Nyheter MDTV Forum Om Doner

Fylle fengslene for ytringer?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/07/fylle-fengslene-for-ytringer/

Av Ove Bengt Berg. Kampen i flere hundre år for ytringsfrihet med kritikk og særlig frigjøring fra religionenes åk, erstattes nå av en kamp for innskrenking av ytringsfriheten med straff i form av bøter og fengsel for ytringer de med makt ikke liker. Det er historisk sett en reaksjonær kamp. Som før er forsvaret av…

4 Likes

I alle tidperioder gjøres det feil, og om man benytter seg av sensur, så sier man til folket at vi er ansvarlig for feilene.

Sosialistene er ikke herre i eget hus, da kapitalistene betaler for “venstreskribenter” for at den dominerende faksjonen skal være nyttige idioter for kapitalistisk politikk.

Nå det gjelder feilene som har blitt begått siden muren falt, så har kapitalistene en interesse av at det er sosialismen som får skylda, så når big business sensurerer, så har de ordnet så det står en gjeng “sosialister” der og skriker på sensur, så det ser ut som om de blir tvunget til det.

F.eks er det ikke mye tvil om at big business så occupy Wallstreet som en trussel, så de spyttet inn mye penger og fikk sosialistene til å lage en sosialisme som ikke var noen trussel for dem. Da var det de sosialistene som så kapitalismen som en fiende som mistet platformen sin, så man er virkelig en nyttig idiot om man gir kapitalistbetalte lønnsarbeidere sensurverktøyet.

Ellers så bør man ikke bruke Åsa Lindberg som et eksempel på en god person, da hun jobber på Aftonbladet, kanskje den største utelatelsesløgneren i svensk historie i konkurranse med Expressen.

1 Like

Dette er vanvidd, og svært skremmende. Vi er i ferd med å få et gjennomsensurert samfunn, like ille som"lnd vi ikke vil sammenliknes med". Og det er viktig at dte IKKE bare er de nåværende regjeringspartiene som går inn for dette, det er også i høyeste grad Ap, og dette har vært sånn i mange år.

Dette er kjernen i all religiøs virksomhet, enten den er materiell eller åndelig.

Snarere tvert i mot. Kristendommen tar skade av religion. Tenk Hans Nielsen Hauge kontra Ole Hallesby.

Jeg er helt enig i premissene dine, og støtter det du skriver fullt ut, men du kjenner ikke kristendommen, du kjenner bare karikaturen. Og dersom du gløtter litt bak den konvensjonelle visdommen, så er ikke Gud død. Det finnes mange innen naturvitenskapen, som mener det samme.
Tenk konstanter.

Så over til Storbritannia:

_However, in July 2017, footage from February of that year emerged of him spitting on a black photographer and ranting about ‘foreign c*s who 'stink like st’. _

_He escaped jail after being handed a suspended sentence and a £50 fine. _

_Later, in September 2018, he was charged after being found with the powerful and potentially deadly painkiller fentanyl - the drug linked to the death of popstar Prince. _

A Home Office spokesman told MailOnline: 'Prevent safeguards people who may be vulnerable to being drawn into terrorism. It is entirely up to an individual whether they accept the support offered through Prevent.

‘The support people receive through Prevent is rightly confidential and it would not be appropriate to comment on whether or not an individual has been offered support.’

Jeg antar at Fentanylen var for å lindre smertene etter de åtti stikkene.
Dette er vanlig praksis:

Han ble sikkert avhengig av oxynorm eller oxycontin, da det fort blir ansett som jødehat i Vesten å snakke om hva Sackler-familien gjorde.

And at the OxyContin launch party, where the court filing says Sackler spoke of a “blizzard of prescriptions” for the potent painkiller, he added: “The prescription blizzard will be so deep, dense, and white.”

I Norge er dette gud skje lov dødsstrengt, og gis som sukkertøy kun til de døende, mens det helst ikke brukes til smertelindring hos de som kan bli friske.

1 Like

Hvis denne Orwellske lovgivningen følges opp av privatisering av norske fengsler, der eierne er registrert på Cayman Island, faller brikkene på plass.