Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Full gjenåpning av Norge nå!

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/full-gjenapning-av-norge-na/

Markering mot koronatiltakene i Oslo 28. november 2020 klokka 14 ved Rådhuset og Stortinget. Det blir taler ved idrettsutøveren Espen Bolstad Røa, jurist Erlend Efskind, Vg3-elev Kiara Gloria Jula, pensjonist Rolf Kevin, sjukepleier Margrethe Salvesen og lege Nils R. Fosse.

5 Likes

Flott! Det er bare å gasse på!

4 Likes

Hei Pål! Så du kommentarene der jeg skrev om at videoen som viste demonstasjonen i Bergen, ble fjernet fra Youtube?

  • Jeg synes det er viktig at vi får spre videoen; husker du hvem sin kanal videoen fantes på, og / eller vet du om en annen plass videoen finns?

Takk!

2 Likes

Den kan ha blitt fjernet av de som lastet opp videoen, når det viste seg at de som ble gjenkjent mistet jobben. At man ikke filmer ansikter uten at man vet det er greit, er noe innvandringsmotstandere har visst lenge, men nå er det tydeligvis andre grupper i vår vidunderlige nye verden som må lære det.

Strategien med å få de gjenkjenbare arbeidsløse, som et ledd i å begrense antallet som møter opp, er forøvrig noe de progressive har utviklet.

1 Like

Nej, der skal ikke fuld gang i den kapitalistiske økonomi igen. Vi skal ikke tilbage til kapitalistisk vækst med dens CO-2 svineri, over-bilisme, klima- og miljøødelæggende forurening, sygdomsfremkaldende luftkvalitet, stress, osv., igen. Tværtimod skal produktion og forbrug ned-reguleres til et niveau, der er kompatibelt med klimaets og miljøets absorptions-/bæreevne, og der skal ske en politisk omfordeling af de materielle goder.
Der findes ikke andre bæredygtige måder at løse såvel corona- som CO-2 krisen på.

Worlds-most-important-graph-2017

2 Likes

Jeg sjekket videoen. Der står: “This video has been removed for violating Youtube’s terms of service”: https://steigan.no/2020/11/protest-mot-covid-19-restriksjoner-bergen-21-11-2020/

3 Likes

Hvilken system tenker du på, og hvem skal få styre det?

Forresten, når det gjelder CO2 / klimaendring, er det mye uenighet om det. “95/99% av vitenskapsmenn er enige” er et stor løgn.

2 Likes

Og ikke hadde det betydd mye om det hadde vært sant, da det er sosial straff for de som er uenige, mens man premieres med en godt betalt jobb om man bekrefter “sannheten”.

En stor fordel med både korona og Trump, er hordene som har mistet tilliten til media og deres obejektive eksperter. Legger vi til hordene som har fått oppleve at media forteller om en virkelighet ikke de opplever med deres egne øyne på andre områder, så begynner vi å nærme oss majoriteten.

Om media fortsetter med strategien om å late som dette tillitstapet ikke er noe problem og fortsetter med utelatelseslyvingen og vinklingen, så vil de miste tilliten hos de som forstår at tillitstapet er et problem også. Svaret er selvfølgelig å slutte med utelatelseslyvingen og politisk vinkling, men da vil sannheten ikke lengre gjenspile hva som er bra for vinnerne inne dagens system, så dette skjer nok ikke uten kamp.

Mer sensur, mer utelatelseslyving og politisk vinkling og hardere straffereaksjoner er nok hva som vil bli brukt i første omgang, da dette har fungert så greit så lenge, men bærekraftig på lang sikt er strategien ikke.
clock is ticking

2 Likes

Og hvorfor ønsker man da at myndighetene skal snu?

Forventet levealder for noen som har oppnådd forventet levealder på 85 år er fort 92(?).

