Nyheter MDTV Forum Om Doner

Fra håndvask til hjernevask

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/fra-handvask-til-hjernevask/

Stoltenberg: – Vi kunne kanskje klart å få kontroll over smitten uten å stenge ned så kraftig. FHI-direktør Camilla Stoltenberg sier i dag at det faglige grunnlaget for å stenge skoler og barnehager ikke var godt nok. Hun advarer mot en ny nedstengning – selv om smittetallene skulle øke. Dette skriver NRK og fortsetter. Klokken…

2 Likes

La oss nå si at “noen” vet/er ganske overbevist at dette aldri har handlet om helse, men om noe helt annet. Feks. å styre/kontrollere befolkningen i en bestemt retning. Med frykt.
Da går nok regnestykket lettere opp :wink:

1 Like

Men ingen har tatt så mye feil om kinaviruset i Norge som Steigan, og Camilla Stoltenberg er nummer 2.

Hvor på listen kommer runeulv?

2 Likes

Akkurat dette tallet tror jeg man kan ta med en god klype salt. Det er delvis bygget på en antagelse om at både skolebarn på alle trinn, men også barnehagebarn, som i en periode er hjemme, mister viktig utdanning og dermed vil tape mye inntekt i framtiden. Den beregnede kostnaden for samfunnet av dette - som det offentlig oppnevnte utvalget bak dette tallet, anslår til å være så mye som 4 milliarder - er naturligvis bare spekulasjon.

Det er så banalt at vi driver sykehusene som foretak. Helse-samboer kan fortelle meg at de får avvik i OUS hvis de har en ledig seng en dag. Nedstengningen var kun for å dekke over at vi baserer helsevesenet på Kinas godvilje og evne til å levere på 72 timer.

1 Like

Var jo hele helsedepartementet som hadde vært på after ski, som først var smittet igruppe, og som spredde det. Ikke rart det ble panikk på løvebakken.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.