Nyheter MDTV Forum Om Doner

Frankrike vil likestille antisionisme med antisemittisme

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/frankrike-vil-likestille-antisionisme-med-antisemittisme/

Israels kampanje for å gjøre det ulovlig å kritisere sionismen gjør store framganger. Emmanuel Macron i Frankrike gjør det nå klart at den franske regjeringa vil lovfeste at antisionisme er på linje med antisemittisme. Le Monde skriver: Frankrike vil integrere anti-sionisme i sin juridiske definisjon av antisemittisme.Emmanuel Macron besøkte onsdag kveld (20. februar 2019 o.a.)…

4 Likes

Er det ingen journalister som lurer på hvorfor Israel har så stor innflytelse på politikken som føres i enkelte vestlige land?

4 Likes

De er ikke de eneste- disse lovene er alt på plass i USA. Der er det nå nærmest forbudt å si at AIPAC har politisk makt -" it’s all about the benjamins" er det ikke lov å si, for de føler seg så truffet.
Og som alle vet er jo Macron en Rothchild-protesjé.

De er omringet av fiender.

4 Likes

En kombinasjon av penger og en forvrengt religion (kristendommen) forklarer mye av Israels makt, tror jeg!

De er fanget i profetiene, og i likhet med for to tusen år siden, skjønner de ikke bæra. Rett og slett fordi de ikke aner hva som virkelig står i skriften, noe de deler med 99 prosent av alle religiøse av alle slag.

Sionismen har sine røtter i jødedommen.
Da blir i såfall jødedommen den eneste religionen vi ikke kan kritisere.
Et tankekors…

3 Likes

Det høres ut som Macron fremdeles er ansatt hos Rothschild.
Hvilke krav setter Rothschild ved sine utlån? Må feks landene ha en positiv innstilling til sionismen? Etter det jeg har blitt fortalt så tvang Rothschild britiske banker til å nekte utlån til virksomheter i Norge så lenge den såkalte “jødeparagrafen” fantes i norsk grunnlov.

1 Like

Det tror jeg så gjerne:

Angående Kuba:

1 Like

Vi vil snart se om dette er krisemaksimering.

1 Like

Jo, men disse mister jobben.

Det er også verdt å merke seg at Weimar-Tyskland hadde lignende lover, og da kan man jo si som Roald Dahl: “Even a stinker like Hitler didn’t pick on the Jews for no reason”

4 Likes

Og vestlige ledere våger å kritisere land der det er forbudt å kritisere kongen, presidenten, eller landets regjering? Det sier litt om hvor de får sine ordre fra. Det blir forbudt å snakke stygt om en rasistisk apartheid-stat som i praksis bringer oss et nytt holocaust som var det vi etter sigende skulle passe på at aldri måtte skje igjen. Bare at denne gangen er det de som ble undertrykt som er blitt übermenschen og palestinerne har overtatt rollen som untermenschen.

5 Likes

jupp, all kritikk av israel er “antisemittisme” så vi får bare ignorere elefanten rommet og skylde på alt annet… Det er ihvertfall min konklusjon. Uansett hva du lenker eller deler der det kommer kritiske spørsmål om reelle problemstillinger så må man bare holde kjeft. Å dele fakta er antisemittisk, å stille spørsmål om staten israel er antisemittisme med mindre det er utelukkende positiv. Ingen må kritisere “guds folk” men alle andre folkegrupper nasjoner og ideologier står vi fritt til å offentlig kritisere. Bare ikke zionismen… Og Aipac har ingen politisk påvirkningskraft, det er bare en gjeng kosebamser som tilfeldigvis liker å feste sammen med mektige folk og gi dem fine gaver av nestekjærlighet…

1 Like

Renspikket Hegelian Dialectic modus operandi.

Problem/Reaction/Solution - Tese/Antitese/Syntese (for å sementere oppsvulmet antisemittisme-definisjoner, lovgiving etc.)

Nåværende rasismelovgiving, antisemittisme-definisjoner etc. (Tese)

Hvordan få terrorisert verdens politikere, lovgivere og media til å argumentere for og innføre strengere antisemittismelovgivning, innbake “hatkriminalitet” med frie tolkningsrammer, osv? (Syntese - Den ønskede løsning)

Enkelt: Introduser fullstendig galskap inn i mixen (Antitese - kriminalisere antisionisme).

Resultat: Politikere og lovgivende forsamlinger blir så stresset, presset, utpresset og utmattet at de til sist aksepter syntesen som et “kompromiss” for “fred”.

4 Likes

Et velbrukt sitat: “Hvis du vil vite hvem som styrer deg og verden, ta rede på hvem du ikke har lov til å kritisere”. Det har aldri hatt mer gyldighet enn nå.

8 Likes

Jeg vet ikke hva slags pes redaktøren får, men her i kommentariatet har det vært veldig stille. Så får vi se om det er fordi de ikke er på oss ennå, eller om de faktisk ikke er slike kontroll-friker de gir inntrykk av.

