Nyheter MDTV Forum Om Doner

Franske arbeidere nekter å gå med sosialdistanse-halsbånd

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/franske-arbeidere-nekter-a-ga-med-sosialdistanse-halsband/

Fabrikkarbeidere i Frankrike kaller det ‘hundehalsbånd’, de nye varslerenhetene de blir pålagt å bære rundt halsen og som skal markere sosial distanse. De kaller det et «angrep på individuell frihet», ettersom arbeidsgivere prøver å få dem til å bruke enhetene for å håndheve restriksjoner mens de jobber. Dette skriver Summit News. Alarmanordningene avgir en lyd…

5 Likes

We’re living in a Global asylum, an asylum where the supposed ‘‘wardens’’ are those definitely most insane - criminally insane that is . . . .

Charly....

5 Likes
2 Likes

Slik forhindrer man etablering av fagforeninger.

3 Likes

Kvalm video. Det der er utrolig ydmykende og ikke minst stressende - jeg ble stressa bare av å se på videoen! Tenkt deg på en travel arbeidsplass, den greia kommer jo til å pipe hele tiden. Snakk om dehumaniserende innrettning, de som bruker den blir vel nervevrak til slutt. Innføring av slike innretninger må bekjempes for enhver pris.

4 Likes

Er ikke du på stortingets talerstol på direkten i stortingets spørretime akkurat nå da ?
Så deg nettopp og syns det er litt rart at du samtidig kan være her, men antakelig rekker du det innimellom når kamera er vendt bort mot spørsmålsstillerne. : )
https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/videos/211639

2 Likes

På tide å kaste noen egg igjen?

4 Likes

Utrolig smart i grunn, får man den dingsen operert inn i seg og et lite el-sjokk så kan man faktisk forhindre at mennesker løper rundt og har sex med hverandre uten tillatelse fra myndighetene. :smiley:

sfhdgjhkgj

5 Likes

Det symbolske og hva det medførte av stigmatisering og nedverdigelse skal jeg la ligge. Men ang. det praktiske ved slavemerket til Sulitjelma-gruvene, det var nok ikke veldig behagelig i et fysisk krevende yrke å ha 97 gram bly bankende inn til kroppen for hver bevegelse man gjorde.

,last ned

7 Likes

Ikke at det er behov for elektroniske slavemerker for at folk skal bli nervevrak, slik jeg ser det er 90% av befolkningen i Norge allerede blitt hjernevasket inn i en angst-psykose, ved hjelp av msm og nrk.

8 Likes


4 Likes

Hvis ikke folk over hele verden våkner opp og kjemper imot den gobalisiske fascismen som har kuppet makten i hele den vestlige verden så kan vi alle si farvell til vår frihet som blir redusert litt etter litt med stadig nye unskyldninger…

5 Likes

– Tut-tuut, ko-koo, hold avstand! Kleeem!

koronaklemmepinne

Koronaklemmepinne: kr. 19,–

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.