Nyheter MDTV Forum Om Doner

Frokost med BlackRock og Co

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/frokost-med-blackrock-og-co/

av Jens Berger, redaktør, NachDenkSeiten Hvis de store finanskonsernene er de største aksjonærene i nesten alle de store selskapene som bestemmer over verdiene i vår verden, kontrollerer de også disse selskapene og bestemmer til slutt verdiene for vår verden. Om morgenen, klokka 06.30, ringer vekkerklokka. Først rett i dusjen. Dusjsåpen, av merket Axe, kommer fra…

4 Likes

Jeg greide ikke finne eierandelen i Norge (svaret finnes ganske sikkert i en artikkel her på Steigan.no), men disse selskapene er umulig å unngå som forbruker.

2 Likes

BRANDED_Goin_2018

2 Likes

BlackRock er ikke et tilfeldig valgt navn.
James Cobett om symbolismen i navn og logoer.

3 Likes

Så eier også BlackRock, State Street og Vanguard det meste i vestlig hovedstrøms presse og media også, de bestemmer og dikterer selv hvordan de skal omtales, noe som kunne vært nevnt i innlegget.

BlackRock og Vanguard spesielt er ute etter vekst i selskapene de eier for mer profitt til de som eier kapitalen de forvalter, og da er det mer enn betenkelig at de skal være på eiersiden med store eierandeler i den privateide amerikanske krigsvåpen-industrien.

Vekst i denne industrien blir mer produksjon og salg av krigsvåpen. For å selge mer krigsvåpen må da pågående kriger forlenges, det må bli flere kriger og høye militære spenninger over hele verden, noe som er en privateid krigsvåpen-industris mål.

Fulle ordrebøker for krigsvåpen-industrien er det Pentagons, CIA, kongressen og det Hvite Hus sitt ansvar, en oppgave de tar på største alvor. Vestlig presse og media propaganderer for deres kriger, og er som nevnt også eiet av disse kapitalforvaltnings-selskapene. BlackRock, State Street og Vanguard blir med det også pådrivere for krig og krigsprofittører.

2 Likes

Hvis du kikker bak kulissene så finner du at de ønsker å ta livet av oss, for de tror at vi vil ta livet av dem, om vi visste hva de drev med. Pre-emptive strike, slik deres ideologi favoriserer.
Nå har de snart det formelle eierskap av alt, og roboter til å ta seg av det meste.
Nå jakter de på det perfekte tjenerskap, slik at de kan eliminere oss fullstendig.

2 Likes