Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epsteins "partner" gjemmer seg i Israel

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/ghislaine-maxwell-jeffrey-epsteins-partner-gjemmer-seg-i-israel/

Ghislaine Maxwell, som angivelig var partneren og halliken til den pedofilidømte, avdøde Jeffrey Epstein, har gått i dekning for å slippe å bli avhørt av FBI. Daily Mail skriver at hun blir beskyttet, at hun var/er utenlandsk agent og at hun flyttes mellom sikre hus i Israel. Maxwell har gått i dekning helt siden Epstein…

5 Likes

Epstein pleier nok sine ansiktsarr i skuggen i Israel etter plastiske operasjonar. Eller så har Mossad som frakta han ut, tatt livet av han slik dei gjorde med Maxwell senior.

1 Like

Mossad truet med å publisere pedobilder av Trump fra Lolita Island om han ikke myrdet Irans nestleder, derfor gjennomførte Trump en så idiotisk handling som kan utløse WW3 slik Israel ønsker.

2 Likes

WW3 er fortsettelsen på WW1 og WW2. Det ble planlagt før Hitler var født. De som planla det var deep state. Israel skulle skapes etter WW2, og tenne gnisten for WW3. Så skulle Israel flates.
Kissinger sa noe slikt som at sjansen for å bli gammel i Israel er null.
Planen gen Wesley Clark snakket om er selvfølgelig deep states plan, en tilpasning av den store planen etter diverse tilbakeskritt. Krigen mot Iran var planlagt å starte 2005 ca. med et Iransk atomangrep på Israel.
Alle konspirasjonsteorier på emnet Midt-Østen bekreftes.
Putin er joker her, men også Nord-Korea, som verden største hær i jordisk historie.

3 Likes

Lurer på hvor mange norske ministre og andre ledere som er i skvis (blackmail) fra Israel og USA. Det er helt sikkert flere … Lurer også på hvilke “politiske” beslutninger som kan være resultat av slike forhold. Dette løfter Epstein-skandalen til nye høyder (som definitivt vil bli feiet under teppet).

2 Likes

FRP Ellingsen fortalte F-35 valget var noe Forsvarsdepartementet tredde ned over hodet på Stortinget. Informasjonen var en side ca., med krav om svar samme dag.
(selvfølgelig satt en agent for Forsvarsdepartementet i samme komite som skulle lage anbefaling til Stortinget. Prislapp vil bli 50.000 millioner + 150.000 millioner senere. JAS Gripen ville blitt 1/3-1/2 av den summen -> Norge kunne bygd 100 sykehus for differansen)

1 Like

Det vet ikke norske myndigheter heller, da PST ikke får overvåke norske politikere og journalister, da utlendinger skal ha monopol på det.

PST’s jobb er å stenge ned for politisk ulikt-tenkende av hva jeg har sett.

1 Like

Det er lite kjent i Norge at det er 32 sider omtale av Epstein og hans fobindelser i Roger Stones bok fra 2015, «The Clintons war on women», kapitel «Orgy Island».
Tror mange bør oppfriske med denne boken – inkludert Redaktøren. Det er også mange andre relevante ref. gjennom boken.
Roger Stone har lav status i norsk «gammelmedia» - av opplagte grunner, men det er påfallende samsvar mellom det som beskrives i boken, og det som har kommet frem (det vi får vite), nå mange år senere. Les om Ron Burkle, Bill og Hillary Clinton, Cheryl Mills, Ann Stock, Kathleen Willey, Ghislaine Maxwell, Virginai Roberts, Coulter, Alan Dershowitz, Guy Lewis, Martin Wienberg, Roy Black, Gerald Lefcourt, Prisn Andrew, Michael Wollf, Les Wexner, Bush f., Ehud Barrak, mm og Air Fuck One samt Lolita Expressen.Videre de 21 kontaktpunktene (adresser/mail/telf mm) mellom Clinton og Jeffrey Epstein. Det er åpenbart at mange er tjent med at Jeffrey Epstein ikke lenger snakker.

3 Likes

Tusen takk for anbefalingen.

1 Like