Nyheter MDTV Forum Om Doner

From Russia with love: Russland har sendt sitt mest avanserte smittevernutstyr til Italia

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/from-russia-with-love-russland-har-sendt-sitt-mest-avanserte-smittevernutstyr-til-italia/

23. og 24. mars 2020 sendte Russland i alt 14 militærfly til Italia stappfulle av avansert utstyr til virusbekjempelse samt miltære medisinske eksperter med virusbekjempelse som spesialitet. Dette ble gjort på grunnlag av en telefonsamtale mellom Russlands president Vladimir Putin og Italias statsminister Giuseppe Conte. Nettavisa Southfront har sett nøyere på det utstyret Russland har…

5 Likes

Så Russland må nok en gang rykke ut for å berge oss i vest, men ikke fra nazister denne gangen. :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Jag har kontaktat både SR och SVT och frågat varför dom inte har tagit upp det här som en stor nyhet. Fick en liten föreläsning om hur man väljer nyheter. Som ju inte förklarade saken. DETTA är en stor nyhet, men den stör den frammanade bilden av det ruskiga Ryssland?

Det er nok ganske sikkert også for å lære hvordan det blir i Russland om en tid, om smitten ikke stoppes.
Presentation to Moscow gov.
putin3
5 million infected only in Moscow.

Russland hadde samme strategien som Norge og Vesten, men det er ikke umulig at de også går for å bekjempe Kinaviruset, etter at data om konsekvensene i Lombardia har blitt synlige.

Nok en gang prøver Russland seg med sin hybride krigføring. I følge internasjonale medier har hjelpesendingene bare 20% effekt, da det hovedsaklig er gammelt desinfisering utstyr som er overlevert. Dessuten - og det alvorlige i denne operasjonen - er alt organisert av Shoygus militære strategier, ikke av helsemyndighetene. Og personale som ble sendt til Italia er militært personell, som blir stasjonert i bygg som ligger i umiddelbar nærhet av Natos kontorbygg. Dette minner mer om Syria 2, enn om humanitær bistand. De hvite lastebilene med såkalt humanitær bistand til Donbas er et annet lignende tilfelle. Ca 90% av de konvoyene frakter militært utstyr og personell til terrorist-området.