Nyheter MDTV Forum Om Doner

"Fredelige flyktninger" har våpen og angriper greske grenseposter

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/fredelige-flyktninger-har-vapen-og-angriper-greske-grenseposter/

De såkalte «flyktningene» som har dukket opp på grensa mot Hellas på tyrkisk side etter å ha blitt busset dit av tyrkiske myndigheter later til å være alt annet enn fredelige syriske flyktninger. For det første kommer mange av dem fra helt andre land enn Syria, som for eksempel Kongo og Afghanistan. For det andre…

3 Likes

Det er vel ingen som tror at at 15.000 eller 150.000 ulovlige immigranter kan erobre EU? Immigrantene har tapt før de har begynt.

Det er mer interessant for oss nordmenn hva som skjer med norske NGO’er i Hellas. Har de også tapt, med arrestasjoner i Hellas i framtid, for å delta i subversive virksomhet?

Idag tror jeg alt av NGO-scam utvises fra Russland. Nordisk Ministerråd (selve navnet var fake) var snar til å pakke sakene sine da russerne ville revidere regnskapet deres.

Hva som betyr noe idag er ikke 2 millioner nye immigranter til EU, men at 1000 millioner kan bli offer (VK2 * 10), og at selve statene kollapser i kjøvannet av et biovåpen. Et biovåpen er programmert til å gå i dvale i uker/måneder for å angripe i bølger. Ingen vaksine vil virke på det. 13.000 amerikanske forskere har vissnok hvordan utrydde folk som yrke.
USA
total of 1356 CDC/USDA registered BSL-3 facilities were identified throughout the United States (GAO-08-108T ).
og 15 av samme type som lab’en i Wuhan
(og selvfølgelig diverse hemmelige lab’er)

bioweapon

2 Likes

Det har alltid kostet å være ærlig, og vi skal være jævlig glad for fenomenet Steigan som gjør det, Gammelmediene med sine statsmillioner har betalt for å lyge oss huden full om det meste, Erdogan har startet krig mot Europa, foreløpig en såkalt hybridkrig ved hjelp av et “flyktning”-kort som for lengst er utspilt. Snart blir vi nødt til å innse realitetene, enten vi vil eller ikke. Forrige gang ble islam stanset utenfor Wien. Det er ennå ikke for seint, men det begynner å haste. En sivilisasjon ligger i vektskålen. Ta en titt på kartet. Finn elva Evros og øya Lesbos. Dette er blitt episentre for presset mot Europas grenser utelukkende fordi den tyrkiske sultanen har bestemt det. I fronten sender han migranter fra hele verden, drevet fram av hans egne soldater, som stenger retretten. Skitnere kan ikke dette spillet bli.

5 Likes

Dette er mer enn “gresk soldat skjøt mot immigrant” …!corona_stat

59 døde siste døgn bare her

Å erobre Europa vil gå som en drøm, husk at hovedstyrken deres på flere millioner kom inn i 2015, de kan ta ut alle nasjoner fra innsiden, noe de også kommer til å gjøre, i 5 år har de millionene rekrutter nye krigere. det kan vi takke venstresiden og media for.

Om de kommer en millioner unge menn i vernepliktig alder og et barn så kan du være sikker på at media klarer å finne dette barnet og filmer han opp i ansiktet og lager en reportasje om han og venstresiden gråter og krever at alle må få komme til Europa.

1 Like

Dagen immigranter fra Tyrkia møter en mur overalt. Orban lover massegraver hvis prøver å passere Ungarn … eller noe slikt. Merkel forteller “ikke Tyskland”
BTW: Ikke engang Rotevatn fikk komme inn i EU parlamentet
-Her må alle ukjente gjennom Zyklon-B kammer først

1 Like

Jeg verdsetter ditt syn men i denne tråden handler det om hvem disse påståtte flyktninger virkelig er for det er jo tydelig at de ikke er flyktninger i det hele tatt. Så om de ikke er flyktninger hvorfor prøver de ta seg over grensa, bruker skytevåpen mot grensevakter og kaster molotovcocktails? Jeg har aldri hørt en flyktning rope “Allahu Akbar” heller. Flyktninger jeg har møtt har vært trøtt, lavmælt trist og sorgfull. De som beskrives her høres jo fullstendig motsatt ut. Det er vel rimelig å anta at det er riktig som Steigan sier, at dette handler seg om at Tyrkia bruker sine og NATO finansierte terrorister til å holde på å trakassere Hellas som Tyrkia har gjort i lang tid allerede.

