Nyheter MDTV Forum Om Doner

Globalistisk vest mot øst spill?


#1

Jeg har måttet spørre meg selv om om denne konflikten mellom vestens NATO og Kina/Russland er et globalistisk spill for å skremme penger inn i det militærindustrielle komplekset. Dette samtidig som det foregår et synelig maktskifte mot den nye blokken BRICS, som skal ta over stafett pinnen fra USA på vegne av globalistene.
Disse menneskene er uavhengig av nasjoner.
USA sanksjonerer seg vekk fra de gode investeringsmulighetene, og Kinas NWO sveiper over hele kloden med med investeringer og 5g teknologi som skal kobles opp mot alle smart enheter.

Vi har fått to valg, USA’s verdensorden eller Kinas NWO.
USA har trappet opp “broiler” oppførselen sin de siste årene og har jobbet med å motarbeide seg selv (med anti-establishment folk overalt i mediene) med dette faller den mye mer jordnære retorikken til Putin og kina i god jord hos de som ønsker en trygg havn å investere i. Men ikke bli lurt! Valget virker seg å være mellom pest eller kolera. Høyre eller venstre, begge alternativene vi får i fanget fra toppen har ofte den samme destinasjonen med kun forskjellige fremgangsmåter.

Hvis informasjonen på nettet om David Rockefeller sine notater er ekte så er planen å la Kina ta over kontrollen på økonomien med den nye gullstandarden gjennom BRICS samarbeidet.
For så å føre oss inn i den 3. Verden, vekk fra den store stygge ørnen og inn i klørne til bjørnen. Synd at dyrepasseren har kontroll på de begge.

The Rockefeller Plan for the BRICS New World Order, in their own words…

Men når det er sagt. Det er ikke lett å finne sannheten i røyken fra info krigen.