De fleste som har død av Kina influensa har ifølge forskning hatt forventet levetid igjen på ca 3 til 6mnd hvis jeg husker riktig. Din påstand er forsåvidt riktig men det tilfører ikke noe i debatten alikevel. Noen kan bli 110 år, det er bare slik det er. Man må se på statistikken og den viser at Kina influensaen er midre skadelig en enn litt hard vanlig influensa epidemi…

“h–ps://gbdeclaration.org/frequently-asked-questions/”

h–“ps://web.archive.org/web/20201126163323/xxx://www.jhunewsletter(dot)com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19”

“h–ps://www.youtube.com/watch?v=TRbtGd70-Ow”

“h–ps://sarahwestall.com/open-letter-to-world-from-medical-doctors-health-professionals-in-belgium/”

“h–ps://www.aftenposten.no/norge/i/rARm9A/aatte-forskere-influensa-tar-flere-liv-enn-koronaviruset-i-norge-sver”

“h–ps://lissahumanelife.wordpress.com/2020/09/30/stopworldcontrol-com-2500-german-doctors-spain-600-medical-mds-called-doctors-for-truth-usa-documentary-plandemic-exposes-covid19-as-criminal-operation-suppo/”

“h–ps://steigan.no/2020/11/na-er-det-pa-tide-a-vakne-dette-er-ikke-et-samfunn-vi-vil-ha/”

“h–ps://www.health.com/condition/cold-flu-sinus/how-many-people-die-of-the-flu-every-year”

“h–ps://sputniknews.com/uk/202009221080535569-corona-schism-uk-scientists-split-over-how-government-should-deal-with-surge-in-covid-19-cases/”

“h–ps://humansarefree.com/2020/09/german-doctors-on-covid-19-we-have-a-lot-of-evidence-that-its-a-fake-story-all-over-the-world.html”

Stengingen av Norge og alle de inngripende Kina influensa tiltakene er faktisk i strid med smittevern loven som de har brukt til det formålet. Ikke på noen tidspunkt så var c0vid_19 situasjonen så alvorlig at de kunne bruke denne loven på den måten de har gjort. Det man bør gjøre er å gå til masse søksmål folket mot staten og fått en slutt på hysteriet og de ødeleggende diltakene… Det samme bør alle andre i hele verden gjøre.

12.000 medisinske experter har allerede skrevet under på gbdeclaration (dot) org som er et internasjonalt opprop mot Kina influensa hysteriet.

Uavhenging forskning og offentlig tilgjengelig statistikk viser at Kina influensaen ikke er noe mer farlig enn vanlig influensa untatt for de aller eldste og noen med spesielle sykdomer. I Norge, Sverige og Danmark så dør flere av influensa enn korona og gjennomsnitts alderen på de som dør “av” korona er 85år, dette er høyere enn gjennomsnittlig levealder. I praksis så betyr det at stor del av de som offisielt dør av korona egentlig dør av alderdom MENS de har korona. Ifølge medisinske eksperter så har allerede 25% av befolkningen delvis immunitet mot corona etter å ha vert i kontakt med andre koronavirus som f.eks vanlig forkjølelse (de løy med andre ord da de påstå nedstenging var nødvendig grunnet ingen hadde immunitet). Man kunne pisket opp stemningen og skapt akkurat samme hysteriet og panikken hvis man hadde slått opp hvert eneste influensa dødsfall stort opp i media slike de har gjort med korona…

Folk har begynt å våkne opp og protestere nå over hele verden, folk tror ikke på løgnene som blir presentert om korona lenger i media.
Hvis ikke myndighetene i hele verden snur så kommer det til å bli en 3 verdenskrig med folket mot myndighetene…

Men dine data, er ikke de myndighetene tror på. Vaksinene er her snart, så at myndighetene skal skifte strategi basert på de dataene de tror er sanne, er som å tro på julenissen.

Selv om noen som jobber for myndighetene privat skulle tro på dine data, så må de forholde seg til de offisielle kildene når de tar avgjørelser, så for meg blir det bortkastet tid å finne ut hva som egentlig er sant, om man ikke har makten til få å sannheten man har funnet, til å bli samfunnets sannhet, tidsnok for å få til en endring. (Og med covid er det noen måneder)

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.