1 Like

For et jævlig høl i hue lovforslag!!! Sionisme= ideen om at jødene skal ha en egen stat (iettertid definert som Israel, men slik var det ikke opprinnelig). Alle som styemmer for dette er enten a) historieløse tufser b) hykleriske sosiopater

1 Like

Om du ikke stemmer for, er du en jødehater som ønsker å gasse seks milioner jøder, og siden det er en usann myte at jøder har noe makt, så vil det politiske livet ditt som folkevalgt være over.

Macron annonserte for øvrig dette på den årlige festen for CRIF, hvor du også er en jødehater om du ikke dukker opp, og viser hvilken guds gave jødene er for Frankrike og resten av verden.

4 Likes

I den forbindelse tar jeg med et utdrag fra boka
“The Anglo American Establishment.”

Alfred Milner var en av dem som var med og skrev Balfour Declaration.Se Milner til høyre Britene ønsket at Palestina skulle bli en del av the Commonwealth, en del av det som utgjør “global governance” som nå består av 35 land med dronning Elisabeth på toppen.
http://thecommonwealth.org/member-countries

Milnergruppen var historisk arvtakere etter Cecil Rhodes som var Britisk patriot og ønsket å fremme det britiske imperium .Sekretæren til Milner, Lionel Curtis,som levde helt til 1955, jobbet videre med å etablere “the round table” - grupper i de engelsktalende landene for å fremme den anglo- saxiske befolkningens interesser.

I kapittel 9 , det kapittelet som heter “The creation of the Commonwealth” kan vi lese i boka som jeg anbefaler alle å skaffe seg : The anglo american establishment av professor Carroll Quigley.

Fra side 172:
The attitude of the Milner Group toward the spesific problem of Zionism was expressed in explicit terms by Lord Milner himself in a speech in the House of Lords on 27 June 1923.
After expressing his wholehearted agreement with the policy of the British government
as revevealed in its actions and in its statements like the Balfour Declaration and the White Paper of 1922 (Cmd.1700 ), he added :

“I am not speaking of the policy which is advocated by the extreme Zionists,which is a totally different thing…I believe we have only to go steadily with the policy of the Balfour Declaration as we have ourselves interpeted it…”

Så hvilken tolkning la de i Balfour Declaration ?

British White Paper of June 1922 viser hvordan de tolket den :

Unauthorized statements have been made to the effect that the purpose in view is to create a wholly Jewish Palestine. Phrases have been used such as that Palestine is to become “as Jewish as England is English.” His Majesty’s Government regard any such expectation as impracticable and have no such aim in view.

Nor have they at any time contemplated, as appears to be feared by the Arab deegation, the disappearance or the subordination of the Arabic population, language, or culture in Palestine. They would draw attention to the fact that the terms of the Declaration referred to do not contemplate that Palestine as a whole should be converted into a Jewish National Home, but that such a Home should be founded `in Palestine.’

In this connection it has been observed with satisfaction that at a meeting of the Zionist Congress, the supreme governing body of the Zionist Organization, held at Carlsbad in September, 1921, a resolution was passed expressing as the official statement of Zionist aims “the determination of the Jewish people to live with the Arab people on terms of unity and mutual respect, and together with them to make the common home into a flourishing community, the upbuilding of which may assure to each of its peoples an undisturbed national development.”

http://avalon.law.yale.edu/20th_century/brwh1922.asp

Siden talen var året etter white paper 1922, tar jeg setnigen en gang til :

The attitude of the Milner Group toward the spesific problem of Zionism was expressed in explicit terms by Lord Milner himself in a speech in the House of Lords on 27 June 1923..

“I am not speaking of the policy which is advocated by the extreme Zionists,which is a totally different thing…I believe we have only to go steadily with the policy of the Balfour Declaration as we have ourselves interpeted it…”

Dessuten : San Remo konferansen var også før dette, i 1920.
The San Remo conference was an international meeting Italy, from 19 to 26 April 1920.

4 Likes

Og her er Macrons tale på CRIF banketten, og selv om jeg ikke er så stø i fransk, så er det imponerende hvor mange dignitærer Macron klarer å ønske velkommen i begynnelsen.

Det er enn så lenge ikke forbudt å gi talen en tommel ned, om man skulle trykke seg videre til youtube.

, Lionel Curtis,som levde helt til 1955, jobbet videre med å etablere “the round table” - grupper i de engelsktalende landene for å fremme den anglo- saxiske befolkningens interesser.

Heisann. Eg så nettopp for noen uker siden ett nyhetsinnlegg eller ett engelsk program. Trur det var BBC. Der en av lederne av det runde bord ble intervjuet. Saken gjaldt at trumph var valgt inn til det runde bord som medlem. Hmmm. Er det runde bord “onde” eller “gode” Kan ikke tenke meg dei er gode vist dronninga er lederen? Eller var det bare common whealt ho var leder for?

P. S I følge både brev og opptak av prinsesse Diana så er ikke dronninga “menneske” hehe :slightly_smiling_face: Takk for en god kommentar skal lese gjennom den skikkelig en gang til. Mvh