det går raskt mot nye alternative monetære systemer utover at kung dollar mister sin dominanse. Og minske avhengighet av dollar er å svekke USA militært bla og alle nære på er med på den. Kanskje spesielt etter Irans general, Qasem Soleimani ble drept. USA dreper lands ledere og da går ikke noen sikker. Utover det så har all fiat valuta problem med tilliten. Men dollar er helt helt sikkert ikke det semste alternativet og hele det globale handelssystemet er bygget av Vest. Dvs TTT.

“Det har vært snakket om dollarens undergang i årevis, men det har ikke skjedd store endringer.” Veldig sant.

Bye Dollar, Buy Gold? US Political Instability Sways Investors Toward Precious Metal, Analyst Says Det har vart mas om gull siden 2008 og her er vi.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.