Nyheter MDTV Forum Om Doner

Gängvåldet i Sverige: 174 ihjälskjutna på fem år


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/gangvaldet-i-sverige-174-ihjalskjutna-pa-fem-ar/

Av Robert Wettersten, fra den svenske avisa Proletären. Nästan varje dag sker en skjutning någonstans i Sverige. Samtidigt som det dödliga våldet i allmänhet blir ovanligare, ökar dödsskjutningar i de kriminella mijöerna. Det dödliga våldet har blivit ovanligare. Utslaget på antal invånare mördades fler i Sverige 1974 än 2015. Och de allra flesta typer av…


#4

Når svensker vil gi avkall på svensk kultur til fordel for innvandrere, så kan dere vel også gi avkall på det svenske språket til fordel for norsk eller dansk? Norsk og dansk er jo allerede svært likt, og da hadde det vært lettere om man hadde et lignende skriftspråk i hele Skandinavia.


#5

Aldri i verden- språket er det beste med svenskene! Når de ikke banner. Jeg elsker svenske dialekter.


#6

Okej. Jag ger efter för din smak. (^__^)

(…men snakket om skriftspråk.)


#7

Årsaken til at de kriminelle miljøene har blitt så store, rike og mektige skyldes en manglende politisk vilje til å bekjempe de kriminelle bandene fra utlandet. Når kriminelle innvandrere først har fått fotfeste er det nesten umulig å bli kvitt de, og USA er et svært godt eksempel på dette;

I 1880-årene strømmet italienske innvandrere til USA fra Italia, og med innvandrerne fulgte den organiserte kriminaliteten, og den amerikanske mafiaen var et faktum. Kriminaliteten utviklet seg raskt, det var skyting og mord på åpen gate, og allerede i 1922 ble mafiaen brukt av kapitalister til å til å bryte omfattende streiker, mange arbeidere ble drept og fagforeningene ble knust.

FBIs direktør J. Edgar Hoover nektet lenge for at det fantes noen nasjonal mafia, men ble til slutt tvunget til å innrømme dette, og en storstilt innsats mot organisert kriminalitet ble igangsatt.

Sverige følger USAs fotspor, og lille Norge dilter etter.


#8

Det er en mammut i rommet når en leser innlegget, og det er innvandrere fra MENA land først og fremst og deres etterkommere som utgjør de aller fleste av gjengene, og begår det aller meste av kriminaliteten, men dette unngår forfatteren omhyggelig. Det er en fallitterklæring når politimesteren sier at “skytingene er noe vi må venne oss til”. En slik uttalelse sier at ordensmakten ikke lenger kan beskytte landets vertbefolkning.

Når parallellsamfunnene av innvandrere fra MENA land utgjør omtrent 10% av befolkningen og legger beslag på nesten 100% av ordensmakten ressurser, er Sverige på kanten av kaos. Når politiet ikke kan sørge for sikkerheten til vertbefolkningen, har innvandringen fra MENA land langt på vei ødelagt landet.

Når politiet sier at folk må venne seg til å bli skutt på, kan ikke politiet lenger hevde volds-monopol, og da må de opprinnelige innbyggerne få anledning til å bevæpne seg. Det er der Sverige befinner seg nå, og da er landet over kanten, og er i kaos. Akkurat det som den globale storkapitalen som står bak masseinnvandringen fra MENA land har planlagt.

Sverige er snart i kne, og derfra er det ikke langt til at landet må legges i stabilt sideleie. Noe som den globale storkapitalens instrumenter for ikke-militær overtakelse av land og stater Verdensbanken og IMF gleder seg til, for da kan de gi pasienten den verste medisinen for et land i en slik situasjon:- massive lån landet ikke kan betale tilbake, og Verdensbanken og IMF kan sette Sverige under administrasjon, kjøpe landressursene og infrastruktur og innføre ny-liberal markedsøkonomi.


#9


#10

Da er jo hensikten med innvandring oppnådd. Dystopien er et faktum. Nå venter vi på messias. Og gjett hvilken etnisitet vedkommende har


#11

Fått meg nettbrett og tenkte jeg skulle bidra med litt Ælvdalsk, men det syntes å trenge en app for å kopiere og en annen for å lime?? Litt som DAB mao. Men man kan jo søke det opp. Det menes å være den eldste dialekten i norden. Tilbake til urnordisk. Og slektskap til de vestlige dialektene i Norge og Island


#12

I dag snakker vi ikke om miljø, men franchiser, og den italienske mafiaen var ikke ledende. Det var folk som
Samuel Bronfman og Meyer Lansky. Bronfmans er fortsatt i gamet, sist i NXVIM- historien (som er nært knyttet til Epstein-saken).
En kan i grunnen ikke gå inn i dette uten å bli beskyldt for å være anti-semitt.