Nyheter MDTV Forum Om Doner

George Soros investerer tungt i sosiale medier

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/08/george-soros-investerer-tungt-i-sosiale-medier/

Multimilliardæren George Soros har bestemt seg for å flytte en del av sine investeringer inn i Facebook, Apple og Twitter. Dette skjer gjennom investeringsfondet hans, Soros Fund Management. Han har også valgt å kjøpe seg kraftig opp i BlackRock, som er verdens største kapitalforvalter. I annet kvartal 2018 økte Soros sine investeringer der med 60…

3 Likes

Denne fyren må da være nesten 90?
Er han ikke snart for gammel til å være aktiv i Skurkeklubben?

1 Like

Er ikke kona hans 28 eller noe? Man er ikke eldre enn man føler seg.

George Soros er et interessant fenomen.
Jeg tror nesten analysen av han bør dreies mere over på det religiøse idemessige plan.
Jeg fattet umiddelbart interesse for han da jeg las at han var native esperanto speaker…
Dette er et signal om at han er dypt inne i NWO religionen Bahai.
Alle , eller de fleste , bahaier har dette som ekstra språk.

Hans tredje og nåværende kone, Tamiko Bolton, er 47.

Den klassiske formelen for beregning av høyeste sosialt akseptable aldersforskjell i parforhold mellom en kvinne og en mann, når hennes alder (antall år) f.eks. kalles x, mens hans alder kalles y, er slik:

xy/2 + 7

Eller, sagt med bare bokstaver: “Kvinnens alder bør minimum være som mannens alder delt på to, pluss sju år”.

M.a.o, en fjorten år gammel guttunge skal holde seg til minimum helt jevnaldrende fjortiskjærester – og det er sikkert med en idé om nettopp den alderen (14) som typisk (mer eller mindre akseptabel) start-alder for kjæresteriet i tilværelsen, at noen en eller annen gang først formulerte denne ganske treffende tommelfingerregelen – mens iflg. samme beregningsmåte f.eks. han på 25 kan ha jentekjæreste som er minimum 19 1/2, og en kar på 50 ikke burde forsøke å pynte seg i offentlighet med damer på under 32.

Soros er, som du helt presis foreslår, på raskt løp mot sine første 90; han er født 12. august 1930, og er følgelig nokså nær innpå akkurat 88 år nå. Da skal damen hans etter denne regelen helst minst være 44 + 7 = 51 år gammel, så kona er nesten innafor, bare kledelig ørlite for ung, ikke sant?

Men, som Holmstad antyder over: Man er uansett ikke eldre enn man har Viagra og hjertestarter til, for kølsvarte.

3 Likes

Jeg kan ikke unngå å tenke på paragraf 2 i den gamle norske grunnloven hvor jesuitter, munkeordner og jøder ikke hadde adgang til riket. I dagens Ungarn er jo både slikt som jihadister, muslimsk brorskap og Soros sterkt mislikt. Paragraf 2 i den gamle grunnloven var nok en paragraf som dreide seg om forbud mot fargerevolusjon (og hvor forbud mot jøder nok mer var et forbud mot å slippe inn jødiske handelsbedrifter og rike jødiske bankfolk slik som Rothschield familien, mer enn det var et forbud mot jødisk religion og jøder generelt).

3 Likes

Sitat fra Wikipedia

Finansminister Herman Wedel Jarlsberg hadde i de vanskelig årene etter 1814 forsøkt å låne penger hos banker i London. På grunn av jødeparagrafen i Grunnloven fikk han ikke lån hos Rothschild, og Rotschild hadde fått de andre bankene i London med på boikott av den norske stat.

3 Likes

Han får vel tak i billige nye kroppsdeler?

2 Likes

Sjekket alderen i dag. Han er 88.

1 Like

Relatert artikkel : Her hadde han møte med Stoltenberg i 2010.
Stoltenberg var da i FN gruppe og Soros var rådgiver for denne gruppa.
For øvrig er Dagens næringsliv i stallen til Soros, blant avisene da jeg leste på project syndicate.

3 Likes