Nyheter MDTV Forum Om Doner

Frankrike: sju av ti har ingen tillit til Macron

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/11/frankrike-sju-av-ti-har-ingen-tillit-til-macron/

President Emmanuel Macron har mistet det meste av glansen. Ifølge de siste meningsmålingene som er gjennomført av Kantar Sofres for Le Figaro er det nå 71 prosent som har null tillit til ham, mens bare 26 prosent sier at de har tillit til ham. I juni 2017 var tilliten på 57 prosent og mistilliten på…

2 Likes

Hvem skal nå redde Europa fra undergang?

2 Likes

Jeg er redd Europa og Usa er på vei inn i en ny type fascisme. Finansert av overklassen Vesten, Israel og Saudi-Arabi & Co. Der fotsldatene er det “Politisk Korrekte venstre og sentrum”
Som kan minne om George Bush sin tale 21 sept 2001: "“Every nation, in every region, now has a decision to make. Either you are with us, or you are with the terrorists,”

Mer og mer sensur på nettet. Nasjonalisme, patrioisme, populisme. Alt er like galt for “det nye venstre”. Du kan være for Nato, EU, bombe hele verden; knekke nakken på arbeierklassen., blåse i faren for kjernefysisk ragnarokk. Bare du passer på to-tre magiske ord. Åpnere grenser. Respekt for religiøst vanvidd. Klima. Og litt mer skatt for de rikeste.

Britene kan lisså godt glømme Brexit først som sist. Det blir aldri noe av. I dag kjører Euronews og BBC på at folkeavsteninga var fixa av Russland og kriminell mafia.

2 Likes