4 Likes

Enig med Jan Herdal i at Steigan nå løfter seg til glede for oss alle.Her setter man lys på alt det de korrekte ikke vil snakke om.
Det som har frambrakt ekstremt folkelig opprør på Lesbos og Chios var at myndighetene i Hellas ville bygge to nye UTREISELEIRE der.
Da rant det over.
I midten av februar holdt Macron en tale i Mulhouse hvor han proklamerte at 150 regioner kontrollert av islamister,skal tilbakeerobres til Frankrike. Reconquista. En by som Marseilles eller Trappes er allerede islamsk og jeg ser det som utenkelig at Erdogans krigerske Jihad- politikk mentalt og praktisk vil begrense seg i det østre Middelhav. Selv om han foretrakk det. Dette temaet er jo høyst brennbart i mange europeiske regioner,især i Frankrike.
Det ville forundre meg meget om konflikten holdt seg rundt Hellas. Vi kan ikke se bort fra at brannen utvikles og vil få en bredere europeisk karakter. Hvis Macron gjør alvor av sin erklæring.

2 Likes

At muslimene skal ønske å bli medlemmer av den tapende vestlige kulturen er vel ikke mye sannsynlig, så hvordan skal han få til det, om ikke muslimene sendes tilbake til Nord-Afrika?

Mest sannslynlig er det bare valgflesk, og ingen ting annet enn mer innvandring som den hvite arbeiderklassen må forsørge, vil bli foretatt.
antiworkers

De muslimske kvinnene er helt i ekstase av vesten.
-Her kan man bli statsminister også
-Er ikke du kvinne?
-Selv om jeg er kvinne
-Du spøker
-Nei, nei

Det er nok moderate flyktninger. Med god utdallese, sykt barn og setesdalsdialekt

Imperialister og superhumanister. Det er en kategori politikere i Norge nå som melder seg på for film og romanlitteratur. Det er den store mengden av politikere som har vært for imperialistisk krig på Balkan,i Afghanistan,Libya og andre steder.
Nå meldes der at afghanere utgjør en sentral mengde i den aktuelle flyktningestrømmen mot Europa. Da var det seg slik at Kristin Halvorsen som SV-leder skrev lange artikler i Klassekampen om hvor fint det var at Norge/nato deltok i krig i Afghanistan. Tidligere gikk hun og Solheim inn for å bombe Jugoslavia og så dukket Solhjell opp og ville bombe Libya. Bombvänstern som det heter på svensk.
Men disse fra Bombvenstern er nå ledende flyktningehumanister,på tv hver eneste dag med gråtende humanisme. partihistorien er fullstendig fortrengt av alle. Godheten renner over i ubegrensete mengder.
Det er derfor med interesse å lese hva det kulturmarxistiske Klassekampen ved Mari Eifring i dag sier om situasjonen. Hun foreslår at krisa skal løses: “Men i stedet for å løse krisa ved å avlaste Hellas og sette opp et rettferdig fordelingssystem innad i Europa,er det eneste svaret EU klarer å enes om en opprustning langs grensa for å styrke “Europas skjold” som EU-kommisjonsleder Ursula von der leyen kaller det.” (9 mars 2020)
Dette er en høyst tvilsom situasjonsbeskrivelse. Enorme midler fra forskjellige hold strømmer inn til Hellas for avlasting. Debatter om “rettferdig fordelingssystem” er også i gang men ikke fullført. Det man klokka 14 i dag er enige om at 1500 flyktningebarn skal inn i EU,noe som i praksis kan bety etter hvert 9000 personer med familiegjenforening.
Det humoristiske er at Klassekampen i et helt år har holdt på med dette å lytte til folk og arbeiderklasse uten et sekund å anvende teorien i praksis.
En trenger bare å gå til Sverige hvor kommunene er konkurse,hvor folket skatteflåes og pensjonister havner i fattigdom fordi migrasjonen tar alle pengene. Det er ikke borgerskapet som svir for dette,det er folk og arbeiderklasse. Sånn er det over hele Europa og flere stater er på randen av borgerkrig i dette spørsmålet. Heller ikke Klassekampen forstår dette eller kanskje:vil ikke forstå?
Den tyske Koalisjonsregjeringen kan sprekke på dette spørsmålet og det brøles mellom partene: Brinkhaus brølte til Seehofer: “Die Deutsche wollen keine Flüchtinge!”
For å redde Tyskland fra sammenbrudd settes det opp grupper mot hasskriminalitet og “Expertengruppe gegen islamfeindslischkeit” og dess mer de offisielle forfølger AfD,dess større blir partiet.
Sånn som Klassekampen skriver om dette,skulle en tro Europa befant seg i en sunn normaltilstand som kunne fylles med SV-aktig godhet av ubegrenset art.
Vegringen mot å forstå og lytte er absolutt og akutt. En kan bare lure på hva de vil skrive om når vold bryter løs i det sentrale Europa?

4 Likes

Når man mister plassen sin på solsiden ved å høre på folket, så er det ikke rart at de fleste er døve.

Det var da svært så mye fokuset skal være på “Finn Gufstavsen” for å forklare “hva som er feil med verden”